- Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı.
+1 yılŞahsen ilk deneyimim güzeldi ama mükemmel değildi yapmak isteyip de yapamadığım çok şey vardı ayrıca kendimi yeterince iyi performans ortaya koymuş hissetmiyorum her ne kadar partnerim aksini iddia etmiş olsa da.
Tecrübe kazandıkça seksten alınan keyif de seks sırasında partnere verdiğin keyif de artıyor. Ayrıca kendini ve partnerini daha çok tanıdıkça birbirinizin ekstra hoşuna gidecek şeyleri keşfediyorsunuz daha özgür bir şekilde seks yapıyorsunuz ve bu çok büyük bir etki yaratıyor.
Sorunun yanıtına gelirsek tecrübe edindikten sonra yaşanan birliktelikler daha unutulmazdır benim için. Her seferinde daha da unutulmaz.10 Yorumla
+1 yılBence belli yaşa kadar bakir kalan erkekler ebediyen bakir yaşamalı mesela ben... zina fuhuş sapkınlıklar bana ters evlilik de kısmet değil sonuç net.
60 Yorumla
+1 yılilk cinsel iliskim sevdigimle olacak gerci hepsi onunla olacak çünkü o benim kocam olacak. hayir ben asla unutmam. o ilk dokungu öptüğü zamani
40 Yorumla
+1 yılİlkler unutulmaz tabiki ilk birliktelik ahahah sjdjjd
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
+1 yılBence öncesi- sonrası, tecrübelisi tecrübesizi farketmeden, duygularıma karşılık verebilen ve sadece seks ten ibaret olmayan, aşk şehvet ve bir çok duyunun harmanladigi bir "dans" , her zaman ilk gibi yasanir... hatta zamanla daha da güzelleşerek devam eder..
10 Yorumla
+1 yılİnsanların bir huyu vardır, daha iyisini buldumu eskisini unutur. O sebeple tecrübeli olupta özellikle kamasutra tekniklerini uygulayabilecek kadar kendisini geliştirmiş iki çiftin birlikteliği bence unutulmazlar arasında zirvede yer alır..
20 Yorumla
+1 yılten uyumu olan, aşk karışımlı tutku ile harmanlanmis olan unutulmaz
60 Yorumla
+1 yılHelal olanı unutulmaz hem günah diye pişmanda olmayız
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Tecrübe kazandıktan sonra sıradan oluyor zaten. ama ilk öyle mi daha 14 yaşındaydım halâ unutmuyorum 🙂
20 Yorumla
+1 yılİlk ne kadar yavan olsa da akıldan çıkmaz. Bide en iyi cinsel birliktelik unutulmaz torunlara kadar anlatılır
20 Yorumla
+1 yılİlk olan unutulmaz olur iyi olan tecrübe kazandığında olur nereye dokunacağını nereyi öpeceğini ısıracağını iyi bilirsin zirveye çıkarsın
20 Yorumla
+1 yılİlk olanın da ayrı bir zevki var tercubeli olanında
60 Yorumlabak bence erkeğin tecrübesini konuşturması kadının ilki mükemmeldir😅🤔 ama tabi eşitlik önemli bazende.
10 Yorumla
+1 yılKadinlar icin ilk unutulmuyor ama asla kotu hatirlanmayacak olan tutkusu tecrubesi ve sehveti yuksek yasanilan
10 Yorumla
+1 yılŞimdi düşündümde karar weremedim ilk deneyim fazla heyecanlıydı we anımsayamıyorum tecrübe kısmına gelirsek o şu an ağır basıyor ewet tecrübe
10 Yorumla
+1 yılİlk olursa zaten olması gereken bu helalinle olması en güzeli tecrübe falan hikaye
30 Yorumla
+1 yılTecrübe istemem..
Tecrübeli istemem...
Yaşadığım hiçbirseyi unutmam...20 Yorumla
+1 yılBence unutulur o kişinin ne kadar çok ilişkiye girip girmemesiylede alakalı tabiki
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılIlk bilinçsiz bilikteligin acemiliği ile gelen haz daha tatlidir😉
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEn iyisi her iliskiden sonra ona reset atmak lazım ki bir sonraki ilişkide ilk gibi olsun
10 Yorumla
+1 yılYok unutulmaz unutulurmu o özel an hiç hemde helalim dediğin kişiyle
10 YorumlaBem ilkini hatırlamıyorum. Ama aklımda kalan çokdaha farklı tebrünelerim var
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılİlkin tüm detayları hala aklımda, hiçbir zaman unutamıyorum. Tecrübelendikten sonra yüzlerce defa birliktelik yaşadım hangisini hatırlayayım :-) ...
10 Yorumla
+1 yılIlkler unutulmazdir. Ama cinsellik icin ayni seyi soylemem. Tecrube kazanilip, bilincli her iki tarafinda istedigi birliktelik👍
10 YorumlaBilinçli olduğunu bilerek ansızın yasadigin birliktelik
10 Yorumla
+1 yılHep en son sevişmem unutulmaz oluyor, bir sonraki daha güzel olacak mesela.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlkler acemiliktir merak keşfetme vardır ama gerçek tada bir sonrakiler de erisirsin.
20 Yorumlailk olan acemilik olsada o Tatı hep arasın
bilinçlenip tecrübeli olması daha iyisi10 Yorumla
+1 yılİşk cinsel birliktliğim çok heyecan vericiydi resmen kontrol altına girdim her yerim titriryord
10 YorumlaUnutulmaz unutdum diyen yalan söyler ben 14 sene geçti hala unutamadım o ilk sevişmemi
10 Yorumla
+1 yılbir kadının ilki olmak asla unutulmaz... ilk sevişmeden bahsetmiyorum...
20 Yorumla
+1 yılTecrübe edindikten sonra yapılan bilinçli birliktelik bence daha unutulmaz...
11 Yorumla- +1 yıl
İlkler herzaman özeldir tabi...
+1 yıl12 yaşındayken 20 yaşında bir kızın tecavüzüyle olmuştu ilk ilişkim.
12 Yorumla- +1 yıl
çok şanslısın
- +1 yıl
Ne şans be 👍
kadinlarda ve erkeklerde tecrübeli biri ile ilişkiye girildiğinde unutulmaz olur
11 Yorumla
+1 yılılkındekı durum akıldan cıkmaz ve ılerledıkcede ne aptalmısım dıyıp gulunurr
10 Yorumlaİlk ilişkinin unutulacağını sanmıyorum. Hayatında ilk defa o anı yaşıyorsun bence mümkün değil
20 YorumlaRomantik ve duygusal anlamda ilk olan haz ve zevk olarak tecrübeli ve bilinçli olan
10 Yorumla
+1 yılİlk olan unutulur önemli olan deneyimledigin en uyumlu olanıdır o unutulmaz
10 Yorumla
+1 yılBilmiyorum hiç
Gerçekten sevip sevildiğim biriyle birlikte olmadım10 Yorumla
+1 yılyaşanilan ilk iliski olmali
81 Yorumla- +1 yıl
Bencede ilk ve öZel
Enguzel ilişki partnerinin seni unutulmayacak bir geceye sunduğu ilişki dir. Gerisi hikaye
10 YorumlaBence ilk güzeldir herhalde hiç yaşamadığım için
54 Yorumla- +1 yıl
Yaşamak istiyor musun peki
- +1 yıl
Şimdiye kadar hiç cinsel birşeyler yaşamadın mı
- +1 yıl
Tebrikler kendini sevdiğine saklıyorsun
Ama evlendiğin erkek senden deneyimliymişsin gibi muamele bekleyecek
Kendini ona saklamış olmanı önemsemez
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen unuttum hangisi ilkti 🤣🤣
Benim için her günüm ilk günkü gibi siz hala eskilerde takılın10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk unutulmaz , bir çinli ile yapmıştım 舔死她小逼 yanı 😏
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlki hatırlıyorum ama diğerini çok değil, ne ara tecrübe kazandım ben ya 🤔😂
10 Yorumlailk unutulmaz 🙄
113 Yorumla- +1 yıl
merhaba nasılsın
- +1 yıl
TKP @ttim gzldn yazlm
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk iyisiyle kötüsüyle unutulmaz
52 Yorumla- +1 yıl
Hatıra diyosn
- +1 yıl
Doğru diosun
+1 yılHepsinin yeri ayrıdır
20 Yorumla
+1 yılEşinle olan helal olan tabiki
60 YorumlaTecrübe gibisi yoktur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUnutulur
41 Yorumla- +1 yıl
Bravo
Önemli olan ilk değil sonrası
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ben hatirlamiyorum mesela
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Tecrubeli halde yapilanlar
10 Yorumlaİlkler unutulmaz diye düşünüyorum
31 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
+1 yılbilincli birliktelik tabikide
10 Yorumlaİlk ilişki asla Unutulmaz
20 Yorumlailk olanın heyecanı başka
20 Yorumla
+1 yılİlk cinsel ilişki
72 Yorumla- +1 yıl
İlkler güzel
- +1 yıl
İlki acı vermez mi
+1 yılunutulmayacak ilişki var mıdır?
10 YorumlaIlk olan unutulmaz
49 Yorumla- +1 yıl
Hatırlıyor msn
- +1 yıl
Hmm genç yaşta mı yoksa olgunken mi 😀
- +1 yıl
☺️peki o hazzı benim yaşımda biri snaa tekrar yaşatsm dese
- +1 yıl
😀☺️değişk bir insan seni ucurabililr ve genç ateşini hissedersn ve başkası ile seks korkuyor msn çekiniyn mu
- +1 yıl
☺️ peki beni beğenrisn olmz mı yakışıklıym
+1 yılZaman geçtikçe ilk değil en iyiyi hatırlıyorsun
10 Yorumla
+1 yılYaşanılan ilk cinsellik
10 Yorumla
+1 yılUnutuluyor. Ben unuttum
20 Yorumla
+1 yılBilinçli birliktelik unutulmaz
10 Yorumla- Devamını Gör (19)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri