Cinsel Yaşam Seks öncesi mi sonrası mı duş almak gerekir? (Sayfa 3) PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 322 Seks öncesi mi sonrası mı duş almak gerekir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 25 kişi beğendi
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı. Duşta ikiside olabilir kısa çözüm 👍 1 0 Yorumla
Thunderdome69 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 85% +1 yıl Once alinan duştam sonra mukemmel. oral gelir 😊 1 0 Yorumla
Sahip06 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 856 cevap paylaştı. ben öncesinde ve sonrasında muhakkak duş alırım. 1 0 Yorumla
xgerard Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 884 cevap paylaştı. yaz aylarında alıyorum kışın her zaman olamıyorsun 1 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. ÖNce sevişir sonra duşu birlikte alırım 1 0 Yorumla
Aliistanbul3455 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 345 cevap paylaştı. Her ikiside önce düş sonra seks sonra gene dus 1 0 Yorumla
elcdrummer Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Genellikle her ikisini de yapıyoruz... 1 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Öncesi ve sonrası ikisi de. 1 0 Yorumla
SıkıntıdanGeldim Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl O sırada duş alınırsa bu ikilemi çözmüş oluruz 😂 1 0 Yorumla
Hayata_Bak Takip Et Bilge Yaş: 39 +1 yıl Seç ansızın gelebilir ondan seksten sonra diyorum 1 0 Yorumla
Ygmrkpln Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hem once hemde sonra 4 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. hem önce hem sonra olmalı 1 0 Yorumla
Querasma Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 444 cevap paylaştı. Sonrasında duş ve oradada birliktelik 1 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. öncesi anı ve sonrası :D 1 0 Yorumla
038kys038 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hem önce hem sonra ama en güzeli suyun altında 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
191Cevap
1 kere önce 2 kere sonra.
Duşta ikiside olabilir kısa çözüm 👍
Once alinan duştam sonra mukemmel. oral gelir 😊
ben öncesinde ve sonrasında muhakkak duş alırım.
İkisinde de bence
Önce de sonra da
Öncede sonrada
yaz aylarında alıyorum kışın her zaman olamıyorsun
Önce ve de sonra olmalı.
Onxede sonrada
Öncesi şart sonrası farz
Hem öncesi hem sonrası duş alınmalı.
Hem önce hem sonra
ÖNce sevişir sonra duşu birlikte alırım
Hem öncesi hemde sonrası almak önemli.
Seks öncesi güzel olur bence
Mümkünse ikisinde de...
Her ikiside önce düş sonra seks sonra gene dus
hem öncesinde hem sonrasında almak daha iyi
Genellikle her ikisini de yapıyoruz...
İkisindede
öncesi dedim eminim son kararım🤣
Öncesi ve sonrası ikisi de.
valla ben öncesinde alıyorum
Hem öncesi hem de sonrası.
İlk seksten sonra duş ta devam
Öncesi alıyor
eşimde yalıyor
Hem öncesi hem sonrası
O sırada duş alınırsa bu ikilemi çözmüş oluruz 😂
Bence seks sırasında bile olabilir
Mis kokalım mis mis.
Önce de sonra da alınabilir
Seks öncesi duş almak iyidir.
Seç ansızın gelebilir ondan seksten sonra diyorum
Önce ve sonra 10 dakikamızı almaz
Hem önce hem sonra hem de seks esnasında
Önce ve sonra ya da aynı anda beraber :)
Hem once hemde sonra
Duşta seks daha kulağa hoş geliyor 😊
öncesi kesinlikle alınmalı sonrası zaten alıyosun
öncede sonrada alınirsa daha iyi olur
hem önce hem sonra olmalı
Sonrasında duş ve oradada birliktelik
Hem öncesi hem sonrası hijyen şart 😊
bence hem öncesi hem sonrası. kafalar rahat olur
Duş alsa iki taraf daha iyi
öncesi anı ve sonrası :D
duşta ikisi de birden halledilebilir
İsterse seks esnasındada alınabilir