+1 yılCinselliği biraz diyete sokmayı denesen,
yani birlikte olmak yerine kur yapmak -ön sevişmenin olduğu ama birlelmenin ertelendiği
gün içerisinde küçük dokunuşlar ve sözler ile baştan çıkarma , farkında değilmişsin gibi arada frikikler verme ama kesinlikle yanaşmama vs vs
benzer davranışlar ile önce duygularını baştan çıkarmayı denemelisin..
Beklemediği an ve mekanda görülecek korkusu yaşatarak onu baştan cıkaran ama aynı zamanda EGO’sunu tatmin eden ifadeler kullanarak duygularını harekete geçirebilirsin..
Fakat bir süre sadece kurlaşmalar ve flörtleşmeler ile onu o farkında bile olmadan diyete sokmalısın..
Böylece tutkuları hareke geçirerek sana karşı daha arzulu olmasını sağlayabilirsin..
her 3 seksin 1 ine fantezi ekleyerek kontrolü eline almayı da deneyebilirsin71 Yorumla- +1 yıl
👍☺️☺️
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. ılk once sunu soylıyeyım. ben bekarım suanda ve cıddı evlenecegım bırıyle tanısınca hemen degıl ama bıraz zaman sonra seks konusu konusulur burdakı amac cınsel olarakta uyup uymadıgıdır konusursun nelerden hoslanırsın nasıl ırısın sekste veya fantezılerın neler dıye konusulurve soyledıgının dogru oldugunu anlıyabılmek onemlı. bunu uslubunca sormak konusmak gereklı ama nedense hemen sapık muamelesı yapar kadınlar. ıste bunu konusmanın cıddıyetını sendekı sorunda goruyoruz cunku bırcok kadın ve erkek bu dertten muzdarıp. dısardan veya netten kadınla tanısıyorum evlı oldugunu ogrenıyorum verdıgı evap su kocam yapamımyor dıyor veya ısını bıtırıp donuyor performansı yeterlı degıl dıyor kadın mutsuz ıste kocasıda hoduk odun oldugu ıcın karısını memnun etme pesınde degıl gırsın cıksın bosalım bıttı mantıgında. kusura bakmasında ozaman aldatılmayı goze alacak o erkek ve kadınlarda bı sekılde bunu ogrenmelı. senın sorunununa gelınce kocan eger elestrıye acıksa mal degılse anlayıslıysa alıp karsına ya soyle yapalımmı veya ben pek tatmın olamıyorum buna cozum bulalımmı de beslenmesıne dıkkat etsın spor yapsın vucuduna enerjı depolasın AMAAA cogu hödük erkek gıbı bunu gurur yaparsa kocan ve kendını yetersız gorup assagılık kompleksıne kapılırsa basına ıs alabılırsın dıkkat et. veya ıstersen ozelden mesaj at sana bırkac taktık yol gostereyım. tabı sorunu tam anlayınca
00 Yorumla
Adam belki seni beğenmiyor ondan istemiyor bide öyle düşün direk adama yüklenme biraz alevlendir kadınsın sen erkeğini istet yani şahsen karsımda isteksiz olcak erkek tanımıyorum direk adama yüklenme
2830 Yorumla
Soran+1 yılkocam 39 yaşında ben 26
Soran+1 yıldediklerinizin hepsini yapıyorum zaten tepkisiz kalıyor
Soran+1 yılolmadığına eminim
Soran+1 yılTamam 🙂
- +1 yıl
Vuuuuuv baya iddialı 🤣🤣 biri diyor yolla bana açarım öbürü diyor tamam gece gece bir hoşş oldum ya la 🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
@huzur48 sana katılıyorum... kadin ölüyü diriltmesini bilecek
- +1 yıl
@Huzur48 sevgilin kimse şanslı adammış onun yerinde olmak isterim gizlice
- +1 yıl
- +1 yıl
Tebrik ediyorum en mantıklı görüş senden gelmiş
Belki kendi Seksi değil yasin küçük diye herkesin miki sanami kalkacak
Hasta olan erkek hariç kalan problem katdindadır - +1 yıl
@vvurucuuu bari ismini değiştir adın vurucu bende de sorun var diyon 😀
- +1 yıl
@deepoftheman ha ha
- +1 yıl
@deepoftheman bence kadını özele çekmek için attı oltayi ama düşermi bilmem
- +1 yıl
@Çapkınkurtt acziyet durumu o kadar vahim
Soran+1 yılsen üstüne alınma 🙂
- +1 yıl
Soruyu soranin erkek oldugunu farkettin sanıyorum 😁🤣😂
- +1 yıl
Aynen kimin umurunda dalgana bakıcaksın 🤣😂
- +1 yıl
yaş ile problem yok.. sanırım sana isteği ve arzusu kalmamış.
- +1 yıl
Aşağıda hepsini yapıyorum diye yazmış ama sanmıyorum..
- +1 yıl
Alirken biliyor dun
Gizli Üye(25-29)+1 yılOna de ki" hayat bos pompala cos "🙂
240 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
188Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Performansını daha iyi sergilemesi için seninde biraz çaba harcaman lâzım buna rağmen olmuyorsa sanada çok seçenek kalmıyor ömür boyu tatmin olmayı bekleyemezsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanim esinde performans eksikligi var yani güçsüz kilolu ise zayiflamasini sağla. Yoksa ceviz fındık badem gibi her gun m cayin yanina koy. Bide cevizli sucuklar varya onlardan al bekmez tahin onlari yedir. Sıkma canini yaşınızi yorumlarda gördum baya var hesap etseydin keske sen 30 yaşında iken esin 40 ustunde olucak
41 Yorumla- +1 yıl
👍👍😘
+1 yılSeks sırasında konuşun siz ona ne istediğinizi oda size ne istediğini söylesin. Çoğu çift seks sırasında hiç konuşmayıp her şeyin mükkemmel olmasını bekliyor fakat seksten maksimum zevk alabilmek için tarafların birbirleriyle iletişim kurması gerekiyor. İsterseniz çeşitli fantaziler ile daha da zevk alabilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılÇaresizlik diye birşey yok. Bu bozuk de iade et yenisini al :D şaka bir yana, adam 39 demişsin yaş biraz Kemale ermiş. Ayrıca performans arttırıcı şeyler alabilir. O zaman sen zevk içinde inlerken senin popona şaplak ata ata titreyerek orgazma ulaştırabilir ;)
00 Yorumla
+1 yılBelki de sorun sendedir? Burda amacin ne iyi niyet göremiyorum
100 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılDurum. ne kadar kotu bilemiyorum. ama şu an herşeyin brj çaresi var o guzden hemen karamsarlığa kapılma derim önce eşini geliştirmeyi dene erken boşalma sorunu yasiyorsa ilaçlar ve egzersizle bu süreyi uzatabilir isteksizlik varsa bunuda takviye edici gıdalarla ve kadınlığını kullanarak üstesinden gelebileceğini düşünüyorum (HD)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılInsan kocasini reklam eder mi ya gerci reklamin iyisi kotusu olmazmis
165 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Blondes iki tarafli olmus evet ama bunu yapan kadin da olsa erkek de olsa bence hos degil
Cevap sahibi+1 yıl@Blondes anladim neden bahsettigini
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürk kadınları çocuk da yaptıysa cinseliksiz bir hayat sürmek istedigini sanıyordum, kocaları sevgi sozcukleriyle sarılmalarıyla, sahiplenme iradeleri ve sadakati ile gene ilgisini gostersin ama sevismeyelim dusuncesinde... Meğer bıktırıcı arzuları varmıs, bugunlerde hep performastan sikayetciler, ben seks istrmiyorum demelerini beklerken.
00 Yorumlaesinle aranda baya yas farki varmis iyice konus et esinle bu konuyu bircok yontem dene olmuyos artik son care bosanmak olur sakın aldatayim deme o tam bir srefsizlik olur cunku
36 Yorumlaspor yapın. spor vücuttaki dolasımı hızlandırıyor ve hormonları tetikliyor
61 Yorumla
+1 yılBunu eşinle konuştunuz mu hiç . bence profesyonel destek almanız gerekiyor. eşinlede durumu konuşun. farklı aktiviteler yapın birlikte. erken b... gibi sorunu mu var yoksa psikolojik sorunları mı var. yaşı kaç.
10 Yorumla
+1 yılYaşın verdiği bir şey olabilir , aldatma gibi bir düşüncen olmasın bu sebepten ötürü. Zaten burda ki çoğu üye kadın arıyor azmış kudurmuslar
51 Yorumla- +1 yıl
Sende de var bir kudurukluk😃
Cinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı. kiloluysan zayıfla
ter kokuyosan kokunu gider
oral seks yap
onun seni yönlendirmesine izin ver
onun sevdiği pozisyonu dene
bunları dene işte :)21 Yorumla- +1 yıl
Dogru tesbit ve yol
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılMemnun değilim diyerek çözemezsiniz bunu. Evlilik karsrı alabilecek kadar tanıyıp güvendiğiniz birini nasıl cinsellik konusubda tanımayı sonraya bıraktınız? Bu çok yanlış. Peki bunları onun ile konuştunuz mu?
01 Yorumla- +1 yıl
Oysa sana baştan sona yardımcı olabilecek iken tek bir cevap bile yazmamışsınız. Anlatmaz iseniz nasıl yardımcı olabileceğim?
Bu sorunu çözebilmenin en kesin yolu eşiniz ile diyaloğa geçmeniz. Baktınız çözüme ulaşamadınız, cinsel terapist başvurmanız. Size naçizane tavsiyem kesinlikle eşinizi aldatmamanız (cinsel doyumsuzluklarda çok sık karşılaşılan bir durum maalesef. )
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılElindekiyle idare edicen. Etmem diyorsan da konuşursun onunla. Çözüm olmuyorsa da adama güç katan besinlerle doyuracan. Arka arkaya 2 üç 5 derken pes edersin artık
10 Yorumla
+1 yılŞu mavi haplardan birini toz yapıp komasına falan at bakalım ne olacak, bu arada kıl tüy falan dikkat ediyor musun belki sevmiyodur ce incitmemek için soyleyemiyodur. ya da banyoda işini kendi görüyordur, takıp et neler yaptığına bak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Neden acaba arastr. sorun sendn kaynakliysa?
Uyarmiosan, etkilemiosan, giyinmiosan, teniz degilsen, koku va varsa erkek etkilenr performans duser.
He sen iyisin ama onda sorun varsa ya saglikla ilgili ya da arzusu azalmstr sana00 Yorumla
+1 yılEşinle bu konuda konuş.. Nelerden zevk alıyorsun bunu ona anlat.. Kesinlikle düzelecektir.. Sen yapamıyorsan, aile be cinsel danışmanlardan yardım alabilirsiniz. Sağlıklı günleriniz olsun.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı. İyi değilden kastınız ne öncelikle bunu bilelim? Ne istiyorsunuz da yapmıyor ya da yapamıyor? Ya da hemen yoruluyor mu veya 2 dakikada boşalıyor mu? Sorun nedir tam olarak?
00 Yorumla
+1 yılKafanızda bitmiş olan bir sorun bu ne yapsa da olmayacak,, beyninizde bir çok konuda yetersiz gördüğünüz erkek size heycan. veremeyeceginden sorun anatomik, değil,,
00 Yorumla
+1 yılTabiki gelistireceksin mesela bir oyunla basla ben sana ne yaparsam aynini bana yapacaksin gibi ve sana yapmasini istedigin seyleri ona yapmaya basla 😉
01 Yorumla- +1 yıl
Hatta sen gel ben seni memnun edrim 😁😏
+1 yılDışarıdan yardım mı alacaksın! Niye bize anlatıyorsun! Eşine anlat, eşinle paylaş ki sorun çözülsün... Sorunun içeriği aşikar... "Eşim iyi değil, daha iyisi var mı burada?"... Biraz daha akıllıca davran
20 Yorumla
+1 yılAslında kolay bir yolu var denenmiş kanıtlı çözümü bir ilç var içeceğin koyuyorsun özel yurt dışından geliyor benim çevremde çok kişi kullanıyor sabah akşam inmez durmadan sevişir
00 YorumlaCilve yap ona. Azdırıcı şeyler yap. Yatakta kıvrak ol kertenkele gibi bir altından gir bir üstünden. Bak noluyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen öyle yapıyorum zaten tepki vermiyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılOturup bu konuyu konuşmayı denemelisin. İlişkide geliştirilmesi gereken yönleri detaylı olarak çözüme kavuşturacak tek seçenek, karşılıklı diyalogtur.
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 856 cevap paylaştı. Ayakkabı değil ki bu olmadı bir numara büyüğünü alıyım diyemiyorsun tabi ki.
Cinsel ve zevk uyumunda sıkıntı varsa ilişki gerçekten çok sıkıntılı bir hal alır.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence eşinin psikolojik olarak sıkıntısı ola bilir evine yansıtmadığı işlerle alakalı. Ben bu yüzden ola bilir. Bence anlamayı dene bakalım ya da sorunu sıkıntısı var mı öğrenmeye çalış. Ben eşcinsel pasif biriyim ve bu durumu çoğu erkek de görmüştürüm.
00 Yorumla
+1 yıleşine ençok etkilendiğin zevk aldığın pozisyonlara sok ve 10 dk yapamazsın
felan de ben doymam de tahrik et10 Yorumla
+1 yılGecede 5 ,6 , 7 posta dakikalarca değil saatlerce sürecek oral seven Olgun partner seven kızlar nerede... ?
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ya boşanacaksın ya da aldatacaksın. Yaşlarınız kaç. Kaç yıllık evlisiniz. Haftada kaç kere seks yapıyorsunuz
07 Yorumla
Soran+1 yılBen 26 kocam 39
2 yıllık evliyim
Soran+1 yılAyda bir kere
Soran+1 yılÇocuk yok
Soran+1 yılAldatmadım
+1 yılBen de eşimden memnun değilim. Bencillik, beş yıllık evli olmamıza rağmen hala acemi gibi davranıyor.
00 Yorumla
+1 yılBu hep mi boyledir benimkide cok azginsin sen diyor aklin fikrin seyinde diyor iki gunde bir istesem bir taraf hep isteksiz kaliyor galiba
00 YorumlaAh ulan benim yanımda kız olacakta isteksiz olucam öyle ateşim var ki bu ateş istanbulu bile yakar agaaa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılAlkol sigara varsa performans pek bekleme takviyesiz kendini geliştirmeli farklı fantezilere yön vermeli
00 Yorumla themra macun al kocana iyi gelir 1 saat önce 1 tatlı kaşığı alsın bol su içsin 39 yaşında bir erkek bu kadar kötü olmamalı
04 Yorumla- +1 yıl
Bunla birlikte vücut ne tepkimeler oluyor çok merak ettim kullanmadmda hiç
- +1 yıl
@mert19971111 viegradan daha üstün bu macun denedim deneyip görmelisin
- +1 yıl
@samfinger Bak deniyorum yorum sistemde kayıtlı kıza birşey olursa onun etkisiyle sorumluluk sana ait :D
- +1 yıl
@mert19971111 sakin ol kıza iyi davran 1 saat önce bir tatlı kaşığı kullan bol su ic
Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. önce durumla eşinle konuş olmazsa aile terapistine gidin tedavi olsun
burdan bana yaz veya aldat diyenlere bakma
burdan yaz diyenlerin amacı sanal seks.00 Yorumla
+1 yılAtsan atılmaz satsan satılmaz artık elindeki ile idare etmeyi deneyeceksin
30 YorumlaKas yapsın. HEr sabah ona haşlanmış yumurta üzerine biraz zeytin yağı ve üstüne kırmızı pul biber serp. Kilo versin. Doktora görünsün.
00 YorumlaMesela neyinden memnun değilsin ne gibi sorun bunu eşinle konuşmalı söylemelisin ona göre problemi çözmek için Uğraşırsınız
00 Yorumla
+1 yılSorunun Neden oldugunu söylersen yardımcı olmaya çalısırım
10 Yorumla
+1 yılBeceriksiz herif o işi bile yapamıyor mu djdkd
131 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki bir problemi vardr doktora gidin mutlaka, eşini incitmeden knus. Doktor fikrinin ondan çıkmasını sağla.
20 Yorumla
+1 yılNe yapalım birlik olup biyokinetik enerji ile eşininkini harekete mi geçirelim?
20 YorumlaAga 39 yasinda adam nasil 26 yasinda kadin buluyor anlamiyorum bizim hakkimiz onlar
00 YorumlaNe gibi memnun değilsin ki?
Sorun çözülemeyecek gibiyse cinsel terapiste görünün.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. kotu ama kotu olan ne?
giriş?
gelişme?
sonuç?
en boktanı hepsi aynı anda mı?00 Yorumla
+1 yılEşinin ve kendinin alışkanlıklarını değiştirmeye çalış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenince kutudan herzaman tavşan cıkmıyor artık kutuna razı olacaksın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılNedir eksik?
Sen nasıl olsun İsterdin nasıl şu an?00 Yorumla Psikoloğa götür. Hareketlendirici şeyler versin. Sonra cony sins gibi olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMaalesef aynı durumdayız 😔😔😔 İnsanın eşinin isteksiz olması çok kötü bir şey. O sebeple sizi çok iyi anlıyorum ama kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş misali durumdayım...
00 Yorumlasorun olarak tam nedir
erken boşalma
iktidarsızlık
isteksizlik 🤔00 YorumlaAl kocanı karşına konuş, birlikte doktora gidin. Burda bu soruya ne şekil bir cevap arıyorsunki?
00 Yorumlakonuş eşinle aranızda zaetn büyük bir yaş farkı var o konuda çok bişey beklememn lazım
00 Yorumla
+1 yılyazık kötü durum o birşey yapamıyorsa senin elinden birşey gelmez kendine yetmeye çalış arada :)
00 Yorumla
+1 yılTedavülden kalkmış yenisiyle değiştirme vakti gelmiş
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu kadınlar ne ezik ya illa kuskuyu yiyip yatacaklar çok kötü bir durum iyiki erkek olarak dünyaya gelmişim
00 Yorumla
+1 yıl36 yaş 26 yaş normal maksimum 2 olur sonra döner kıçını yatar e adam artık yaşlanmış.
00 YorumlaDurumun düzelmesini istiyorsan konuşup beraber çözüm aramalısınız
00 Yorumla- Devamını Gör (160)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar