ilk defa oral yapıcam eşime nelere dikkat etmem lazım tavsiyeleriniz?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yıl* Erkeğin kadın vajinasını incelediği gibi kadın da penisi incelemeli ve ona dokunmalı, dokundukça damarlarının kanla dolduğu penisin nasıl sertleşip büyüdüğünü izlemelidir.
* Daha sonra dille yalanarak ıslatılan penis, avuç içine alınarak ve dokunmaya devam ederek kasıklarına doğru okşanmalıdır.
* Bu arada, penisin hemen altında kalan yumurtalıklar da avuç içine alınarak nazik ve dikkatlice okşanmalı ve hafifçe sıkılmalıdır. Çünkü yumurtalıklar oldukça hassastır.
* Bu arada penis ağza alınmalı ve aynı vajinaya giriyormuş gibi aşağı yukarı yalanmalıdır. Bu sırada penis başına yakın bulunan bölge özellikle yalanmalı ve okşanmalıdır. Sinir uçlarının yoğun olduğu bu hassas bölgeye dokunulduğunda erkeklere kendinden geçirici bir his yaratabilir. Erkekler heyecandan deliye dönmelerine neden olan bu dokunuşları çok severler, kalp ritimleri ve nefesleri hızlanır.
* Ayrıca erkeklerde “penis başı” çok daha erojen ve hassastır. Bunlar yapılırken dudaklarının arasında kayan penisin erkek tarafından ağza daha istekli sokulmaya çalışıldığı görülür. Erkek heyecanla kıvranırken, penis dudakların arasından çıkarılıp, tekrar yumurtalıklara inilebilir ve yalanabilir.
* Daha sonra yumurtalıklar ağza alınarak dille okşanabilir.
* Hemen ardından tekrar penise çıkılarak bir elle penis tutulur ve penis başı dudakların arasına alınır. Yavaşça penisin sonuna doğru ilerlenir.
* Dudakların arasında olan penis ağza alınırken, bir yandan da elle aynı ritim yakalanmaya çalışılır.
* Ayrıca erkeklerin en çok haz aldıkları bölge olan “perine” yani yumurtalıklar ve makatın arasında kalan bölge okşanmalı ve hafifçe baskıya maruz bırakılmalıdır.
* Bunlar yapılırken ileri geri hareket edilir ve dişlerin penise temas etmemesine dikkat edilir.
* Elle ve dudaklarla sarılan penisin tepesine gelindiği zaman sanki içini boşaltmak istiyormuş gibi kadın onu emmelidir ve bunu kıvamında yapmaya özen göstermelidir.21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl* Daha sonra tekrar yavaş yavaş penis köküne doğru ilerlenmelidir. Zevkten kıvranan erkek boşalma kıvamına geldiğinde, nereye boşalacağı önceden mutlaka belirlenmiş olmalıdır.
+1 yılVideolar var
Ama eşine daha önce yapan olmadıysa çok farketmez nasıl olduğu
Dişlerini değdirme ve çok almaya çalış sonra vakum yap 😬14 Yorumla
Soran+1 yılmalesef bolca yapmıştır birileri zamanında eminim o yüzden yardım istedim burdan :(
- +1 yıl
O halde yönlendirsin seni
Ama birkaç püf noktası var onları yaptınmı gerisi tamam
Soran+1 yılmesela kısaca yazsan
- +1 yıl
Yaa ışte nasıl anlatsam burda sonra aşırı cinsel içerik diye kaldırılıyor 😕
Penisteki hassas noktalara yoğunlaşmalısın😉
Gizli Üye(30-35)+1 yılHeyecan yapma. Önce bir iki p*rno izle ve gözlem yap.
Erkeğin penis başına odaklan ve dilini kullan.
bir elinle gövdesini okşarken bir elinle de testislerini okşayabilirsin
dibine kadar almaya çalışma başta kusabilirsin. ağzını açmaktan korkma ve dişlerini değdirmemeye dikkat et. saçlarını bir tarafa atarsan ağzına kıl gitmez. tükürüğünü ara sıra kullan ve öne arkaya ağzınla gel git yap. tüm gövdeyi yala ve em. eşin biraz set davranırsa ve nefes almakta güçlük çekersen onu uyar.69 pozisyon da yaparsan daha uygun ve zevkli olır.31 Yorumla- +1 yıl
Ne yaprin sen :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
30Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşine muhakkak yapmalı sin bizde tek eksik bu işte :( eşini çok iyi anlıyorum ihmal etme kesinlikle , kaç yıllık evlisiniz
24 Yorumla
Soran+1 yıl1 ay :D
Cevap sahibi+1 yılDaha çok yenisin yaa allah mutlu mesut etsin :) eşine asla sınır koyma bak hele de oral muhakkak yap ki başkasına bakmasın
Soran+1 yılyapıcam da biraz utangaçlık var işte ya yapamazsam bide rezil olmak da var :/
Cevap sahibi+1 yılHayır asla boyle düşünme sonuçta eşin bu yani , istersen biraz tüyo vereyim sana nasıl daha çok cildirtirsin
+1 yılucuyla çok oynama en önemlisi aşka gelip ısırma :))
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 368 cevap paylaştı. hart diye ısır geçir dişlerini adamınkine kalıcı oral olur dövme gibi:))))
10 YorumlaKeloglana dis degdirme testislere onem ver testislere cok nazik davran
10 Yorumlaem en baş kural ve icinden geldigi yap sen zevk almazsan oda almaz
10 Yorumla
+1 yıliçinden geldiği gibi yp, kendini zorlamadan tiksnmeden
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDogal ol kesinlikle ve zorla yapiyomus hissine kapilma akisina birak. Ve bakışlarını kullan emin ol cok etkili olacaktir
10 Yorumlaeşinin anüsümü parmakla anüsünü yala klitorstini emmir yalat
00 YorumlaIlk önce dişlerini kerpetenle sök
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılTemiz olun sıkıntı olmaz
10 Yorumla
+1 yılisirmamaya dikkat edin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOh b3 biri bnden once sormus
16 Yorumla- +1 yıl
Videolar var
Cevap sahibi+1 yıl@yanındayımcnm hadi ya nerde var ki kesin igrenirim ama yapmadan fikir alaym. Bu kocalari memnun etmek ne zor is. Koca derdi mi cekcen bu yasta diyenleri dinlemedim istekler btmiyor
- +1 yıl
Bazı sitelerde var
Ama sorana verdiğim yanıtta basit teorik bilgiler yazdım
Sen istemiyorsan kocan zorlayamaz öyle bir şey yok canım
Cevap sahibi+1 yıl@yanındayımcnm zorlamiyor ki cok istedgni ve merak ettgni bildgm icin denemeyi dusundum.
- +1 yıl
O halde rahat ol ve ufaktan başla
Şimdi burda yazmıyayım ayrıntıyı millete malzeme olmasın😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılDikkat et boğazına kaçmasın
10 YorumlaLambayı söndür 😂😂 dişine değmesin
00 Yorumla
+1 yılDudagini öne uzat
31 Yorumla- +1 yıl
ince dudaklı kadınsa pek güzel değil
+1 yılMerhaidemide bulandırıcı
20 Yorumla
+1 yılMuzuna sahip çık, yoksa bitiririm de :D.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 492 cevap paylaştı. Sasha grey i izle
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Dişlerini devşirme yetrr
10 YorumlaPenisin başını dilinle gıdıkla
10 YorumlaBöyle evli bayanlar kaldı mı ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılona ne istediğini sorarak başlayabilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAğzını O şeklini alsın ve durmaksızın yap
00 YorumlaKoparma :P
20 YorumlaIsırma yeter
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 478 cevap paylaştı. kaynar su dokkk
10 Yorumlaİzlesen daha iyi.
10 Yorumlaısırma
10 Yorumla
+1 yılDişlerine dikkat
10 Yorumla
+1 yılyavas yap :D
10 Yorumla
+1 yıliyi olmayı iste
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldişlerini deydirme
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılkafasını kopar :)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı. em em yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDişlerini değdirme
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği