Cinselliğin vazgeçilmezlerinden birisi de şüphesiz oraldır. Anlatmaya lüzum yok verdiği hazzı zaten bilen bilir. Sanırım dünyanın en muhteşem duygularından biri oral seksle güne merhaba demek.. Bir kadın erkeğini uykusundan dudakları ve dilinin kıvraklığıyla volkanlar patlatarak uyandırabilir. Ateşli kadın, erkeğinin aldığı zevki izledikçe daha çok keyif alır.Partnerini uykusundan oral seksle uyandıran kadın baş tacı mıdır?
Sorun aslında öyle bir partner çok az var :) Çünkü insanlar en azından şu an günümüz türkiyesi özelliklede bayanlar daha içinde yazıyor toplumdan dolayı. Ve evlilik yaşı olmuş 30 korkunç bir rakam yarın bir gün olduda nefsine düştü birlikte oldu biriyle sadece kadın mı suçlu burda? Toplum derhal bu tutumdan vazgeçmeli anneler babalar şu an ki durum bize vizyon yükledi. Belki çocuklarımız olsa onları lüks şekilde yatamayız evlensem ve birçogu içinde böyle ama o çocuklara bir ahlak gösterirsem işte o zaman toplum bir değer kazanır işte o zaman güzel nesiller yetişir. Toplumlar okul, iş, kariyer diye kafalarını bulandırıyorlar adam 30 yaş kadar evlenmiyor gece hayatı, karı kız ondan sonra adam kariyer aldı bu adam evlenemezki çok düşük ihtimal çünkü relaks hayata ahlaksızlıga alıştırılmış. Ben onu bilmem ahlaksızlaştırıldık kadınlarda kendini tanıma yaşı geldiginde erkeklerdede ise ya işi olsun gerisi baş tacı. Hem bu yollarla hem ahlaksızlıklıkta düşer toplum nasıl yaşamak dogruysa öyle yaşar. Bu dediklerim kadınlar içinde geçerli bir başlıyor hep farklı kişilerle ondan sonra tabi para ve her istedigi oluyor ondan sonra oda bırakamıyor seviyor sevdiriyolar... Özümüze dönelim eski düzeni elimizin tersiyle ittiler gerici dediler evlilik yaşları 18 kadar düşürülmeli benim görüşüm ki dogru olan bu öyle birbirimize saygımız olur çocuklarımız iyi yetişir inşallah gözlerini başka yerlerde açmaz :)
Türkiye de bunu yapacak kadın sayısı bil iki elin parmağını geçmiyor herkes burada evet demiş. Kaç kere eşinizden partnerinizden önce kalkıp oral ile uyandırdınız çok merak ediyorum. Evet oral ile uyandırılmak her insan için ayrıcalıktır ve hazzı tüm her şeyin önüne geçebilir özellikle de erkekler için.
Bence erkeklerin tarifi anlatamayacağı şekilde bir baş tacıdır. Oral sevmeyen bir erkek tanımıyorum. Birde sabah tam uyandırarak yapması erkeği deli eder.
Ben yapiyorum. 24 yasimdayim esim 32. Iki üc isi var birisi Avukatlik. Bazen o kadar gergin oluyorki... sabahlari uyandigimizda zaten ben cok istekli oluyorum (yeni evliyiz) ellerini gögüslerimde hissetmek icin orala basliyorum mesela haftonlari onun üzerine cikip sadece o bile yetiyor rahatlamasi kendinden gecmesi icin öyle zevk aliyorki onu öyle zevk alirken görmek dahada isteklendiriyor beni gögüslerimi iyice yalatip emdiriyorum böyle ceke ceke emiyor. Sonrada tüm gün yumisacik bir adam oluyor geziyoruz tozuyoruz spor yapiyoruz.. hic bir dedigimede kolay kolay hayir demiyor:)
Soylenicek soz bulamiyorum 🙈 omurluktur o kadin.. Degerin en kiymetlisini, sevginin en , saf guzelliklerini ve alakanin her bir saat dakika ve saniyesini hak edendir, avuc icleri opulesi o kadina karsi her seyiniz fazla uzmemek ve kirmamak ile birlikte iyi kalpli ve sevecen bir insan olmak yeterlidir diye dusunuyorum ama o erkekler ac ki ne ac yetinemiyesiceler... Benim oyle kadinim, hatunum, omrum ya... olsun dunyalar benim olur o dunyam da onu bas tacim yaparim... Yasanilir anlatilmaz.☺️
Ramazan ayındayız ama soruya cevap vermeden yapamayacağım bir kere bu soruyu sabahın en güzel ve en mutlu sorusu olarak kabul ediyorum cevabı ise herhalde bir erkeğin mutlu olduğu anlardan en güzelidir🍀
bir insan neden öyle uyandırılmak istesin ki öp sarıl uyandır ya da uyandırma uyusun adam ya
11
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bence bunun olması gereken sabah bir kadını oral yaparak uyandırmak. Erkeklerden farklı olarak onların bu şekilde uyarılması hem güne daha mutlu ve sağlıklı başlamasına sebep olur, hem de erkeğin, kadınını tatmin etme içgüdüsü törpülenmiş olur. Ki kadını sabah güzel bir güne uyandırırsan, o da seni gece vakti geldiğinde iyi bir uyku için yastık olarak altına girecektir. Sen ona günaydın diyeceksin, o sana iyi geceler❤️
Güne seksle başlamak her ne kadar günü güzelleştirse de, gözünü oral seks ile açmak ondan daha güzeldir. Gözümü öyle açtığım anda saçlarından kavrayarak daha da derine bastırırım. Kahvaltı niyetine yesin bakalım. 😏
Normalde oral yapılmasını o kadar sevmem ama uykudan uyandırma şahane olur, baştacı olur elbetde. Aslında sürpriz yapıp başka kadınla uyandırsın manyak şok yapar. 😀
O kadına benimde her sabah iki posta bonusum olur ... ama benden önce uyanabilirmi çünkü ben partnerimi sabah yalıyarak uyandırmaya bayılırım
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bir ben mi oral seksten tiksiniyorum :( evlenince geçer diye umuyorum.
8
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Benim midem aşırı derecede bulanıyor söyle ki dişimi fircalarken biraz derine gitsin hemen alt üst oluyorum acaba zamanla alistikc geçer mi yoksa ben bu konuda eksik kalacagm esime
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
kraldır kral. bilmediği yoktur. baş üstünde gezdirilesi kadındır
Bir erkek bir kadını baş tacı edecekse eğer sabah alarmını oral seks ile yaptığı için değil iyi gününde kötü gününde yanında olduğu için yapmalı.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Erkek arkadaşım bu olaya bayılıyor özelliklede göreve gitmediği günlerde sabah o şekilde uyandırılmak hoşuna gidiyor sonra bütün birgün iyilik meleğim gibi ortada geziyor 😁
tarifi anlatılamaz zaten, partnerim 2 defa yaşattı, bana o zevki saolsun sürpriz yapmayı, çok sevdiği için işinide çok iyi yapıyor, ağız oyunlarını çok sever, sabahları ereksiyon, haz safhada, olduğu için şifa niyetine iyi geldiği aşikâr 😉😊