Ters ilişki/anal ilişki öncesi ve sonrasında yaşananlar hakkında bilgi ve tavsiye verebilecek olan var mı? Varsa tavsiyeleri nelerdir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDelikanlılık dönemimden itibaren bir sürü bayan ile anal seks yaptım bu bayanların %90 ı bakire bayanlardı onların merakı ve benim cinsel isteğimi bastırmak amacı ile oldu hepsi anal basit görülen ama sıkıntılı bir ilişki çeşidi dir karşılıklılı rıza şarttır ben analı profesyonel boyuta taşıdım bir ara sorarsan yazarım tüm yönlerini şimdi sorduğun kadar cevap yazıyorum 1 öncesi bir kayganlaştırıcı şart hem o hem süreceksin anal açlık sever öncesinde tıka basa yemek yeme sıvı ile beslen yoksa kaka riski olur öncesinde anal yolunu temizlemen gerek nasıl dersen internete su ile anal yola su pompalayan el pompaları var satın alabilirsin yok alamam dersen eczanede büyük şırıngalar vardır oda işini görür bir kaç pompa ve tuvalete gitmen yeterli olur yoksa kaka çıkar buda hoş olmaz kendini kasma sıkma yoksa canın yanar partnerin orana kayganlaştırıcı ile biraz masaj yapsın anlayacağın o girmeden parmak rahat girip çıkmalı ve kaslar gevşemeli önce yavaş sonra hız kazanılabilir bakire bir insansan partnerin kazma adam olmamalı iyi nişan almalı yoksa bu kayganlaştırıcılar gerçekten çok kaygandır yanlışlıkla öne kaçar ve ne olduğunu anlamadan kızlık gider buna dikkat derim 2. Sonrası dersen biliyorsun bu spermler sende kalıyor bir yere gitmiyorlar iş bitince tuvalete git ve büyük yapar gibi çıkartmayı dene çıkartmadan yola koyulursan gaz falan çıkarsa çamaşırına ve kukuna bulaşır buda çok azda olsa hamilelik riski doğurur bu spermlerin yolda çıkması olayı bana anal yaptığım kızlarlar ordusundan duyduğum bir tecrübe anal yapınca uzunda sürerse ilişki oran bir müddet yumuşak gevşek kalıyor o sırada dışarı akıyor anlayacağın sonrası bu anal yaptığın adam sevgilinse alışkanlık haline getirme anal seks ilişki yozlaştırı adam senden bıkar bir müddet sonra benim anal yaptığım kızlardan hiç biri ile mutlu bir sonum olmadı ayrıldım hep bıktık birbirimizden dediğim gibi daha ileri boyut olayını sorarsan yazarım şimdilik bu kadar zevk olayını sorarsan daha ben zevk aldım diyen kız görmedim duymadım hep onlar için meraktı meraklarını gidermiş oldular anlayacağın zaten normal ilişkiye girip tam orgazmı penis ile öğrenmiş keşf etmiş bir bayan birdaha asla anal yapmaz ve ve anal boş işmiş der boşuna g... t veren olmuşuz der çok duydum kızlar soruyorda çok yazıyorlar birde yok deforme oldu yırtıldı genişledi falan bunlar şehir efsanesi yarım saat sonra aynı sıkılığa erişiyor benim anal yaptığım kızlar ordusunun şimdi kimi evli kimi bekar hepsinin arkasında sakız gibi duruyor g... leri sap sahlam anlayacağın aklına bir soru takılırsa yaz cevaplarım bende analı bıraktım bu arada bazıları halen ister arar ne anlıyorsalar manyak oluyor bazıları herhalde
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖncesinde güzel bir yalanır, kafın zevke getirilip yumuşatılır. Sonrasınsa parmakla delik alıştırılır. Garanti olsun hijyen dersen kondomla yapın bir sıkıntı olmaz. Zorlamadan yavaş yavaş git gel yapılmalı ilk etapta
10 Yorumla
Öncesinde temizliği yapılmalı.
İlk giriş yavaş olmalı.
İlk pozisyonu kadın belirlerse daha iyi olur.
Kayganlaştırıcı kullanılabilir. Neticede ıslaklığın sağlanması lazım.40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBakma sen burdaki erkekler ya jigolo ya da 10 kızla beraber olmuş:)
Sanırım sevgilin ile yapıcaksın.
Buluşmadan birkaç saat önce kakanı yap ki o an gelmesin.
Güzel on sevişme sonrası popon yukarı gelicek şekilde dön o da üzerine çıksın sevgilin kendi orasını güzelce kremlesin özellikle baş kısmını sonra sende kakanı yapıcak gibi büyüt o deliğini istersen ellerinle kalcani ayirabilirsin. Yavaşça girmeye çalışsın canin acimaz ama yanar eğer yanarsa arkadasın kendi orasını islatsin yani kremin üzerini öyle çok güzel kayıyor ve ben çok zevk alıyorum. Başka soracağın bir şey var mı bütün detayları anlattım bende27 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu da benim anal hikayem 👍
Cevap sahibi+1 yılAcımıyor ki
Cevap sahibi+1 yılBöyle yapınca içimde çok çekemeyince acımıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
17Cevap
Biz eşimle zaman zaman anal ilşki yaşıyoruz ama extra bir şey yapmıyoruz doğaçlama yani ne öncesinde ne sonrasında
12 Yorumla
Soran+1 yılSence önden mi arkadan mi daha zevkli :)
Gizli Üye(36-45)+1 yıltemizliğini yapmalısın birde kayganlaştırıcı kullanılması iyi olur
70 Yorumla
+1 yılÖnce temizlik ve bakım yapılmalı, seks öncesi bebek yağı ile yumuşatılmalı ve erkek oldukça nazik davranmalı sen alışana kadar...
10 Yorumla
+1 yılHiç yapmadıysan biraz ilk seferde acı olur ama oranın tadı zevki başkadır Sevgilinle mi yapacaksın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıl50 kadınla seks yaptım fazlası var eksiği yok ama hiç anal yapmadım bilmiyorum yani
10 Yorumla
+1 yılTek tavsiyem var bu hataya düşme...
143 Yorumla- +1 yıl
Sen düştün mü
- +1 yıl
@AfiliYalnızzLıkk Allah korusun..
- +1 yıl
Normal ilişki ye girdin mi peki?
+1 yıltemizlik
kayganlaştırıcı
ve kendini çok kasma
bırak yol alsın içinde ;)10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleski jigoloyum ayrıntılı teknik ve bilgi verebilirim kısaca kafana takılanları yaz
00 YorumlaSes desibel rekoru kırabilirsin, dikkat et 😊
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzaman kotu kolla go. tu elın oglu acımaz kokler aglarsın :)
00 Yorumla
+1 yılYaptıktan sonra seni terk edebilir çünkü çoğu kişi g.. t verenlerle konusmaz 😃
10 YorumlaYapmayın gençler frengi olursunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTavsiyelerim tecrübelerime göre var elbette
30 Yorumla
+1 yılYapma... evliysen hiç yapma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılbende biriyle yaptim komikti sasirdim
00 Yorumla
+1 yılYazın gerekli tedayki bilgi vereim
00 Yorumla
+1 yılİyice sic
00 YorumlaHijyen..
00 YorumlaYapcanmi
30 YorumlaDomates kabugu kanks
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBebek yagi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında