Gizli Üye(36-45)+1 yılDoyumsuzluk terimini ne anlamda kullandığımızı kontrol edelim öncelikle. seks esnasındaki sürecin azlığı mı , yoksa bu gün yaşanan sexden sonra bir dahaki yaşanacak olanın arasındaki zaman ve bu zaman içinde hangi tarafın daha kısa sürede ve fazla sayıda istediği mi? Doğrusu, yaşanan seks esnasındaki süreçtir. Doyumsuzluk ve doyum unsurlarını değerlendirmek bireyseldir. Burada mesele her iki taraf içinde sadece orgazm değildir. İnsanlar hormonal olarak değişiktir. Bir kadın Bir kere orgazm olunca yeterli olur diğer kadın üç kerede ancak tatmin olur. Bazı erkek üç kere orgazm olur dorduncuye gitmek ister , bazıları üç bazıları iki veya birde kalır. Bazılarının dördüncü kere boşaldığı zaman diliminde bir diğeri ikinci boşalmasını gerçekleştiriyordur. Bir de kadınların bazıları hassas olabiliyor. Yaşadığı orgazmı kuvvetli yaşayınca , devam etmeyi istiyor ama bunu vücudu kabul etmiyor. Yani bu isteksizlik değil, aksine istiyor ama , içindeki kuvvetli dalgaların sakinleşmesi vakit alırken , bir yandan halsiz kalıyor, bunun yanında da vajinal bölge hassaslasıyor. Bu durum karşısında , bir erkek odunluk yaparak kadına eziyet etmemeli , ben daha tatmin olmadım diyerek bencillik etmemeli. Hem biyolojik hemde düşünsel olarak her bireyde farklılık gösteren bir durum bu.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılKadını doyurmak daha zor. Erkeğe göre daha geç orgazm olur. Erkeklerdede orgazmın belli bir standartı yok. Kimisi erken boşalır, kimisi normal, kimisi geç. En zirve yaptığı yerde erkek boşalınca kadın yarım kalıyor. Boşalınca hemen tekrar kalkmıyor malum. Böyle olunca kadının hevesi kaçıyor. Doymuyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet doğru söylüyorsun o konuda
Cinsel Yaşam konusunda 884 cevap paylaştı. Kadınlar seks anında daha geç zirveye ulaşıyor, mesela istese rahatlıkla iki erkeği hatta 4 erkeği boşaltabilir, erkekler genelde en fazla 30 dakikada boşalıp cinsel organı sönerken, kadının öyle bir derdi yok, ama erkekler daha sıklıkla seks istediği için erkek doyumsuz sanılıyor
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılYer yer değişebilir, hangi taraf daha dominant ise o taraf baskın olup çok istekli olduğundan doyumsuz olur. Bence deneyimli kişi o an yaşanılan ilişki de doyumsuz oluyor. Tecrübe ile sabittir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bence kadın daha doyumsuz mesela ben bir saatte bir kaç kez orgazm olabiliyorum daha çabuk ama erkek değil
311 Yorumla- +1 yıl
Bir saat dayanan erkek 😂😂
Soran+1 yılAma kadın orgazmı daha geç oluyor demişler yukarıda
- +1 yıl
Belli olmuyo o
- +1 yıl
Onu biliyoruz
- +1 yıl
Mesele zaten o sen pespese 4 kez orgzm olursun erkek 1 kere olur bn oyleyim mesela ve partnerimi doyururum ama kendim doymam
Soran+1 yıl1 kere oluyorsun ama yine de tam boşalmış sayılmıyor musun ki
- +1 yıl
Neyse. iste
- +1 yıl
1 kere bosalmayla doyulurmu bizim maclar genelde 8.3 veya 6 ya 3 biter
- +1 yıl
Takip edin ayseablanizi kizlar
+1 yılBna gore erkek bn daha istekliyim ve kendim kadar istekli bir bayan gormedim idda eder biri vardi seni doyururum dedi en son yaptigimizda yuh dedi yeter sen nadil bir yaratiksin
09 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir doyumsuzsun sen de paşa ya sakin😂
- +1 yıl
Belime guvenirim. Bir erkrk kadini doyurmuyorsa sevişmesin
Soran+1 yılSeksin amacı kadının doyması mı yani kimisi erkeğin doyması olarak yorumluyor? Belinin de maşallahı varmış yani paşa ne diyim😂
Soran+1 yılOha aşağıda 8 3 veya 6 3 yazmışsın çüş ya iflahı kurur insanın😳
- +1 yıl
Kurumuyo kurumuyo rahat ol. Nekadr zevk verirsem okadar alirim ben partnerimin zevk almasindan hoslaniyorum
Soran+1 yılNe diyim maşallah yani
Soran+1 yılKadın sıkılmıyor mu o akdar uzun sürmesinden
- +1 yıl
Zevk aldigin bsyden neden sklcaksinki. Cikolata yemek seni mutlu ediyormu ediyordur oda oyle bsy
- +1 yıl
Gizliden cik istersen burdan kasa kasa konusuyorum
