#nirhammm 🔴 🔴 🔴 🔴

çok basit, kadın vücut bütünüyle erkek için bir erojendir.. bir erkeğin tam anlamıyla vücudunun tamamı kadın için öyle olmayabilir ama yaratılış gereği kadın yuvarlak hatlara tahrik edici görünüme ve nariz bir yapıya sahiptir.. bunu şöyle örnek vererek izah edebilirsiniz, erkek içinde kadın içinde kıllı bir vucuda sahip erkek bedeni itici gelir.. oysa her anlamda bir kadın vücudu bazı kadınlar için bile çekiçi gelebilir, hatta kıskançlık duygusunu bile tetikler kadınlar arasında.. kadınların sadece kalçaları değildir dikkat ceken erkekler için aksine daha ilgi çeken vücut hatlarıda vardır, göğüsler, bel, dudaklar vs.. kalçalar vücut hareket halindeyken sürekli şekil değiştiren yapısı gereği hareket eden bir görünüme sahip olduğu için erkeklerin beyninde cinsel çağrışım yapan önemli bölgedir. kadınalr dar kıyafet giydiklerinde vücut hatları ortaya çıkar ve erkekler buna karşı kayıtsız kalamaz. bunu sadece cinsel bir çağrışım olarak algılamakta hatadır.. bazen sadece hayranlıkla sevgiyle tırnak içinde keşke bana ait olsa duygusu ile bakar süzer erkekler kadınları.. yani her bakış sapıkça hisler güden bakışlar değildir. güzel ve alımlı bir kadın her erkeğin dikkatini çekerk ki bu yaratılışın doğasında vardır.. siz hiç off ne seksi erkek be diye bir erkeği süzen kadın gördünüzmü.. nispeten, nadirdi.. hasılı kadının sarılacak tek yatık niyetine kullanılacak tek bölgesi kalçaları değildir.. göbek göğüs heryeri şevkatle sarılmak ve uyumak için birebirdir.. o yüzden o canlı anne bizler baba sıfatını taşıyoruz..
O yumuşacık kalçaları elleyip okşamak, öpüp yalamak dogy pozisyonunda ve anal pozisyonunda gidip gelmek. Cowgirl ve ters cowgirl pozisyonunda gidip gelmek, 69 pozisyonunda yiyişmek mükemmel birşey... Anlatılmaz yaşanır...
Yazın yastık kışın yorgan niyetine kullanır
Şu cümleleri nolur devrik kurma:) Fenomensin yahu...
kalça kadın vücudundaki doğurganlık sembolüdür. O yüzden dolgun kalçalar her zaman sevilir. Seks sırasında özel ilgili gösterirler, öpülür okşanır sevilir. Bir tür sahiplenme de hissediyor olabilirler ki çok hoş bence
Bu sembol olayı göreceli mi?
Sende durumlar nasıl ;)
Kelimelerle aran iyi olduğunu biliyorum ;)
Kendini ifade edebilirsin pekala
Sendigin kombinasyonlar üzerinden yuruyebiliriz
Bayağı tecrübelisin cailleach
Cevap
90Cevap
Oduna sarılmaktan iyidir. Yumuşacık, iri ve diri bir kalçaya sarılmak, okşamak, öpmek erkeğe keyif verir.
Ahahah bu iyiydi
kalça, meme, koltuk altı, iri dudaklar bunlar bir erkeğin rüyalarını süsleyen güzellikler. Yaradılışımız gereği bu saydığım objeler bizi çekiyor. Tıpkı kedinin iplik yumağıyla oynamaktan hoşlandığı gibi biz de kalçayı görünce içimiz bir hoş oluyor. Tamam yaradılıştaki sistem.
Koltuk alti neden?
@3lüdenbiri kıllı olanı demiyorum haaa, beyaz taze yumuşak iç göğüse yakın olan taraf. Ama nedenini açıklamak zor. Bu objeler bize kızarmış tavuk gibi görünür ve iştahımızı kabartır.
Hic tahmin etmezdim
Kadın da dolgun kalça, önemli bir güç olgusu gibi gelebilir erkeğe, dolgun kalça kadını cinsellikte daha cazibeli ve güçlü gösteriyor gibi geliyor bana. Erkeğin bir kadında ilk baktığı, onda cinsellik dürtüsünü uyandırdığı önemli yer kalçalarıdır genelde.
Kim demiş dolgun kalça sevdiğimi
Ben sıfır basenli Küçücük fındık isırmalik kalçali incecik bacaklı kadınları daha arzulatici buluyorum
Yasemin Özilhan tadındakileri mesela
Vücudu çok hoş onun...
Bunun sırrını çözemedim ne yazık ki.. Ancak kalçaları okşamak ve öpmek kadını beğenip çok arzu etmenin getirisi olmalı.. Aslında kadının her yeri öpülesi olmasına rağmen hep bilirli yerler öpülmek ister.
kalça apayrı birşey,, cinsellikte kalçaya çogu erkek önem verir haz duyar, yemeğin salçalısı, kadının kalçalısı diye boşuna dememişler.. kadın dediğin iri kalçalı, iri gögüslü dolgun dudaklı, olmalı bu benim düşüncem işallah karşıma öyle biri çıkar🙏🙏
Hoşumuza gidiyor çünkü sarılmayı bırak öper yalarım bile isiririm ufak ufak disimle kalça ve bacak erkeklerin en sevdiği yerdir ve en Tahrik olduğu azdigi yerdir 😛😛
Bende o fotodaki kız yerinde olmak isterdim. eşim ve ben 😘ama sadece hayal. gerçekler yalnızlık
hayal etmek guzel inslah sevgiline kavusirsin
Sevgilim yok
inslh seni cooks even birini bulursun
Ama yapmayın böyle her kadında dolgun kalça olmaz bazıları nasıl olduysa dümdüz kalça sıfır neredeyse onlar alınmasınlar burada şimdi😅
Hadi! Arkadaşlar 3 deyince duyar kasıyoruz :D 4 aa neden olmadı XD
nerede hata yaptık :D
😅😅😅
Erkekler sevişirken kadıı öpmek okşamak tan büyük haz alır. Bu kadının nersi olursa lsun elbetki kalçasıda çok hassas yerlerden biridir. Bu kadının da çok hoşuna gider.
Burda ilginç olan kadınların popolari için begenildiklerini kabul etmeleri yani siz et parçası oluyorsunuz karakteriniz ruhunuz kisiliginiz umrunuzda değil yazık :)
Çok cana yakın duruyorlar dayanamıyorum. Bunun yanında kalça kadın vücüdunun en çekici yeridir ve görsellik bakımından da ilgi gösterilir. Tokatlar, okşamalar, ısırmalar derken hızımızı alamıyoruz.
Bu erkeklere bağlı bir şey değil yaratılışta var öylesi daha çok hoşlarına giden insanlar gitmeyen insanlarda sadece karakterine bakanlarda
Benim kalçama erkeklerin niye baktığını yorumları okuyarak anladim sanırım.
goaterde bizde baklaim 😂🤣
Kesin öyledir
Dolgun kalça daha kadınsı ve seksi okşamak sıkmak çok güzel bir duygu
Erkeğe keyif verir iri ve diri bir kalçaya sarılmak okşamak
Ben orgazm oldum resmen erkekler napsin be offf atess
Ulen bee resimdeki çocuktaki aşka bakin, esinin osuruk kokusunu bile seviyor
Ele dolu geldiği için ayrı bir haz var anlatılmaz hissetmen lazım
Yemeğin salçalısı, kadının kalçalısı güzel olur. Kadınlar nimettir.
Tahmin bile edemezsin ne kadar hoşumuza gittiğini ;)
Kadınların büyük ve dolgun penise sarılması gibi bir şey aslında :)
Estetik bir görünüş kadın vücudunun simgelerinden biri.
Kafanı koyarak uyumayı sevdiğim iki yerden biri :D yumuşak çünkü ve güzel bir formu var.
Bu tarz meselesi benim için dolgun kalça değil işlevli partner önemli
Dolgun kalça itici dar kalça iyidir en iyi sarılma ise bele sarılma kadına arkadan
hayatın en güzel kitabı cennetin dibi orada okunda ondan sarılırız
Ne biliyim ilk defa duydum böyle bişey ben hayatımda hiç kalça bile görmedim
Aslan etin her zaman en güzel yerini severde ondan 😎
Kadının dişiliği kalçadaysa dikkati ondadır
bir kadının kalçaları buyukse o kalçayı hem okşarım hem sarar sarmalarım
“Spordan sonra neden su içiyorsunuz?” Sorusuyla eş değer.
Yastık gibi kalça neden sarılmayayım ki :) Göbek de aynı şekilde. Yumoş yumoş bıngıl bıngıl :D
Çünkü benim çok hoşuma gidiyor dolgun yuvarlak kalça yumuşacık hele yürürken sallanması offf 😉🔴
Kalça bir kadında olmazsa olmazlar arasında olduğu için.
Dolgun kalça 😍
Kalçası olmayan kadına kadın demem 😉
çünkü çok güzel ve çok çekici hatta böyle güzelini bulmak zor
Tutunma isteğinden sanırım. Evrimsel süreçte bilinçaltımızda kalan bir güdü.
Bayılırım dolgun kalçaya ne gözlerimi alabiliyorum ne elimi çekebiliyorum
Ben daha çok küçük yuvarlak kalça sverim ama kalça her türlü sevilir
Böle setler yazıyorsunuz millet azıtıyor
Ya sen?
Sen bu işi biliyosun çok doğru konuştun resmen bilerek yazıyorlar birde @Candan201
@Candan201
Azıttı lar da ondan balıım
Dolgun kalça seksi durur ama hiç bir zaman kalçaya sarılıp uyumak gibi isteklerim olmadı
Ndense ben bu konuda farkli düşünüyorum. Cinsellik vucuda bağlı olmamalı. Yani illa dolgun kalça, dolgun göğüs gerekmez. Arzu istek varsa zaten o an senin icin en iyisi odur
Sarılmak değilde vurmak daha hoşuma gider
Çünkü güzelll. Yumuşacık ve öpülesi🤤
Bu benim demek istiyor 😃
Güzel ve estetik olduğu için sanırım.
Yumuşacıktır ve seksidir
off yaa düştüm fotoya
Tahrik olmak için sarılır
Yastık gibi yumuşacık üstelik sıcak ondandır
Seviyoruz dolgun kalcayi yastik gibi
En güzel yastık olduğu için 😉
Sarilmak iclerinde var
Tam nerde 😅