Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kesinlikle öncesindede almak lazım. Tabi bazen anlık gelişen sevişmelerde es geçmek gerekecektir, aksi halde anın büyüsü bozulur. Dur ben duş alıp geliyorum hemen. Sen şu libidoları 5 dakika tutuverde düşmesin demek olmaz.☺️
Kadınları ben konuda daha duyarlı buluyorum biz erkeklere göre kadınlar genelde planlı ve hazırlıklı oluyor, sevişme ihtimali kafasında olduğu zamanlar kişisel bakım ve özel koku konusunda bizden bir adım olduklarını kabul etmek lazım.
Duş almak planlı olan bir sevişme için önce alınmalı ama dini inançlarımız gereği sonra mutlaka alınması gerekir.
Gerçi dini inanacımız olmadığını düşünsek bile sevişme sonrası özellikle idrar yolu ve temizlenme ile belli bir oranda enfeksiyonlarıda atacaktır ve tabiki duş zindelik ve yorgunluğu atmanın en güzel yolu olduğu için sonrasında mutlaka alınmalı...10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Seks öncesi ve sonrası duş alınmalıdır. Gün içerisinde yoğun tempo çalışmadan dolayı vücudumuz terler dışardan gelen toz olsun bakteriler olsun vücudumuza yapışıyor bunların Sevdiçiçeğimize bulaştırmak ve midesini bulandırmak istemeyiz değilmi İlişkiye başlamadan sonlanmasını istemeyiz 😊
Seksten sonrada duş almak doğru bir hareket olur çünkü harcadığımız performanstan sonra vücudumuzdan çıkan bazı sıvılardan dolayı hem vücut hemde ortamda bir miktar koku olur bunu gidermek için duş almak iyi olur 😊 Keyif ve Macera dolu Seks günleriniz olsun 😇👍10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSeks öncesi her iki tarafında çok temiz ve bakımlı olması gerekir gadası. Hem erkek hemde kadın seks öncesi duşunu almalı. Dişler fırçalanmalı, vücutta olmadık yerlerde bulunan kıllar temizlenmelidir. Sekste hijyen ne kadar güzel olursa, çiftler birbirini çok daha mutlu eder.
10 Yorumla
+1 yılİlişki öncesi ve sonrası duş alınmasının gerektiğini düşünenlerdenim. Her ne kadar titiz olunsa da gün içerisinde girdiğimiz ortamların kokusu ister istemez üzerimize siniyor. Yaz aylarında bunaltıcı sıcakların etkisiyle terleme durumu, kış aylarında ise üşümemek adına giyilen kalın giysilerin vücudu sarmasıyla hafifte olsa bir koku oluşuyor, partnerinizin rahatsız olmaması adına özellikle de oral seksin tercih edildiği bir ilişki için öncesinde mutlaka duş almak gerekiyor. İlişki sonrası duşun ise su götürmez bir gerekliliği var.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
48
Cevap
188Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKeyifli bir oral deneyimi için seks önce duş almayı tercih ederim.
81 Yorumla- +1 yıl
Keyifli bir oral deneyimi 😱😱😱 sen bir harikasin orala bayilirim 😊
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Öncede alınabilir ama sonra mutlaka alınmalı
10 Yorumla
+1 yılseks esnasında temizlik önemlidir. bedenler temiz değilse önce mutlaka alınmalıdır. seksten sonra partner ile beraber duş alıp son demleri orada yaşamak da mutlaka olmalıdır
161 YorumlaSeks öncesi de sonrası da duş almak gerekli. Sevişirken partnerine misler gibi kokmalı tertemiz olmalı ki tiksinmesin, aynı zamanda bu karşıdakine bir saygıdır. Sonrası zaten muhakkak duş alınmalı hem sağlık hem dini açıdan.
80 YorumlaIliski öncesi dus almak herzaman iyidir sonrasi mecburi aliyorsun
101 Yorumla- +1 yıl
Tecrübe konuşuyor 😊
+1 yılSeks sonrasında duş almak/gusül abdesti almak farzdır. Öncesinde de duş alınabilir. Hem öncesinde hemde sonrasında duş almak iyidir 🌺
130 YorumlaSeks öncesi duş almış partnere doyum olmazken, seksin duşla sonlandırılması, ıslak vücutlarla sekse imza atmaktır...
172 Yorumla- +1 yıl
süper
+1 yılYani Duş almadım ben sekse çok ilgisi olmadığını düşünüyorum Normalde bir insan kendini her zaman için Bakımlı ve temiz tutmalı Tabii bu işin ayri boyutu Ama genelde cinsel ilişkiden sonra vücutta bir takım terlemeler veya koku tarzı bir şeyler olurdu için bir de abdest alması gerektiği için Tabii ki cinsel ilişkiden sonra alınması Hem daha temiz olur hem daha sağlıklı olur ama yukarıda özellikle dediğim gibi bunu cinsel ilişkide çok ilgisi yok insan zaten her zaman için Temiz olmak zorundadır
10 Yorumla
+1 yılSonrasında duş almaktan başka çaresi kalmamasını isteyenin, seks öncesinde de duş alması gerekir. Çünkü öncesinde duş alınmayan bir seks sonrasında duş almaya gerek bırakmayacak derecede yüzeysel olma riskini taşır.
''Ahirinde hamamlık olmak zahir olan halvetin evvelinde hamamlık olmak elzemdir.''
Diyerek özetleyip giderim. :)10 YorumlaÖnce Duş Seks..
Seks sonrası... Duş al yine Seks
Bu kısır döngü böyle sürer gider.. Bence.100 Yorumla
+1 yılİki zaman içinde şart temiz olmak farklı bir stresi ortadan kaldırır tamamen zevki yaşamak ve odaklanmak gerek
81 Yorumla
Seks esnasında temizlik önemlidir. Bedenler temiz değilse öncesinde duş almakta fayda vardır.
Seksten sonra partner ile beraber duş alıp son demleri orada yaşamak da ayrı bir keyif, hazdır.
Tavsiye ederim. 🙂🌸30 Yorumla
+1 yılSekse karar verdikten sonra düş alıp başlamak hoş değil bunun yerine her zaman temiz olmalı insan her an seks yapabilecekmis gibi hazır olmalı... sonrasi için mecbur duş gavur gibi cenabet gezecek halimiz yok
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Medeni ve karşısındakine saygısı olan biri seks öncesi de sonrasında duş alır.. Tüm güzelliğine ve sexiligine rağmen leş gibi kokan biri her şeyin içine eder.
10 Yorumla
+1 yıltabi ki de her ikisi de.. ama öncesi daha önemli.. cünkü sonrasında hemen almayabilir biraz uzanıp kalabilir veya üstünü giyinip cıkıp gidebilir sonra da alabilirsin..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bence hem öncesi hem de sonrası ama genellikle bu kadar temizliğe önem veren bir karşı cins bulmak cidden zor
20 Yorumla
+1 yılSeks sonrasında alınan duş sadece temizlik amaçlıdır. Ama ilişki öncesinde alınan duş ise vücudunuzu biraz sonra gerçekleşecek her şeye hazırlaması adına iyi bir şey.
10 Yorumla
+1 yılHem öncesinde hem sonrasında önemli. Günlük duş alan insanın seksten hemen önce almasına gerek olmaz mesela
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılHer zaman kişisel hijyene önem veren için illa seks öncesi duş şart olmayabilir, zaten temizdir çünkü, sabahtan duşunu almıştır temizliğini yapmıştır.
10 Yorumla
+1 yılİlk görüşüm bu bölümde.
Hem öncesi hem sonrası çünkü iki partner de memnuniyet önemli o duyguyu bozar terli kalmak.10 YorumlaBence Seks öncesi duş alacaksın alacaksın ki seviştiğin kadın ya da erkek senin ter kokunu yerine teninin kokusunu alsın ve inan bana o şekilde daha güzel oluyor her şey
10 Yorumla
+1 yılÖncesi temizsen gerek yok hem temizken tenin kokusu ayrı bir afrodizyak etkisi yapıyor eee tabi sonrası kesin duş
10 Yorumla
+1 yılKadınları bilmem ama erkek öncesi soğuk suyla almalı ki demir gibi gelsin odaya, birkaç dakika da sönmez zaten
10 YorumlaHem öncesi hem sonrası alınması lazım genatel bölge temiz kokmalı vücut yağsız olmalı ama bu seferde yorgunluk çökebilr
10 Yorumla
+1 yılÖncesi buz gibi bir duş almak hem temizlik hemde dinçlik açısından çok iyi gider yaramazlık sonrası beraber ılık suyla alınabilir. 😁😜
10 Yorumla
+1 yılÇiftlerin tercihine kalmış bir şey sonrası mutlaka olmali ama başlamadan önce de tercih meselesi
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılHem önce hem sonrası daha güzel olur ama genelde kolaya kaçmak için önce seks sonra duş 😉
20 Yorumla
+1 yılBu sorunu yaşamamak için duşta sevişmek en iyisi sanırım 🥰🥰🥰
21 Yorumla- +1 yıl
Pratik çözümler çoğu zaman sorunu ortadan kaldırır 😄
PiLLy_BheBek bence kişisel temızlık yapılmıssa seks ten sonra almak daha iyi bide gusül abdest i almak gerek cünüp olmaz :D
20 Yorumla
+1 yılBen hem seksten önce hem sonra duş almanın daha sağlıklı ve doğru olduğunu düşünüyorum.
20 YorumlaÖncesinde ve sonrasında almak lazım. Sonra bir daha :)
10 YorumlaÖncesi beraber alınabilir mesela, hatta arasında, sonrasında da...
10 Yorumla
+1 yılHem öncesinde hem sonrasında. Hatta duş esnasında...
10 Yorumlaİkisinide seçemiyor muyuz? İzmir'de yaşıyorum ben, günde 4 defa duş alıyoruz zaten yazın.
10 Yorumla
+1 yılÖncesinde de sonrasında da duş alınmalı hatta beraber olsa daha zevkli olur
10 YorumlaKarşındakine saygıdan dolayı önce, kendine saygından dolayı da sonra duş almak gerekir.
10 Yorumla
+1 yılOncesi sonrasi seks ile butun secenekler degerlendirilir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖzellikle öncesinde alınmalı temiz olunmalı sonuçta oral yapılıyor
73 Yorumla- +1 yıl
oralcilar kendini hemen belli ediyor
- +1 yıl
🤣🤣
+1 yılBen hem öncesi hem sonrası almayı tercih ederim yani ama öncesi daha önemli
10 Yorumla
+1 yılÖncesi temizlik için, sonrasi iyidir.(Temizlik gusül abdest)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Tabiiki öncesi yapılmalı ,önceden hazırlıklı iseniz ve her şeyi yapmaya açıksanız..
10 YorumlaÖnce tabiki
Sonrasi baska abdest icin
Once alacaksin ki
Heryeri rahat yalayasin10 Yorumla
+1 yılMehlika,, harika cevap yazmış, bize soz düşmez artık
10 Yorumla
+1 yılSonrasi zaten mecburi baalamadan once de olur o zaman iki defa girilmis olur banyoya
10 YorumlaSeksi yapacağın sabah veya yapmadan önceki akşam. Ve seksten sonra.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 789 cevap paylaştı.
+1 yılÖnce duş alırken. Duştan sonra bir daha, bide sonrası banyoda final temizken cık
10 Yorumla Hijyen şart
önceden alırım
almadan asla yaklaşmam.10 YorumlaSeks ani gelisen bir olay. Oncesi dus almak yerine her zaman bakimlinolmak yeterli olacaktir
10 Yorumla
+1 yılönce de sonra da
duş almak lazım
hatta duşu sekste
Seksi duşta almak lazım 😜😜😜10 YorumlaDuruma göre değişir, tanımadığın biriyle önce duş almak daha mantıklı.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılİhtiyaç varsa öncesinde de hijyenik olmak çok önemlidir. Sonrasında da olmazsa olmaz tabii.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılbence öncesınde.. sonrasında olan duş ıcın zaman olabılır
10 Yorumla
+1 yılDuruma göre değişir. Ama duştan sonra almak sağlık açısından daha faydalı diye söylüyor uzmanlar. Ayrıca inancım gereği gusül abdesti almak da farz. 😏
10 Yorumla
+1 yılSabah - Akşam günde en az 2 defa ki
çoğu zaman daha fazla almama rağmen
seks öncesi - sonrası da duş alırım.10 YorumlaEvet ya bunu ben de merak ediyorum. Çünkü kızlar kedi gibi suyu hiç sevmiyorlar. Dus alınca ısteği kacıyormus. Ama muhakak dus alın kızlar cunku kendi kokununuz size gelmiyor olabilir ve mümkünse krem veya losyon kullanın ♥️💡
10 Yorumla
+1 yılMümkünse iki aşamada da almak en iyisi ama imkan yoksa seks öncesi almayı tercih ederim
10 Yorumla
+1 yılMümkünse her ikisindede lazım. Sonrasındaki mecbur ama..
20 YorumlaÖncesinde de sonrasında da
90 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 855 cevap paylaştı. Önce alınır tertemiz daha güzel olur ter falan kokmaz sabahta abdest alınır yani hem önce hem sonra :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnce olmadan olmaz vee tabikide sonrada her zaman yani
27 Yorumla- +1 yıl
Pardon rusmuusnuz 😄😄
Cevap sahibi+1 yıl@İzmirgeceleri35 nasıl yani
- +1 yıl
Ruslar der ya önce. dus.. saka şaka.. haklısınız erkek de kadın da duş a girip miş kokarsa en güzeli.. ama bazen spontane başlıyor.. dur bir duş alayım demek havasını bozuyo
Cevap sahibi+1 yıl@İzmirgeceleri35 aaa evet öyle derler pis ter kokan bir erkekle sevişmek kadar iğrençi yok
- +1 yıl
Bir kadın da mesela hazrilik yapınca erkeğin hoşuna gidiyor.. özendi hazırlandı flaan.. gecelik kokular.. supeeerr
Cevap sahibi+1 yıl@İzmirgeceleri35 yani sizde bir zahmet partnerlerinize temiz gelin
- +1 yıl
Elbette haklısın.. illaki.. bunlar şart zaten.. ama erkeğin hazırlığı ne olcak işte duş ancak.. ama siz kadınlar duş kokular seksi şeyler.. herşeyden öncesi dugusallik motivasyon güven sizin hazirliginiz çok uzunnn 😄
- Devamını Gör (176)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler