Cinsel Yaşam İlk cinsel ilişki unutulmaz mıdır? (Sayfa 2) GolgiAygırı Takip Et FenomenYoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 İlk cinsel ilişki unutulmaz mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Esmeeerr-47 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 932 cevap paylaştı. Aynen sonuçta bakirligini onunla bozuyorsun 1 0 Yorumla
_mehlika Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 68% +1 yıl Unuttum gitti 2 3 Yorumla hipokratizm +1 yıl Unutamadigin başka biri var mı? Yorumla Fkusna_Huy +1 yıl Unutulmazlar vardır hayatta illa ki. Yorumla Hartendief37 +1 yıl Yaş ilerleyince öyle oluyor Yorumla
Nairobiii Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 80% +1 yıl Sanırım ben unutamam 2 1 Yorumla Alıcanguney +1 yıl Neden Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kalır 1 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Unuttum ben 0 0 Yorumla
Kurtkitap Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. Unutulur 0 0 Yorumla
Alıcanguney Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı. Unutulmuyor ya 😉 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. genelde evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
Unutulmaz ilkler asla
O kadar cok etkilileri olduki ben unuttum
Deneyime göre değişir
İlk cinsel ilişki unutulmaz.
Aynen sonuçta bakirligini onunla bozuyorsun
Evet
unutulur..
Asla unutmam, çok romantik bir gündü...
Unuttum gitti
Unutamadigin başka biri var mı?
Unutulmazlar vardır hayatta illa ki.
Yaş ilerleyince öyle oluyor
Sıradan olarak kalır
Sanırım ben unutamam
Neden
Özel kişiler ve ilkler Unutulmaz
Kalır
İlkler asla unutulmaz
İlk ilişki unutulmaz bence bir de sevdiysen.
Genelevde girince unutuyorsun o tür şeyleri
Unuttum ben
Öyledir elbette ilk sonuçta
Yaşamadım ama unutulmazdır bence
Evet
Unutulur
Yaşandı bitti saygısızca kimin umrunda
Bilmiyorum.
İlkler unutulmaz
Unutulmuyor ya 😉
Bn o zevki unutmuyorum hiç
Yaşamadan bilemem