İki haftaya evleniyorum ilk gece için çok stresli hissediyorum?

Arkadaşlar öncelikle sorularımı güzellikle yanıtlarsanız gerçekten çok sevinirim şimdiden zaman ayıracak insanlara çok teşekkür ederim. Birde sorumu sormadan önce şunu belirtmeliyim ben 2 hafta sonra evleniyorum ve ilk geceye dair büyük soru işaretleri var kafamda ortalama bir türk çifti olarak siz ilk gecenizde neler yaşadınız ilk geceniz ne şekilde ilerledi ilk adımı nasıl kim attı ne giydiniz eve geldiğinizde ne yaptınız ne gibi şeylerden sohbet ettiniz İlk birliktekiğinizden sonra tekrar ne zaman birlikte oldunuz birde özellikle merak eettiğim birşey genelde kadınlarda bir bekaretlik durumu var ancak erkekler için bundan hiç bahsedilmiyor tabi bunlar kişiden kişiye değişen şeyler ancak türkiye'de normal bir ailede düşünün erkekler evlenmeden önce genelde bir deneyime sahip oluyorlarmı yani olmaması gerekir diye düşünüyorum ancak okuduğum bazı şeyler kafamı karıştırıyor. Eşimlede buluşacağız tekrar muhtemelen bu konulardanda biraz bahsedeceğiz ancak çok stresli hissediyorum kendimi lütfen beni yanlış anlamayın gerçekten bana birinin açıkça olay nasıl ilerler bunu anlatmasına ihtiyacım var.
İki haftaya evleniyorum ilk gece için çok stresli hissediyorum?