+1 yılBugüne kadar doyuramadığım tek bir kadın oldu o da ilk ilişkimdi :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar daha doyumsuz. :)
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadın geç orgazm oldugu için tabi her kadın degil o yüzden kadınları doyurmak daha zor genelde böylr
013 Yorumla
Soran+1 yılAma bence erkekler daha doyumsuz her an seks isteyebiliyorlar
Soran+1 yılKadın için haftada 2 kere yeterli oluyor ama erkek yeri geliyor hergün istiyor
Cevap sahibi+1 yılÖyle düşündüm mü. Evet erkek doyumsuz oluyor ama şöyle bişey daha var kadın da mesela ilk boşalmadan iki yi üçü hemen isteyebiliyor erkek öyle degil
Soran+1 yılNasıl yani kadın boşalma olayını birçok kez yaşarken erkek bir kere boşalır tam boşalır yani mi diyorsun
Cevap sahibi+1 yılBir kere boşalır ama ikinciye hemen tekrar dan kalkmaz sertleşme hemen olmaz nasıl anlatim şimdi onu san bilemedim ki
Soran+1 yılPeki tekrardan sertleşmesini beklerken hevesiniz kaçmıyor mu😂
Cevap sahibi+1 yılO iş kadına baglı kadın tekrar tahrik edecek sertleştirecek 😉
Soran+1 yılHer şey de kadına bağlı ama olmaz kii
Cevap sahibi+1 yılBen herşey kadına baglı demedim ki nerden o kanıya vardınız 🤔 erkek kendi başına da yapabilir ama kadın oldumu bu süreç hızla gelişir
Soran+1 yılYa mesela erkeği kadın tahrik ediyor. İlişki kadının vücudunda gerçekleşiyor. Toplumda çoğu kadının amacı erkeğinin ihtiyacını gidermek ve onu mutlu etmek. Bu yüzden her şey kadından bekleniyor dedim
Cevap sahibi+1 yılBu dediklerin eskilerin kafası bence şu an artık öyle bir durum kadın da erkekte bu birbirlerini ihtiyacını gideriyor uyandı kadın artık daha akılı bence ki olması gereken de buydu zaten
Soran+1 yılEvet uyandık artık
Cevap sahibi+1 yılBöyle daha iyi oldu ama
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadın doyumsuz dur burnkadin 3 erkekle aynı anda yapıp bosaltabikir ama. bir erkek uc kadını aynı anda bosaltamaz
09 Yorumla
Soran+1 yılBu imkansız gibi bir şey ama 3 kişi de boşaltamıyorsa kadında bir sorun vardır bence
Cevap sahibi+1 yılKafin boşaltır erkek bosaltamaz
Cevap sahibi+1 yılOf yazamadım birnkadin 3 erkeği boşaltır 3 erkek bir kadını zor bosaltir
Soran+1 yılTamam işte ben de bu çok zor bence dedim. Çüş yani 3 erkek 1 kadına nasıkçl yetmez aklım almıyor
Cevap sahibi+1 yılKadında 7 nefis vardır bak ya senin sorun kalkacak ya ben engel yicem dm gelirkisin anlatayım
Soran+1 yılCinsellik kategorisinde soruyorum neden kalksın?
Cevap sahibi+1 yılKalkar sen konuscakmsin dm den
Cevap sahibi+1 yılSana diyorum la
Cevap sahibi+1 yılNe inatmissin mesela erkek geciktirici kullanır neden uzun sürsün diye sen hiç geciktirici sprey kullanan kadın gördün mü?
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkeğin işi çok kolay amaç ne boşalmak erek nasıl boşalır kadın elini atsa ona bir iki defa ileri geri yapsa boşaldı bitti işte
03 Yorumla
Soran+1 yılYani kadının boşalması daha zor diyorsunuz?
Cevap sahibi+1 yılaslında zor değil bütün iş erkeğin ustalığında bitiyor öncelik kadın da olacak uzun sürecek vede etkileyici olacak dokunuşlar olsun sözler olsun nerede ne yapmasını bilecek erkek kadın geç ısınır erkek gibi değildir çünkü
Soran+1 yılEvet erkek ne kadar ilgili olursa kadın o kadar istediğini yaşatır erkeğe
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek bosalinca bitiyo
05 Yorumla
Soran+1 yılHiç adil değil bu
Cevap sahibi+1 yılKadini öyle birakinca insan üzülüyo harbiden 😂😂
Soran+1 yılÇok kötüsünüzzz amaa. Öyle de bırakılır mı be vicdansızz
Cevap sahibi+1 yılCük iniYo😂😂 10 dk beklemen lazim
Soran+1 yılBu da kalkması gereken yerde iniyor kalkmaması gereken yerde kalkıyormuş ne değişik bir şey yahu
+1 yılKadınlar daha doyumsuz
00 Yorumla
+1 yılKadın
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKişiden kişiye değişir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek
11 Yorumla- +1 yıl
iti tarafta bence
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence erkek
00 Yorumla
+1 yıltabiki kadınlar :D
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem