Benim haziranda düğünüm olacak arkadaşlar merak ettiğim şey şu özellikle evliler cevap verirse daha iyi olur sanki evlilikte cinsel ilişki spontane mi gelişiyor yoksa hadi gel seks yapalım diye mi bi muhabbet dönüyor ben çekiniyorum biraz açıkçası yani nasıl olucak aklımda şüpheler var biraz rica etsem abartmadan ve sacmalamadan düşüncelerinizi ve tecrubelerinizi paylasirmisiniz şimdiden çok teşekkür ederim 😊🫶
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılhafta içi çalışacağınız için seks yaptıktan sonraki gün işe gitmek biraz zor olabilir. o yüzden bir düzen tuttturun cuma ve cumartesi akşamları yapın pazar günü gündüz de yapabilirsiniz. bir de canınız çok isterse hafta içi bir gün de yapabilirsiniz. ama bir düzen olsun yani işinizi gücünüzü etkilemesin.
02 Yorumla
Soran+1 yılAnladim teşekkürler
- +1 yıl
rica ederim.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 yıllık evliyim canım şimdi sana şöyle anlatayim. Tabi burada senin libidon ve eşinin libidosu da çok çok etkili. İlk aylar heyecanlı ve istekli geçer hatta çocuk olana kadar istekli ve arzulu geçer. Zaten ansızın olur yani koltukta öpüşürken bir bakmışsın yatakta sin veya film izlerken oluyor veya sen gidip hadi yapalım diye çağırıyorsun veya o televizyon karşısında iken sen odada güzel güzel hazırlanırken iç çamaşırı vs çağırıyorsun gelsene şunu yapamadım vs diye seni o halde görüyor. Yani genelde böyle oluyor ama bunda eşinin sevmesi de çok önemli bir çok erkekte iç çamaşırı vs sevmeyene şahit oldum. Kendini kasacak hiç bir şey yok abi yaşa çok güzel şeyler. Hafta da kaç olmuş kaç bitmiş şöyle olmalı böyle olmalı saçma canın ne zaman isterse.
22 Yorumla
Soran+1 yılEn iyi görüş belli oldu teşekkürler 😊🙏🩵
+1 yılCinsellik ister evli ol ister sevgili, spontane gelişen bir şeydir. Planlanmış bir cinsellik, sanki rutinleşmiş bir görev gibi hissettirir. Lakin kimi zaman eşinle ufak randevulaşmalar yapabilirsin. Örneğin eşin işteyken, ona seksi bir kıyafetinin fotoğrafını atar ve altına "Bu gece bunu sen çıkartacaksın :)" gibi ufak ve şehvetli bir mesaj ile minik randevulaşmalar yapabilirsin.
Öte yandan unutma ki cinsellik eşinle yaşadığın ve kendini en özgür bıraktığın andır. Bu nedenle o an o kişiye sadece eşin olarak değil, bir seks partnerin olarak ta bakmalısın. Yoksa kendini kasar ve zevk alamazsın :)
NOT : Mutluluklar dilerim :)
02 Yorumla
Soran+1 yılOna işteyken böyle birsey yazmam onu rahatsız eder mi ya da mutlu eder mi sizce çok teşekkür ederim 🙏😊
- +1 yıl
Mutlu eder hatta motive eder :)
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılerkeğini tahrik etmenin yollarını biliyorsan sorun yok, bilmiyorsan 1-2 taktik verebilirim, onun dışında erkeğin istekli olduğunda zaten senden çekinmeden ister ama hazzı yüksek tutmak için iş kadında bitiyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılVerebilirsin taktik 😊
- +1 yıl
biraz soru cvp yapıp eşinle tarzınızı öğrenmem lazım dm den yazıyor musun?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
10Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılŞu saatte şurda buluşup seks icra edelim denmiyor. Yanyana olduğunuzda gece gündüz fark etmez dokunursanız öperseniz ve bu biraz hararetlenirse o anda ilişki olur. Spontane gelişir
11 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılNormal geçiyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılBende çok merak ediyorum bana da anlatır mısın paylaşır mısın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. İlk baslarda öyle gibi gorunsede sonrasında alisacaksin ve o zevki tattıkca isteyeceksin.. o istemiş bu istemiş önemi yok
00 Yorumla
+1 yılYeni evliyim, bu biraz da iki tarafın da rahatlık seviyesine bağlı her çiftte farklı bu
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Yorumdan çok açık nasıl anlatayım. Ulaş.
öyle olmuyor dokunuşlar sonrası biranda pozisyonlar olu verir
00 Yorumla
+1 yılelını her attıgında ulasabıldıgınden yapası gelmez bence
00 Yorumlasabah uyandıgında bile istekli uyanılıp birden yataga çekilebiliyorum :)
00 Yorumla
+1 yılAnlatilmaz yasa bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
+1 yılEvliliğe göre değişir ama genelde anlık gelişir
00 Yorumla
+1 yılYani sizin korkularınız mi var
01 Yorumla- +1 yıl
Neyi öğrenmek istiyorsunuz?
Gizli Üye(25-29)+1 yılSpontane gelişiyor
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi