#nirhammm 🔴 🔴 🔴 🔴

Kesinlikle var olduğunu düşünüyorum. Su benim bir mutluluk kaynağım, ikimiz beraber coşarız herhalde. Ayrıca karşılıklı hayal gücümüze paralel olarak çok eğlenceli fanteziler yaratmamız mümkün oluyor. Duş altında ikimizin de başından ılık sular dökülürken öpüşmek, sevişmek ve bir bacağımı partnerimin belime dolamam ne güzel olurdu. <3
Harikasın❤️ Keşke öyle birini bulsakta yapsak hiç denk gelmedi hepsi fos çıkıyor
Duşta suyla beraber yankılanan o şak şak sesleri çok kışkırtıcı. Tabii, 80x80 duşa kabinde denemeye kalkmayın, felç kalırsınız. Yarım saat kırkbeş dakika anal seksin ardından sıkılınca duşta devam edilebilir.
var tabi ki hem yer olarak hemde zevki olarak ambiyans olarak çok farklı
Çok şahane oluyor
Tşkler😘
Cevap
61Cevap
Daha hijyenik bir ortam.. partnerin temiz kokması.. burna gelen temiz kokular. suyun rahatlatıcı etkisi.. akan suyun altında öpüşerek daha romantik , uyarıcı istek ve arzunun çoğalması sıcak ortamda kasların gevşemesinden dolayı duyulan rahatlık hissi ve duşta partneri cıplak halde izleyebilmenin yarattığı tahrik edici etkisi gibi sebeblerden dolayı duşta yapılan seksin daha farklı olduğunu düşünüyorum .
O izlediğiniz geniş jakuzili fanteziler gibi olmuyor genelde. Bizim ülkemizde geniş duş kültürü yok bir kere pozisyon zenginliği açısından alan dar kalıyor. Ayrıca sıcak su soğuk su dengesini ayarlayana kadar cılkınız çıkıyor suyun alıp götürdüğü kayganlıkta cabası kimse kurmak istemez sonuçta. Kısaca abartılmış bir balondur hiçbir şey yatak ya da hareket genişliği olan bir yer gibi değildir, gereksiz sabun şampuan falan yalarsınız en fazla.
Kişiye bağlı bu
Ilık su üzerinden akar yolunu bulur boşalır sın orgazm tavana vurur
yani bana göre çok daha farklı oluyor örnek vereyim diyelim 2-3 kez yapıldı o anda artık yeter diyor vicutta ama duş'tayken yakınlaşıldıgında sanki bir anda enerji doluyorum tekrar
Oral sexin en fantazilisi duşta yapılır 2x2=4. Yıkanıp çıktıktan sonra yatakta daha ateşli bir Seksi ateşleyen aparetiftir..
Duşta yapılan seks karmaşıktır. Erkeğin tek noktadan zevk aldığını ama kadının bir çok noktadan zevk aldığını unutmamak lazım. O baştan aşağı akan su kadının zevkten deliye dönmesine neden olur. 😉
Islaklık hissi ile değişik oluyor bir kaç kere yaptım ayakeayken musluğa ayağını koydum üstümüze su akarken içinde olmak güzeldi ama normal de olduğundan çok aşırı bir zevk sunmuyor
Olmazmi.. buharlasan ayna ustunden akan sicak su.. vurdukca yankilanan kasik sesleri.. atilan saplak sesleri..
Var sulu olması :D bazı kadınlar bunu istemeyebiliyor, örnek boşandığım eski karım.Çok enteresan bir şekilde bir türlü ikna olmamıştı.
Farklı ortam, farklı deneyim dolayısı ile duşta cinsel ilişkinin kesinlikle bir farkı var. Ayrıyeten ekstra oyuncaklar oluyor elimizin altında :)
Evet vardır. Hem sıcak hemde suyun sayesinde güzel sesler çıkar her iki cins temiz
Köpükler eşliğinde içinde boşalmak ohhhh var mı ötesi bee
Kayganganligin ve ıslaklığın tarifsiz tutkusu diyorum
Ilık suyun penis ve vajinayla buluşması orgazma ulaşmayı kolaylaştırıyor 😊
-mekan fantazisi olarak güzel
-Islak vücut daha çekicidir
-paylaştığın görsel çok güzel 👍
Hımm köze dökülen suyun kuruduğu ateşin sönmeyen halidir. Çok farklı.
Duştakı seks gibisi var mı ya muthiş su her aktıgında kaygan oluyor ve ziktikce daha seert daha arzulu seks yapıyorsun
Seks yapacak birini buldukta nerde yapacagimiz kaldi
Var tabiki olmazmi, dusunurken cok guzel feliyo ama uygulamada igrenc bence
Su sesiyle beraber çıkan şap şap sesleri daha da ateşli yapar bence
suyla daha rakat kayiyor girip cikiyor ve sap sap sesleriharika hizlaninca mukemmel bosalinca enfes 😀😀😀😂
Göğüslerin ve kalçaların soğuk fayanslara değmesiyle ortaya çıkan , çığlıklara hastayım 😌
Herşeyi istediğin gibi zirvenin etek altına kadar yaşabiyabiliyorsun
Yaa bu resim nedir 😀😀😈 hard koymuş manyk.
Duj da iyidir suyla olur zevki başka bnce
Islak ten daha da ilgi çekici oluyor bu sebeple duş ve havuz da yapılan seks hep daha zevklidir.
ıslak olur, duş almak kolay olur ilişki sonrası, temiz olur, kaygan olur
Şöyle yapmak vardi saclardan tutum geriye cekerek yapmak
Duşta girmesi zor oluyor su kayganligi goturuyor ve koydukca cikan sesten daha sert koyuyorsun
Nasık
@Burçak12344 gizlisin
Bn mi
@Burçak12344 a pardon kutun kapalıymis acıklıcaktımda
Su vajinadaki kayganlığı azaltır bu da kuruluk akabinde tahrişe neden olur, üstüne tahriş olan bölgeye şebeke suyu temas edince gelsinnnn mantar
evet ıslak ıslak daha güzel yaptını hıc
Ortam
Ambians
Ses
Haz
Fantezidir ve daha çok zevkli normalinden
Şehvet daha fazla olur
Gardaşım yalman böyle şeyler 😂😂
orda hem temizsin hemde güzel fantezi
özgünüm bilmiyorum yaşamadığım için 😕
olma mı sıcak suyun altında haz 2 katına çıkıyor
Tabi ki var. Daha temiz, daha ıslak, daha sıcak.
ıslak bir seks oluyor duşta
Var, daha hijyeniktir.
Suyun Akışıyla Melodi Gibi
Fena değil lakin lahmacun tadı da vermiyo.
Yatak jakuzi duş güzel olur
Yaşamadım be reis ne desem yalan olur..
Fantazi işte
Pozisyon farkı
Bence duştan önce başlayıp duşta biteni makbül
Jakuzide güzel oluyor, yatakta daha iyi ama
Duşta sadece sakso cektirmişliğim var
Duştaki seksin yeri ayrıı hazı ayrıı
Saçlarından çekerek delirtirim
evet var duşta yapılıyor olması.
Hayır sadece mekan yoksa gerisi 😈😛
Güzeldir bence
Aynada kız kendi görüb daha çook zevk alır.
Çok güzel ya her gün yaparım olsa
Daha sesli oluyor
Hahahaha yankı
Daha önce yaptim yatak daha zevklibya
Daha zevklidir.
Degişiklik
Ayri bir zevki var
Pek farkı yok.