Ilaç kullanmadan bu sorun nasıl çözülebilir? Sirf psikolojik diyebilir miyiz? Tecrübesi ve tavsiyesi olan var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılErken boşalmayı neye göre ifade ettiğin önemli.. partnerin ile birlikte olurken -masturbasyon yaparken..
Herhangi bir sağlık problemin yoksa tavsiye edebileceğim kegel egzersizleri var, nasıl olduğuna internet üzerinden ulaşman mümkün
ikinci olarak ta, eğer cinsel ilişki içinde olucaksan prezervatif kullanımı, hissi bir tık geriden başlatacağı için seni engelleyebilir..
hatta bunun için okeyin rötar serisi seçeneği mevcut..
sana tavsiyem, her hangi bir sağlık problemi yaşamıyor ve psikolojik sorunlar içinde değilsen bu durumu çok düşünmemen..
odak noktanı dağıtarak daha uzun ve zevkli zamanlar geçirebilirsin..21 Yorumla- +1 yıl
Bazıları sürtermen boşalıyor sokmadan belliki böyle
En İyi Cevaplar
Erken boşalmanın sebebi 90% psikolojik olur. Kendi vücudunu daha fazla kontrol etmeye çalış. İlişkiye girerken “gene erkenden boşalacağım” düşüncesi ve korkusuyla girme. En önemli şey: nefes alıp vermene dikkat et, yanı heyecanla hızlı nefes alıp verme. Daha çok cool olmaya bak. Nabzını normalde tut, maraton koşacakmış gibi kalbin atarsa tabiki daha çabuk boşalırsın. Birde ilişki esnasında kendini penisinden gelen zevke değilde daha çok misal öpüşürken elde ettiğin zevke odakla. Kendini baskı altına sokma, daha rahat davran. Kendini, ilk tur gol yesemde 2. tur nasıl olsa benim kontrolümde olur gibi şeyler düşün, ilişkiye girmeden önce ama, ilişki esnasında dediğim gibi partnerini öpmekten zevk almaya çalış alt tarafı kendi haline bırak. Bunu psikolojine yerleştirebilirsen, hiç problem olmaz emin ol
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
+1 yılEczanede 100 mg degra var ilişkiden önce 15 dk kullan bunu 2,3 ilişkinde yap sonradan süreç uzar belliki daha toysun fazla heyecanlanma kaln durur bu hapla boşalsan le devedelirsin
00 Yorumla31 çekerken mi erken boşalıyorsun boşan yere yazdırma bana
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılHergun yapacaksın acele etme sakın ol gelecek gibi olunca dışarıya çıkar seviş sonra tekrar devam
00 Yorumla
+1 yılÖn sevişme uzatılabilir
30 YorumlaSiQerken zevk almayı düşünme vermeyi düşün
20 Yorumla
+1 yılKulaktan dolma bilgilere güvenmeyin bence.
00 YorumlaÇivi gibi yappan hsp var 1 saat boşalamıyosun
10 Yorumla
+1 yılDüşünce Kanka
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Erken boşalma için yaygın tedavi seçenekleri arasında davranış teknikleri, topikal anestezikler, ilaçlar ve danışmanlık yer alır. Sizin için işe yarayacak tedaviyi veya tedavi kombinasyonunu bulmanın zaman alabileceğini unutmayın. Davranışçı tedavi artı ilaç tedavisi en etkili yol olabilir.
Davranışsal teknikler
Bazı durumlarda erken boşalma tedavisi, cinsel ilişki sırasında boşalmayı geciktirebilmeniz için ilişkiden bir veya iki saat önce mastürbasyon yapmak gibi basit adımlar atmayı içerebilir. Doktorunuz ayrıca bir süre cinsel ilişkiden kaçınmayı ve diğer cinsel oyun türlerine odaklanmanızı önerebilir, böylece cinsel karşılaşmalarınızdaki baskı kalkar.
https://www.youtube.com/embed/1dFC7JvgAM4Konu ile ilgili detaylı bilgiler verdiğim bence bağlantısı ile çekmiş olduğum videoyu paylaşıyorum. Çözüm ve destek için iletişime geçebilirsiniz.
Erken Boşalma (Prematür Ejekülasyon) Nedir, Tedavisi Nasıl Olur?