Sevişme sonrası yorgun mu olursun, enerjik mi?

Kiminin hali kalmaz, kimiyse yeniden doğmuş gibi hisseder. Sen hangi taraftasın?

Kadın ve erkek iki ayrı cins içinde farklı duyguların yaşandığı gerçektir. Arada istisnalar olsa da genel olarak.
Erkeklerin hormonları da göz önünde bulunursa boşalma sonrasında bir yorgunluk çöker ve uyumak isterler. Bu yüzden de kadınlar sırtını döndü yattı isyanı yaparlar. Peki neden mi? Kadın erkeğin tam tersine üst üste boşalma ihtiyacı duyar ve daha fazla ilişki ister. Bu yüzden de çoklu orgazm olmak isteyen kadın biraz isyankar olabilir.
Cinsel hayatım yok. Evlendiğimde eşimle yaşadığım sonrası yorgun olacağını sanmıyorum. Hazırlanır çorba içmeye gideriz
Ben aşırı enerjik oluyorum. Yani devamını bile istiyorum ama erkek arkadaşım yoruluyor ve en az 1 ya da 2 saat bekliyoruz bazen huysuzlaştırıyor bu durum beni
Sevişme sonrası kendimi hafif yorgun hissetsem de genel olarak enerjik ve aşırı mutlu hissediyorum. :) 💋
Cevap
92Cevap
Hafif bir yorgunluk olur bence ama aldığım hazdan dolayı onu hissetmem bile 😀
İlk 20 dk resmen bitkin 😅 malum herseyini veriyorsun sonunçta normal yani... ama sonra 🤩🤩🤩💃🏼💪🏼
YZk
Hadi yine yine yine yenideennn 🙈🙆♀️😊
enerjili olurum💫🙆♀️
Ahh ahb keşke benim olsan
O kasılma ve ardındaki rahatlama sonrası tatlı bir yorgunluk hissediyorum
Aslan avını avladıktan sonra önce dinlenirmiş..
Tatlı bir yorgunluk gelir
Bende genelde ertesi sabah ağrı oluyor ama genel auram enerjik mutlu hadi bir daha modunda olur
10 15 dk onun tatlı bir yorgunluğu var..
Partnerimle el ele tutuşup
Ayıp
@Burçak12344 neyi ayıp bunun?
Eşini bekleseydin
Enerji yükleniyor sanırım inanılmaz enerjik oluyorum
Enerjik daha fazlasını isterim hep heleki uzun uzun partlar halinde devam ediliyosa mükemmeşl olur (geç boşalma gibi problemi olan insan olarak söylüyorum gününüz bitebiliyor partner yıpranıyor)
Yorulacak kadar dolu dolu gecmiyosa enerjik olursun ama ful action yasarsan hafif bir yorgunluk olur hani🙂
Eğer 1 veya iki posta seks yapmışsam mutlu enerjik hafiflemiş ama 3 veya 4 oluyorsa ki bazen 3. Postada pompala pompala boşalamıyorum ter kan icin de kalınca partnerimde isterse boşalmadan bırakıyoruz o zaman yorgun oluyo... hic unutmuyorum üniversite ogrencisi bir kızla sevgilisinden gizli 4 posta arka arkaya seks yapmıştık... merdivenlerden inerken bacaklarım katlanıyordu az kalsın düşüyordum...
Boşaldıktan sonra bayağı yorgun hissediyorum. Hele 2 3 olmuşsa yerimden kalkacak halim kalmiyor uyku basıyor
@Hök-han20 aynen
@Hök-han20 cidden öyle ya. Öyle bir rahatlama ve huzur yok
@Hök-han20 evet onu yaşamak bir ayrıcalık
Enerjim bu konuda diğer insanların aksine genellikle yüksek oluyor. Günde 5-6 saat uyuyan birisi olarak bu enerjimin nerden geldiğini anlamış değilim.
Tabiki yorgun olunacağını düşünmekteyim; ama hazzı yaşamış ve yaşatmış olmanın verdiği zevk tadılmıştır. 😊
Belli olmuyor benim, bazen devam etmek istiyorum; bazen de yorucu geliyor devam etmek istemiyorum, o an ki durumumuma bağlı.
Hafif yorgunluk olur performans sergiliyorsun sonuçta 😊 yorulmuyorsan hakkını verememişindir demektir.
Kocam fazlasıyla yorarsa tabiki yorgun olurum. Yorgun olmadıysa iş tam olmamış demektir
Gayet mutlu enerjik oluyorum. Üstüne bir tatlı daha yerim
Tatlıdan kastın ne
On beş dakika sonra aşkla sevgiyle aynı performansa devam
Enerjik olanda ne bilim yani nukleer enerji mi var gardaş içinde
10 dk yorgunluk olur sonra normale döner yeniden başlamaya hazır :)
İlk başta gevşemenin verdiği rehavet sarıyor dört bir yanımı fakat daha sonra kendime geliyor ve enerjimin dolup taştığını hissediyorum..
Bulutların üstünde yaşıyormuş gibisine hafif vede huzurlu oluyorum
Zevkli bir sevisme sonunda bilinenin aksine zimba gibi olurum
Enerjik ve mutlu. Geç saatlerde uyku basması ve mutlu
oglan tarafı yorgun kız tarafı trafo olur derler ben bilmiyom dıyenlerın yalancısıyım
Ilk başta hafif bir yorgunluk oluyor. Onu atlatırsan daha enerjik
Genel olarak duruma göre değişir aralıklı ve dinlenmiş olarak yapılanda yorgunluk olmaz.
Yeniden doğmuş gibi spor yapmanın da etkisi var tabi bunda
Hiç sevişmedim ama enerjik olurum sanirim deneyince anlarız 😃😃😃
biraz dinlendikten sonra arkasına bir daha yapacak kadar enerjik olurum
havlu ensem de ter silmekten bir hal düşüyorum ama daha fazla enerjik olurum
Tatlı bir yorgunluk olur ama sonrasında müthiş enerjik olurum.
Seks yorucu iştir. Sevişme sonrası yorgun olurum, Devam etmek için 30-40 dk dinlenmek isterim.
Erkekler daha çok yorgun olup uyumaya meyilli olurlar
sevişme sonrası yatakta yakılan o sigara hem keyif hemde yorgunluk sigarasıdır bilginize :)
Ilk başlarda tatlı yorgunluk sonra mutlu ve enerjik
Hem vajinam yorulur hem ben nefes nefese kalarak yorulurum. Siz siz olun seks de yönlendirmeyi üstlenin erkeğr bırakmayın😊💋
Aşırı mutlu ve rahatlamis oluyorum seks sonrası uyumak harika oluyor.
O genelde erkelere olmuyor mu yaaa 😄uyku basmasi
Sevişme sonrasında adeta kızgın kumlardan soğuk sulara atlamış gibi oluyorum
yaşana na bağlı 5 dk biten maç da var 3 saat sürüp yorgunluktan berabere biten maçta var
Enerjim hiç bitmiyor hep patlamaya hazır bomba gibiyim
Rahatlamanın verdiği keyifle mutlu olurum 😍 daha olamadım ama
Sevişme varsa yorgun olunmaz ne kadar çok o kadar fazlası olur devamı gelir
Sevisme sonrası gayet normalde 😃 biraz biraz zaman geçip boşalma olunca yorgun😃😃
Yaslandik mk enerjimi kaldi
1 saat mola
😅😅
Erkekte boşaldıktan sonra vücutta bir yıkım başlar doğal olarak daha yorgun oluruz
Bazen yorgun bazen bitmeyecek enerji dolu yine yapalimmi ,)
Önce bir seviselim
Değerlendirmesini yaparız sonra 😃
sevişme sonrası neresini bulsamda yumulsam düşüncesindeyim
Hiç sevişmedim bilmiyorum. Ama herhalde yorgun olurum. Yılların birikmiş enerjisi var. 😂😂
Yorulmamışsam zevk almamışımdır.
Azıcık yorgun ama daha çok enerjik.
Fıstık gbi. İnsan niye yorgun olsun ki.
Sevişmeden memnunsam enerjik olurum ;)
Ben daha enerjik daha istekli oluyorum
Süpersin o zaman, adam yandı desene😄
Keşke benim olsan...
İşte! Hayalimdrki kadınnn
Biraz yorgun, çokça enerjik.
Hiç birşey olmamış gibi olurum
Enerjik oluyom daha yok mu
Zamana performansa sayı ve skora bağlı.