Bir kadını en seksi gösteren poz hangisidir? Salt çıplaklık yerine vücut hatlarını belirginleştiren kıyafetler tercih etmek pozu daha da çekici kılar. Dudağını yalaması, hafif göğüs dekoltesi gibi detaylar erkeklerin seksi ve çekici bulduğu unsurlardan bazıları... Peki sizce bir kadını en seksi gösteren poz hangisidir?
Tamamen açılmış dekolteden ziyade gizemli olmak her zaman için daha çekicidir. Elbisenin altından gözüken dik, büyük göğüs kabarıklığı, bacak dekoltesi varken file ya da naylon çorap tercih etmek gibi.
Bornozla yatakta uzanmış bir bacak düz bir bacak dizden kırık ve hafif aralık bornoz kumaşı tam araya düşmüş ve dekoltesi gevşek iri göğüsler meydanda sadece uçları kapalı ve gözşer ateş atan bir şekilde hafif üstten çekilmiş
bence sevişme sonrası o yaptığı bütün makyaj dağılmış üzerindeki kıyafetler savrulmuş yüzünde kışkırtıcı ve tatlı bir yorgunluk olan pozun üzerine tanımam
Orada bir durmak gerekir çok kapsamlı bir soru bu yalnız, ama bir düşüneyim... düşüyorum düşünüyorum birkaç saniye daha yok yok karat veremiyorum üzgünüm.