+1 yılTecrübeli olan biriyle evlenirsen seni mutlu etmesini bilir ama erkekler biraz bencildir 10 dk işini bitirip g*tünü devirip yatar çoğu bunun için senin kendini iyi tanıman gerek evlendiğinde utangaçlığın geçer diye düşünüyorum eşinden de utanacak halin yok ya
Ancak tecrübesi olmayan bir erkekle evlenirsen iş değişir onun hem seni hemde kendi bedenini tanıması gerek heyecan verici şeyler yaparak bunu keşfedebilirsin aksi halde toplumumuzda gerçek bir orgazmı hiç yaşamamış kadınların olduğunu unutmamak gerek burada erkeğe çok iş düşüyor ama onlar da cinselliği p*rno film zannediyorlar ne yazıkki oysa p*rno cinsellik değil film yani oradakiler oyuncu ve rol yapıyorlar benden sana tavsiye evlendiğinde kendi bedenini tanı ve erkeğinde seni tanımasına müsade et ayrıca sende erkeğini tanı yapamadığı zaman yardımcı olma açısından çok önemli cinsellik yemek yemek gibi kimi acılı sosları sever kimi ekşi ama yemek yerken hafif başlarsın ana yemeğe sonra geçersinya cinselliktede ön sevişmeyi uzun tutarsan dediklerimi tatbik edersin00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanim evli olarak sana söyliyeyim. Cinsellik oyle burda konuşulduğu sorularim soruldugu gibi abartilacak birsey değil güzel ama oyle ayy soyle ayy böyle denilecek gibi degil hele hele partnerle hic alakasi yok. Sen evlnediginde tecrubesiz olacaksin tabi ki kimse anne karninda ogrenmiyor erkeklerin biraz daha ic güdüsel bizde öyle degil hele ki gerdek hikayeleri bitmez şöyle acıdi boyle zordu diye.. kişiden kisiye degisiyor bu olay. Sen akışına birak aratismakla uygulamak cok farkli. Ne okudugunu uygularsin nede duyduklarını. Zamanla olacak seyler bunlar zevk olsun orgazm olsun. Hepsi birden olucak. Mesela ben orgzmi 24 yasinda öğrendim tattim yani bilmiyordum hic. Yano ogrenmek icin de gec değil. Hayal dünyani ne kadar geniş tutarsan o kadar hayal kırıklığı yasıyabilirsin. Mesela gun gelir eşinin erken bosalmalari , erkete olma gibj problemleri olabilir. Bunlar aşilacak seyler ama sen hayal dünyanda oyle seyler yasiyorsun ki yarısının yarisi bile olmaz o zaman daa mutsuz bir evlilim huzursuz bir evlilik olur. Eger sevdigin adamla sadece acaba yatakta nasil gececek degilde. Acaba nasil bir yaşantımız olucak diye merk edersen senin icin daha avantajli. Çünkü cinsellik orgazm olana kadardır. Gun gelir bazen orgmz olamazsin gün gelir isteksiz olursun. Gün gelir asiri istekli ama esin isteksiz olur. Hayatin gerçekleri p*rnolar gibi değil yanii.
71 Yorumla- +1 yıl
Ancak bu kadar güzel anlatılabilir di. Tebrilker. Bizim bişey yazmamıza gerek kalmadı. 🙏
+1 yılBir ilk basta bur sure utangaçligin olabilir bu konuda zamanla alişmak tek çaredir. Bir kadin erkegini mutlu etmesi ona degişik fantaziler yaşatmasiyla alakalidir. Siz ornek olarak hep ayni pozisyon derseniz bu zamanla partnerde bikkinlik olur. Sonuçta size dusen gorev sadece biraz ilgi ve biraz istek merak etmeyin her kadin istese partnerini mutlu edebilir. Erkekler bu konuda fazla uzun sure beklemez. Ama şuda var siz yeterki isteyin cinsellik konusunda azdaolsa istekli ve merakli olun yapamayacaginiz olmaz.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılaraba kullanmak gibi düşün, teorikte çok iyi bilirsin ama pratiğe geçmeden o kadar teori bilgisi işe yaramaz. araba kullanmak gibidir alıştıkça elin kendiliğinden nereye gideceğini bilirsin.. araba kullanmak gibidir her zaman düz yolda süremezsin, iniş çıkış taşlı çamurlu vs yollar da oldukca tecrübe kazanırsın.. araba kullanmak gibidir arada ufak kaza yaparsın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılMerhaba, buraya yazılan özellikle etkenlerin yazdığı saçma yorumları kaideye alma. Anlattikalrina bakılırsa bende senin gjbiydim sevgilim olana kadar. Ama o hayatıma girdikten daha doğrusu opusmeden ileri gittiğimiz zamandan itiberen onu çok istemeye arzulamaya başladım. Büyük ihtimal sende böyle olursun çünkü önceden yaşamadığın için bilmiyorsun. Klişe olucak belki ama hayatına biri girdikten ve onu çok sevdikten sonra anlarsın. Unutma cinsellik yemek yemek su içmek gibi bir ihtiyaç ve bu sadece erkeklerin ihtiyacı değil.
31 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖncelikle ilk zamanlar ışık kapalı ya da loş olsun isteyeceksin bu normal bir durum bunu kabul etmeli eşin. Kocama yetinemez miyim diye düşünme erkekler genelde duygusal değil hedef odaklıdır ve zamanla hangi durum ya da hareket daha fazla haz veriyor tecrübe edecek aktif bir kadın olacaksın ( olmalısın ). Bencil olmamalı iki tarafta kendini düşündüğü kadar karşısındakinin zevklerini de düşünmeli böylelikle sorun olmaz ama bir süre sonra rutine düşecek sen yanında soyunmaya alışacaksın ya da ilişkide çekingenliği atacaksın ama istek eskisi kadar kalmayacak.
10 Yorumla
+1 yılMerak etme yakinda bir sevgili yaparsin once el ele gezersin, 3 5 ay sinra opusmeler ondan bikac ay sonra ellesmeler baslar baktin cocuk sana cok iyi davraniyor sonra yuzeysel sevisirsiniz, sonra cocuk senden onu ister sen olmaz dersin evlenicez nasilsa der, aninda ikna olursun hersey olup biter ertesi gun mesaj atarsin cevap gelmez, duymadi heralde ariyim dersin , ARDIGINIZ NUMARA GECICI OLARAK SERVİS DISI OLMUSTUR , LUTFEN DAHA SONRA TEKRAR DENEYIN, sonra KS ye girersin, kizligimi kaybettim hukumsuzdur diye aglarsin.
Senaryo bu , basrol sensin.02 Yorumla
Soran+1 yılNiye böyle yazdın ki? Maksadı seks yapmak olsa bile bir sefer yaptı diye isteği sönecek bitecek değil. Evlenmeden önce cinsellik yaşasam o da evlilik konusu açılmadan cinsellik yaşamaya devam eder. Bir sefer seks yapıp bırakmaz yani. Birkaç ay öyle devam eder. Sonra evlenme konuları açarsa su koyup gider. Erkekler kolay kolay seks yapacak kadın bulamıyor. Yani öyle bir sefer yaptı sonra numarasını değiştirdi diye bir şey olacağını sanmıyorum. Ayrıca 25 yaşından sonra yaparsam evlenmeyeceğimi bile bile yaparım yani sonradan bir hayal kırıklığı yaşamam ama cinsellik yaşamayı doğru bulmuyorum. Ya da bilmiyorum ya ama bu yaştan sonra yapsam buraya dediğin gibi bir şey yazmam. Evlenmedi diye ağlamam bence.
- +1 yıl
Bu verdigim ornegi buralarda cok goruyorum hatta dun de gördüm, herseye inanmiyorum ama dogru olanlar da azimsanacak kadar az degil, benim yazdigim erkeklerin genel olarak kullandigi taktik, herseye inanip ta alta yatma diye bilgilen diye yazdim
Cinsel Yaşam konusunda 992 cevap paylaştı. Senin tecrübesiz olman hiçbir erkek için sorun olmaz merak etme, inşallah senin gibi hiç ilişkiye girmemiş biriyle evlenirsin; beraber her şeyi öğrenir ve mutlu olursun.
Yetmeme korkusu gibi bir şey olmasın, boşuna kuruntu yapma. Erkeklerin alayı her şeyi erkenden öğreniyor demişsin; inan senin gibi olan binlerce erkek var.
Onların dediğine bakma, zaten yol geçen hani olmuş bir erkekle de yolun kesişmez insallah.
Diyeceklerim bu kadar, iyi geceler 💫 🖐20 Yorumla
+1 yılEsin de senin gibi olacak dert etme ,
Biz hayvan değiliz insanız...
İnsan onuru var..
Cunsellik p. rno değil.
O bir pislik film çoğu yalan abartı zevk yok.
Gerçek haz arzulu sevismekte , helalin tadı başka...
Bunu buradaki maymun istahlilar anlamaz11 Yorumla- +1 yıl
Bir de bu tür konuları uzman TV den izle.
Sitesi de var 👍
+1 yılEvliliklerde ilk baslarda cok sIk yapiliyor iki tarafinda bu konuya acligi oldugundan sonrasinda rutine biniyor sayi azaliyor daha sonrasinda sirf ihtiyactan yapiliyor Türk kadinlarinin cogunun libidosu zaten düsük erkeklerin ise bir okadarda yüksek o nedenle bu konuda sürekli anlasmazliklar cikiyor.
00 Yorumla
+1 yılMerak etme böyle daha iyi olur. Heyecanlı olur. Kendi adıma konuşuyorum senin gibi biri olmuş olsa hoşuma gider. Herşeyi benden öğrenmesini isterim. Herşeyi benimle tatsin isterim. Acemice davranıp beni daha çok azdırır mesela 🤣🤣daha neler neler de işte konuşulmuyor 🙊
10 Yorumla
+1 yılEvet ilk baslarsa yaşicaksn doğanın kanunu bu deneyimsiz herks ilk baslarda yasar hatta bu zmanla duzelir duzelmez ise doktora görünüp çözüm bulursunnuz bulmasanjz adatma olur ayrılık olur peki kaç yaşındasın?
00 Yorumla
+1 yılEvlenince herşey olur sorun etme bunları. Bilmemen daha iyi aslında ilişkide eşin yönlendirir. Bunları sıkımtı edersen yanlış ilişkide sorun yaşarsın herşeyi akışına bırakmanı tavsiye ederim.
00 Yorumla
+1 yılHer sey zamanla rayina oturur
Cilveli azgin sehbetli arzulayan bir kadin olur eaini memnun esersin takma kafana. o filmlerde ki hatunlar yapmacik onlara aldanma gercek hayatta oyle swyler yok00 Yorumla
+1 yılHersey zamanla kendi rayına oturuyor.. bekarım ama evli arkadaslarla sohbet arası donüyor konu. yok ben şoyle yaparim yok ben böyle yaparim öyle bisey yok yani.
00 YorumlaMerak etme evlenince deneyim kazanirsin. İzliyormuşsun evlendiğinde onlari uygulasan bile yeter sana. Erkek hoşlanir senin birlikteliğinden.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. 20 den 30a kadar utana sıkıla 30 san sonra kadın atlıyor garip bir şey sanırım böyle
02 Yorumla
Soran+1 yılHımm
+1 yılBunları dert etme. Evlenince eşinle beraber öğreniyorsun zaten
00 Yorumla
+1 yılhic merak etme yaradilista vardir yasayinca kendi kendine olur hersey..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Biraz tecrübe sahibi olman lazım
Sonra ilki yaşarsin
Senin gibilerden az kaldı00 YorumlaSoruyu sormussun cevabını vermişsin bir ihtiyaç kalmamış
00 Yorumla
+1 yılkankam bu kadar problem etme be şapkadan tavşan çıkartmayacan ki ne kadar zor olabilir, bir iki denemeden sonra öğrenirsin merak etme
00 Yorumlaeşinolduğun düşündüğünde ve ona güveneceğini düşündüğünde aklında hiç bir kaygı olmayacaktır ve eşinmantıklı birise öyle po**odaki uygulamalırıda yapmayacaktır korkma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılneden evli biri burda sana cinsel hayatını anlatsın ki söyler misin
06 Yorumla
Soran+1 yılNiye anlatmasın ki? Evli olup da burada sanal seks yapan buradan birileriyle buluşan insan dolu. Evli de olsa bekar da olsa cinsel sorularda gizli ya da açık açık millet anlatıyor her şeyini.
- +1 yıl
ulu orta anlatmasından yana degilim eğer merak ediyorsan özelden bence sormalısın tabiki herkes konuşuyor buluşuyor ama işte genelde söylemek biraz saçma gibi özel olsa daha güzel
Soran+1 yılÖzelde istemem konu başka yerlere çekiliyor. Burada illa kendi adını soyadını verip karısının adını verip her şeyi anlatsın demiyorum. Gizli üye olarak 3-5 yıllık evliyim. Şöyle şöyle böyle oluyor. Bu tarz sorunlar yaşanabiliyor çocuk olunca falan filan böyle anlatabiliri. Millet sevgilsiyle sürtündüğünü çok girmediğini kaleden döndüğüne kadar anlatıyor. İlk kez seks yapacağım ne önerirsiniz? Nasıl oral seks yapılır diye soru sorulduğunda destan yazan da erkekler aynısını kadınlar da yazıyor. Ama ciddi bir soru sorduk mu adam neden cinsel hayatını anlatasın diyorsunuz. Özelde sanal sekse davet tarzında soru sormadığım için böyle cevap veriyorsunuz.
- +1 yıl
ne alaka şimdi nie böyle aşırı tepki verdin anlamadım sadece sordum yani kim ne yapar bilemem ben
Soran+1 yılAşırı tepki falan vermedim. Sitedeki sorular belli neyin mahremi millete mahremini açık açık anlattığında tepki gösterince de özel hayatım yargılayamazsın der ama her şeyi döker. Yani sorusuna göre değişir bunlar. Özelde konuşmam çünkü orasını burasını çeken atan oluyor.
- +1 yıl
gerçekten de o dedigin olay oluyor bu terbiyesizliktir çok yorum yapamicam çünkü benim de konuştugum kişiler oldu ve hala da var hatta ben anlaınca ordan kendine ders çıkaranlar bile arası bozukken düzelenler bile oldu
+1 yılEşin seni yönlendirir merak etme sen tam olarak ne soruyorsun
15 Yorumla- +1 yıl
Eşin seni yönlendirir ama ilk gece için özel şeyler al
Soran+1 yılNe gibi?
- +1 yıl
Dantelli sutyen gecelik jartiyer tanga gbi
Soran+1 yılOnlar alınır zaten onun için ayrı alışveriş yapılıyor.
- +1 yıl
Tamam sonra çekinme kasma kendini yoksa canın acır rahat ol
+1 yılKendi kendini masturbasyon yaparak tanımaya calis. evlendiginde zorluk yasayabilirsin ama asilmayacak birşey değil. onemli olan kendini taniman
00 YorumlaKitab yazmışsın resmen okumadım hepsini. Alıştırma yap sanal yap mesela görüntülü olarak
10 YorumlaBilen arkadaşlar eminim ki gelicek
01 Yorumla
Soran+1 yılBu saatte biraz zor. Evlenince böyle gött götte de uyumak istemiyorum.
- Cinsel Yaşam konusunda 477 cevap paylaştı.
9 ayEşine bağlı arkadaşı sinir a bağlı degisir
00 Yorumla
+1 yılcinsel seks yapıyorsun
00 Yorumla
+1 yılMerak etme evlenince uygulayarak öğrenirsin
00 YorumlaYani bunun neyini soruyosun anlamadım
00 Yorumla
+1 yılBen anlatayım istersen konuşalım
00 Yorumla
+1 yılAdam eve gelir ve sevişilir
00 Yorumla
+1 yılGüzel oluyor