Gerdek gecesinden korkuyorum bakireyim canım çok acır mı cidden stres olmaya başladım. Daha rahat atlatmamı sağlayacak yöntemler varsa da açığım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
11 ayRahat olacaksın her şey beyinde kafa da bu şekilde kodlayıp kasarsan zorlanırsın rahat olacaksın zevk almaya bakacaksın eşininde yardımcı olması lazım odun gibi üzerine direk atlamaması gerek anlayışla sakin şekilde seni gevşetmesi gerek yolları var
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı.
11 ayaceleci olmazsanız hiç bir şey olmaz. ilk sefer öyle p. rno filmlerdeki gibi yardırmaya çalışmayın, daha yavaş ve alışmaya yönelik ilişki yaşayın. kuruluk olursa jel kullanın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayAy benimde pazar düğünüm bende çok korkuyorum bazıları sarhos olursan çok anlamazsın diyor
134 Yorumla- 11 ay
bence ozel bi an o yuzden saehos olma ki sarhos biriyle iliskiye girmek her turlu tecavuz sayilir akli basinda olmadigi icin
Soran11 ayAhhh benimki de pazar ve geriliyorum
Cevap sahibi11 ayBende asiri geriliyorum
Annemle konuşuyoruz sabahtan beri abartma diyor ahshahhsha- 11 ay
Sarhoşluk kötü hissettirebilir. Alkol mideye dokunur ve streste mideye vurur. B u sefer kusma gibi şeyler olabilir.
SAkin olun ya, fille sevişmiyorsunuz :D
Soran11 ayBen annemle de konuşamıyorum konuyu açınca kızıyor yapacak bitecek bir şey olmaz dedi
Cevap sahibi11 ayValla asiri stresliyim bende eşin anlayışlı ise konuşur anlaşılırsiniz konuşarak anlatarak rahatlatır seni
Soran11 ayNişanlıma söyledim ben korkuyorum diye. Sen ne zaman hazır olursan o zaman yaparız dedi. İlk ufak ufak başlarız illa bu gece yapacağız diye bir şey yok önümüzde uzun zaman var dedi de korkuyorum
Cevap sahibi11 ayAslında bazen keşke tecrübem olsa diyorum sonra saçma dusunuyosun kendine gel diyorum
İlkleri kocana evlenecegin adama saklamak çok güzel şeyler fakat bazen insan tecrübe olmadığı için ne yapacağını bilmiyor
Hic bir sey yasamadin mi bugüne kadar
Soran11 ayYok sadece öpüşme ilerisi daha olmadı
Cevap sahibi11 ayBende de en fazla öpüşme oldu hayatım boyunca nisanlimdan önce de
Soran11 ayBenim her şeyimin ilki nişanlım çocukluk aşkım olur kendisi bandnandnasas onun da ilkleri benim :)
Cevap sahibi11 ayAh ne guzel bir ömür boyu mutluluklar ne zamandır berabersiniz
Soran11 ay14 yaşımdan beri 27yim tabi 2 sene bşr yarıldık dönemi vardı arada işte lisenin ilk günü çıkmaya başladık 4 gün sonra nikah masasına
Soran11 ayAyrılık yazacaktım
Cevap sahibi11 ayMaşallah bizde 17 yaşından beri beraberiz
Soran11 aySen kaçtın
Cevap sahibi11 ayBen 24
Soran11 aySizinki de uzun ay hadş çok mutlu olursun çok güzel geçer umarım benimki aklıma geldikçe sırıtıyorum ndjajdnan
Cevap sahibi11 ayAy insallah sende
Hahshaha bende aklıma geldikçe siritiyorum
Soran11 ayAbi şaka maka dalga geçe geçe evleniyorum her kes dalga geçiyordu siz evlenseniz diye diye harbi evleniyorum
Cevap sahibi11 ayValla ben iple cektim resmen ahshhahhshs
Soran11 ayHSNANNDA allah var ben üniden sonra aile evinde çok rahattım ama ben de iple çektim. Mezun oldum gittim bunun yanına al beni dedim mdkamdmsöös canım neyse iş bulayım öyle dedi o iş buldu ben iş buldum annemler biraz bekleyin dedi bu yaz nişan şu yaz düğün derken 27 oldu ama cidden sonunda harbi sıkıldım evden
Cevap sahibi11 ayYa iş falan zaten uzun sürüyor tabiki de
Benimkine kalsa 22 diyordu
Soran11 aySeninki kaç yaşında
Cevap sahibi11 ay25
Soran11 aySizde de çok yokmuş allah bir yastıkta kocatsın mutluluklar
Cevap sahibi11 ayValla keşke daha erken evlenseydim
İnşallah sizi de
Soran11 ayNeden ya
Soran11 ayYaşın çok iyi
Soran11 ayTam evlenilecek haş
Cevap sahibi11 ayYa her şey tamamdı aslında 22 yaşlarımda falan da ne bileyim boş bekledim öyle evde ahshahhsh
Soran11 ayBen de arada pişman oluyorum ama olması gereken bu
Cevap sahibi11 ayTabi olgunlaşmak da önemli valla erkekler geç olgunlasiyor zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 11 aykorkmayın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
11 aysakamısınız hala bu devirde o korkumu var accan bacakları erkek bi kac kez gircek cıkcak dinlenceksın bi kac saat moladan sonra ister yaparsın istersen bi kac gün sonra devam edersiniz
04 Yorumla
Soran11 ayNe kadar bağnaz bir düşünce tarzı bu
- 11 ay
nasıl bagnaz ben cok gördüm korkuyom diyenler en istekli seks düskünü oluyolar sonra
Soran11 ayBağnaz hayır yani Korkamaz mıyım korkuyorum çevremle de konuşamıyorum dememi son çarem burası kalmış olay istekle ilgili değil
- 11 ay
neyini korkuyon alt tarafı 13 ıla 18 cm arası accık acıtmadan sokup cıkaracak ne abarttın hicmi igne vurulmadın
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
11 ayBoşuna evham yapıyorsun kafanda gereksiz korkuların var bunları açman gerekiyor işi bilen birisinden bu konuda bilgi alman lazım
02 Yorumla
Soran11 ayKimse konuşulacak gibi değil
- 11 ay
İstersen yardımcı olabilirim
Neden korkuyorsun ki on sevişmeyi uzatın seni güzelce tatmin etsin zevke getirsin o zevkle anlamasın zaten önceden hiç bişey yaşamadın mı dilers3n dm dende yaza bilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayher şey senin elinde sen rahat olmaya çalıs kendini kasma
Ön sevişmeyi uzun tutun
Hazır olduğunda deneyin
Kocana söyle sakin olsun
Yavaş yavaş yapın
İlk olacagı için fazla sürmez merak etne
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayYakın zamanda çevrende evlenen samimi bir dostun varsa onunla dertleş onunla evleneceğin eşinle konuş ona anlat duygularını paylaş rahatlarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ay😳 çok iyi anlıyorum seni… bende dügün gecesi yapamadım… hala yapamıyorum :((
07 Yorumla- 11 ay
😳😳😳 evleneli ne kadar oldu
Cevap sahibi11 ay@izmirliyizbiz sormayın :(
- 11 ay
Uzun süre mi oldu yoksa
Soran11 ayOf of Cidden ben de ürküyorum bazı prezarvatifler uyuşturuyormuş onları alalım diyeceğim
- 11 ay
Saçmalama zevk almazsan yapmanın ne anlamı var
Soran11 ay@izmirliyizbiz ya ilk bir atlatalım sonra ömür boyu zevk veririm
- 11 ay
Bak o olay sinek ısırığı gibi anlık bir şey yani iğne oluyor gibi düşün
Gizli Üye(18-24)11 ayAbartma istersen iskence mi yapiyorlar sanki nedir bu bizim Türk kizlardaki korku az kendinize gelin
06 Yorumla
Soran11 ayBir yerlerimi kanatacak ha
Cevap sahibi11 ayRegl olmuyon mu her ay 1 hafta falan o zaman kanamıyor mu sanki
Soran11 ayAynı şey mi
Cevap sahibi11 ayayni sey evet onda da aci agri sanci var gunlerce bu anlik bir sey evet daha azi hatta
Soran11 ayCidden mi
Cevap sahibi11 ayhe
Gizli Üye(30-35)11 ayStress yaptıkça daha çok acıyacak. Normalde libidon iyiyse neyden korkuyorsun?
01 Yorumla
Soran11 ayLibidom iyi ama hani bir yerlerim kanayacak
11 ayBu biraz da eşin olacak kisiye bagli, illa ilk gece olacak diye bir sey yok. Once seni rahatlatmali ve on sevismeyi kesinlikle uzun tutmaya bakın
10 Yorumla
11 ayBu gerdekten korkan kızların paniğini anlamıyorum sanki ucunda ölüm var. Bir anda olup bitecek
00 Yorumla
11 ayvideo izle bak korkacak hiç bir şey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayÇok acıyo ama penise de bağlı
02 Yorumla
Cevap sahibi11 ayTamam özgür
Soran11 ayÇok mu acıdı 😱
Gizli Üye(18-24)11 aySakın ol be sanki kılıç gecirecekler
00 Yorumlaİlk geceyi pas geçin erteleyin.
02 Yorumla
Soran11 ayİkinci gece ne yapacağız
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
11 ayBişi olmaz
00 Yorumla
11 ayKorkma ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Anlatıyım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
11 ayAlırsın hepsini
00 Yorumla
11 ayKorkma dostum korktujların neler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayRahat oll
010 Yorumla
Soran11 ayOlamıyorummm
Cevap sahibi11 ayRahst ol kendini bırak anlatıyım istersen
Soran11 ayAy evet konuşacak bir kadına çok ihtiyacım var
Cevap sahibi11 ayTamam y o zaman
Cevap sahibi11 ayBeğendim
Cevap sahibi11 ayÇıkayım mı gizliden