Sanırım dünyanın en muhteşem duygularından biri oral seksle güne merhaba demek.. Bir kadın erkeğini uykusundan dudakları ve dilinin kıvraklığıyla volkanlar patlatarak uyandırabilir. Ateşli kadın, erkeğinin aldığı zevki izledikçe daha çok keyif alır.Erkekler oral seksle uyandırılmaktan hoşlanır mı?
Ehhh yani bende tersi düşünüyordum yanında yatan seks tanrıçasının tüm dişiliğini koklayarak ve lezzetini doyasıya tadarak onu oral seks ile uyandırmak , o zevk ile kafayı bacaklarının arasını sıkıştırıp bastırarak doruklara uzanarak.. Sabaha dünyanın en güzel kokusu ve lezzeti ile başlamak..
Ooo KS bordrolu brazzers takımı yine iş başında olm çoğunuz ya kaynana yanına gelin gitmişler ya da yorgan altında kendi kendine avunan tiplersiniz bu hayaller size beş gömlek büyük işsizler yatıp uyusun mutsuz beyaz yakalılarda diğer başlıklarda ofke kussun hadi hadi
Aklima sey geldi. yaban Ülkede bir kadin bir erkege oral yaparak uyandırmış ve adam kadina dava açmiş uykuda beni taciz etti diye😄bizimkiler bayram eder tabiki😊
18
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben bir denim dedim de :D yat uyu ise gidicem dedi
Hayır baş tacı onun için yapılmaz. Bazı kadınların saçları sadece oral yaparken okşanır onlar baş tacı değildir ki. Baş tacı olan kadın ; Kadın, seni sadece sen olduğun için, sensin diye sevecek. Parayla pulla, kariyerle, kimin ne dediğiyle , sınırlamayacak. Hem sevgilin, hem arkadaşın, hem annen, hem çocuğun olacak, bağrına basacaksın huzurla… Bileceksin ki evde ‘O’ kadın tarafından beklenmenin zevkini hiçbir zevk yaşatamaz sana…
Öyle bir kadın işte… Nerede oyle kadın yoktur deme…
Sende adam olacaksın seçmesini bileceksin! ... Yapmasın veya yapsın demiyorum ama bunun için kadın baş tacı değildir.
Bunu hiç yaşamadım yanı bu kadar ateşli bir kadına denk gelmedim henüz uykumda uyurken penisimi yalıcak filan hayal gibi birşey heralde bir çok kadının aklına gelmez bence bu fikir yanı birçok kadınla oldum hiç böyle ince düşünen görmedim bu saatten sonrada görürmüyüm sanmıyorum olsa ne mı olur dilesin benden ne dilerse başımın tacı olması az kalır
Kafayı biraz kaldır kafayı bozdun kafayı aşağıda tutmaktan aşağıyı düşünmekten , ayrıca kendini bir üstümü açsam deli olur erkekler falan diye düşünme , o burda geçerli. gaza gelme , resim belli saygılar
bir kere o gün iyi seçilmeli. İşten geç geldiyse yorgunsa uykusuzsa "yat uyu saçmalama" cümlesi ile karşılaşılabilir. Ama gün uzun ve izinli ise o zaman bir deneyin derim 😄😄
Bu nasıl bir soru beyin yakan cinsten Tilkiye tavuk eti yermisin demişler gülmekten cevap veremiyom demiş. Tilkice bu soru ne istemesi beyin yandı yandı
Hep yan yatıp üstteki ayağımı karnıma çektiğim için uyandırmadan bunu başarabilecek partneri değil baştacı, takdir etmek için misliyle karşılık veririm
sabah uyanildiginda insan temiz olmaz gece ufak tefek akintisi olmus olabikir agiz temizligi eksiktir ve gozleri capaklidir onemli olan zevkten cok temizlik
Eski sevgilim denemişti ve feci uykum vardı o an seks yerine uykuyu tercih etmiştim. Evet 8 10 saat uyursam olabilir ama 1 2 saatlik uyku sonu seksle uyanmak istemem
her zaman tercih etmem. düzenli hayatım var. seks icin bir günümü ayırırım spontane gelisen sexlerden hoşlanmıyorum. tadini cikaramam cunku. sonuc odakli olmadigim icin yine tercih etmem. sonuc odakli olsam evet iyi olabilirdi ama değilim.
En İyi Cevaplar