14 15 yaşlarında bacak bacak üstüne atarak orgazm olmayı keşfettim. Hâlâ arada uyguluyorum ve normal mastürbasyona göre daha çok zevk alıyorum. İlişkilerimde biraz geç boşalıyorum. Acaba bundan dolayımıdır diye düşünmeye başladım. Sizce neden?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
o sende olduğu gibi erkeklerde de var erkeklerde mast yaparken aşırı derecede sıkıyor veya elinin üstüne uzanarak sertçe sürttürerek boşalıyor buna travmatik mast sorunu deniliyor böyle mast yapan erkekler genelikle vajinadan daha az zevk alırlar o yüzden anal tercih ederler vajina kendi eli gibi kavrayıp sıkmadığı işçin çok zevk alamaz ama analda yeterince sıkı ve dar olduğundan tercih ediyorlar annskim ne yazdım be :DD
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
İlişkide geç boşalmanın bununla alakası yok. Sen direk temastansa baskıyla gelen orgazmı seviyosun. İlişkide de erkek baskı uygularsa klitorisine aynı hazzı alırsın
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
15Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılOnla bir alakasi yok. Cinsel iliskide kontrolun tamami sende olmadigi icin gec bosaliyorsun ;)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbende aynı şekilde orgazm oluyorum ve 12 13 yaşlarımda falan keşfettim bende
41 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılaynen sen o vaziyette kilitores orgazmı kesfetmişsin. ilişkide o bögeye biraz baskı olsa sende pelvic kasları az çalıştırsan bu iş tamam
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Supersn..
Iliskinde hayalin tek kisi yanndaki ve siradanlanmssa zevk te azalablio orgazm vs..
Farkli ortamlrda yapin vsvs00 YorumlaÇoğu kızın yaptığı şey bu zaten. Üniversite Kantinde bile boşalabiliyorlar :)
01 Yorumla- +1 yıl
Nasık
+1 yılEnteresan bacak bacak ustune atıp bisalmak nasıl bir seydir ya mastı anladim da bu nedir 🤔🙈
11 Yorumla- +1 yıl
Günaydın hala bacak bacak üstünde mi
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Sürtünme yolu ile orgamz olmuşsunuz keyifli olur
#novel00 Yorumla
+1 yılNapıyorsun bacaklarinla şeyini sıkıştırıp zevke mi geliyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1- Normal ilişkilerinde geç boşalman güzel bir şey.
2- Bacak bacak üstüne atarak ilişki deneyebilirsen daha sağlıklı bir cevap alabilirsin.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBundan sonra bacak bacak üstüne atanlar boşalıyor gözüyle bakıcaz mk
10 Yorumla
+1 yılAraya bişi koyuyormusun bacak bacak üstüne atıp mast yaparken
00 Yorumla
+1 yılben de squat yaprak orgazm oluyorum ya
21 Yorumla- +1 yıl
Yok artık 🤔
+1 yılİlgi alanım dışında..
10 YorumlaBacak bacak ustune nasil orgazm oluyosun ya
15 Yorumla- +1 yıl
vajinal dudakları sıkıştırıp kilitorese baskı uyguluyor arada bacak hareket edince olur.
- +1 yıl
uygulayan çok var bunu buna emin ol yeterki keşfet o noktayı ve pelvic kaslarını iyi çalıştr bu iş tamam
- +1 yıl
aynen bir dene bak gör yöntemi belki keşfedersin sende
Gizli Üye(36-45)+1 yılKlistrol orgazım bu
13 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum insanlar daha rahat anlaşın diye böyle yazdım
Cevap sahibi+1 yılNormal ilişkide vajinsl orgzm söz konusu. Birbirşnden farklı şeyler bunlar. Klistotisle orgcm olmak daha kolay diğeri zor
Cevap sahibi+1 yılBunu ilişki esnasında partnerim belli bir süre kendini tatmin ettikten sonra tam o esnada gşrdiğimde daha zevkli oluyor. Birde böyle dene
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlakası olabilir bence bıraksan iyi olur
10 YorumlaEnteresan :D
10 YorumlaO nasıl bir şey ya
10 Yorumla
+1 yılEvet bazıları öyle rahatlıyormuş🤗😍
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bacak bacak üstüne atarak orgazm olmak normal orgazmı etkiler mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat