Evlilikte cinsellik nasıl oluyor? Yadırgamadan düzgünce evli olanlar anlatsın?

Daha önce hiç cinsel ilişkiye girmedim sevişmedim de hiçbir erkeğin karşısında çıplak da kalmadım. Bunu merak ediyorum. Evlendiğim zaman zorluk çeker miyim? Cinsellik evlilikte çok önemli bir şey. Kadın için de erkek içinde önemli. Mastürbasyon yapıyorum ama ayda 1 sefer reglim yaklaştıkça aslında beynimi zorlamam lazım mastürbasyon için. Böyle kendi kendime hayal falan kurunca p*rno izliyorum bazen o kadınlar gibi azgın, ne istediğini bilen erkeği tatmin eden biri olamayacağımı düşünüyorum bir taraftanda ben bunu yapamam utanırım diyorum. Şu son 1-2 senedir p*rno izlemeyi ciddi oranda azalttım. Youtube kanalı olan bir doktor var ona mail attım o da p*rno izlemeyi bırakmam gerektiğini söyledi. Hayal ederek mastürbasyon yap dedi. Evlilikte kendimi cinsellikte iyi ifade edemezsem, eşime zevk veremezsem ve zevk alamazsam diye şüpheyle karışık korkularım var. Kapalı değilim. Ben normal hayatımda öyle açık saçık gezen seksi olan olmasını da bilen biri değilim. Her yerde olduğum gibiyim. Yol yordam bilmiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. İnşallah anlayışlı bir eşim olur.
Güncellemeler
+1 yıl
Kardeşim okumanız yok mu? Ben orada nasıl bir insan olduğumu söyledim. Erkekler sanalda okuduğum kadarıyla eşleri cinsellikte iyi değil diye şikayetçi oluyor. Sevgili olan erkekler de böyle şeyler diyor. Ben büyük şehirde doldum büyüdüm ailem doğuşu aşırı muhafazakar değil üni mezunuyum ailemin yanında çok rahatım hatta ama benim ailem benim nikahsız ilişki yaşadığımı öğrense etse benim ağzıma eder. Babam zaten ağzıma zıçar. Bazen bana filancanın kızı şöyle böyle yapmış deyip örnek verip
Güncellemeler
+1 yıl
Bunlarla ilgili düşüncelerinden bahsediyor. Ben alıyorum mesajı. Ama işte diğer taraftan da erkeklerin alayı her şeyi çok erken yaşlarda yaşamış tatmış öğrenmiş oluyor. Biz de onların koştuğu dönelerde anca emeklemeye çalışıyoruz. Olay bu.
Evlilikte cinsellik nasıl oluyor? Yadırgamadan düzgünce evli olanlar anlatsın?