+1 yılBşr muz al ve soy. Onunla alıştırma yap. Dişlerin muz üzerinde iz tapmasın. Bir de film izle ve oradakilerin nasıl yaptığını incele. Sonuçta uzaya füze göndermiyorsun. Erkeğin penis başı ve penisin alt kısmı zevk aldığı yerlerdir. Onun dılında da testisler ve perine bölgesi. Buralarda gem dilin hem dudakların aktif olmalıdır. Ve penis başına ekstra önem verip hem emerek hem yalayarak erkeğine fazlasıyla zevk yaşatıp mutlu edersin. Korkacak birşey yok.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle ağzın sulu olsun. Yutma yani. Islatabildiğin kadar ıslat özellikle ağzının içinde gidip gelirken sular o girip çıktıkça aksın. Tabii kafasından başla emmeye. Kafasını ağzına aldığın zaman altında üçgen bir yer var oraya dil at. güzelce kafasını emdikten sonra yavaş yavaş ağzına almaya başla gırtlağına kadar gidene kadar. Gırtlağına alıp alıştıktan sonra ağzını tam aç dilini de çıkar ona bırak içinde gidip gelsin. O gidip gelirken dilini altına sürt. Köküne kadar girince dilin t*saklarına değsin. Ve göz teması kur bunları yaparken. Kendini de tutma mimiklerini rahat rahat kullan. ağzından çıkardığın zamanlar da gülümse ve tahrik edecek kelimeler söyle. Kadınlığını kullan. Erkeğine oral yaparken kalçanı ona yakınlaştır ve kalçanı, vajinanı ellemesine okşamasına izin ver. İkiniz de zevk alın. : )
517 Yorumla- +1 yıl
Biliyosub bu işi buro
Cevap sahibi+1 yıl@iyibasariyisokar Ayıpsın bro. Seks sanatsa biz en iyi ressamlarız. :)) Bunca tecrübe var kitabını yazacaz yakında.
- +1 yıl
Sağlam partner var herhalde
Cevap sahibi+1 yıl@iyibasariyisokar Partner değil partnerler. : D Ama malum korona.
Cevap sahibi+1 yıl@iyibasariyisokar 2 ay hariç tabii. Hız demeyelim de gelen memnun kalıyor. : D
- +1 yıl
Burdan var mı buro hiç
Cevap sahibi+1 yıl@iyibasariyisokar Burdan yok bro. Vardı da hesabı kapattı. Zaten olsa bile söyleyemem gizlilik.
- +1 yıl
Site eskiden daha güzeldi biraz bozuldu son dönemlerde
Cevap sahibi+1 yıl@iyibasariyisokar Çok eski değilim ben
- +1 yıl
Nekadar dır burdasın
Cevap sahibi+1 yıl@iyibasariyisokar Eskiden 2 ay bir girdim. Şimdi de 1 ya da 1 buçuk ay oldu.
- +1 yıl
Yaş kaç buro
Cevap sahibi+1 yıl@iyibasariyisokar 28 bro.
Cevap sahibi+1 yıl@can77272 Herkes senin gibi gay mi oglem. Biz çok oral yaptırdık işi bilenlere. Hissettiklerimi tecrübelerimi yazdım. Senin gibi abazalar anlamaz anca başkalarına bok atmak için çabalar. Ezik p**.
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yavaş yavaş öperek başla, sonra kafasından başlayıp yavaşça yala penisin alt tarafını ve ağzının içine çekmeye başla
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
+1 yılŞahsen ben kendi adıma konuşayım. Benim en çok benimkinin başını sürekli emmesi ve bir yandan eliyle kavrayıp yukarı aşağı gidip gelmesi beni kudurtur
20 YorumlaAkışına bırak ve güzel oral yapmaya çalış kaptır kendini anlıcağın
10 YorumlaTavsiyeyi bosver al agzina yala em zamanla usta olursun:))
10 YorumlaMuhtemelen islandiginda partnerin bundan rahatsız olucak diye kendini geri cekicek sin çekme kasma bırak işini yapsin
20 Yorumlasana tavsiye verebilirim. ama burdan açık açık uygun düşmez
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevisme sırasında soyleyebilirsin ya da vajinanla oynarken yala aşkım diyebilirsin
20 Yorumla
+1 yılTestislerde yukarı doğru yap, penisin alt kısmına dil darbeleei at
20 YorumlaEn başta yapma zewk almaya başlayınca ve ya ilişkinin yarısında yap
10 YorumlaDondurma ya da muz. onları düşün.
20 Yorumla
+1 yılAğzına alıcan ve bumm
20 Yorumla
+1 yılNe saçma insan sın ya sorduğun soruya bak merak etme çok iyi tavsiye verirler sana şimdi
00 YorumlaTemizlik... ama evlenmeyi bekleseydiniz!
11 Yorumla- +1 yıl
Bence bu sizi hiç ilgilendirmiyor
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılTemiz ol ve korkma tiksinme
10 Yorumla
+1 yılTavsiyeden çok ne var
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı. Tavsiye almadıysan yazarsınnbana
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTakip attım özelden anlata bilirim
20 Yorumla
+1 yılAkışına bırak sadece yala ve yut hahaha :D
20 Yorumla
+1 yıldeneyimliyse sal ona halleder
10 Yorumla
+1 yılözelden anlatabilirim biraz
21 Yorumla- +1 yıl
mesaj kutun kapalı yazabilir misin
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. güzelce yala em hepsini ağzına almak için zorlama
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 932 cevap paylaştı.
+1 yılDislere dikkat isirma :D
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 820 cevap paylaştı.
+1 yılKendini akisina birak
10 Yorumla
+1 yılAğzına aldığın gibi kopar ve çöpe at
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzun süre yemek yeme miden boş kalsın
10 Yorumla
+1 yılDişleri değdirme
20 Yorumla
+1 yılHastamısın sen ya, git napıyosan yap
16 Yorumla- +1 yıl
canım mısınız cünsellik başlığı altındaki bir soru olduğunun farkında olup gelip burda bunu yapmanıx ağtalca rahatsızsan bakmada yazmada kardeşim
- +1 yıl
Lan git napıcaksan yap, istersen burnuna sok)
- +1 yıl
Sana çok sokmuşlar heralde
- +1 yıl
Mutlu olacaksan istediğini düşün
- +1 yıl
Git tedavi ol bebeğim
- +1 yıl
Bence sende her işten bir lira al, bir kaç aya zenginsin)))
+1 yılGel anlatım
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar