Kimisi seks esnasında argo ve edepsiz sözler duymaktan hoşlanır, kimisi ise romantik ve duygulu sözler duymaktan hoşlanır. Kimisi de her ikisini harmanlayıp kullanır. Yatağın edebidir edepsizlik, edebin yatakta işi ne? :) Argo kelimeler beni her zaman daha çok kışkırtır...Cinsel ilişkide sizi en çok inlemeler mi, yoksa argo konuşmalar mı tahrik eder?
Erkeği kadının inlemesi tahrik eder kesinlikle. Bazı kadınları iltifatlar tahrik eder bazılarını da argo konuşmalar. Ben sertlikten ve argo konuşmadan hoşlanırım mesela.
Kişisel zevk meselesi tabii, iki seçeneği değerlendirdiğimde tahrik etme noktasında inlemelerin bir tık önde olduğunu söyleyebilirim. Argo kısmında ise argo konuşan kişiye göre değişir. Çünkü bazıları bu şekilde bir konuşma içerisine girdiğinde ciddi anlamda çekicilikten ziyade itici bir hâle bürünebiliyor.
henüz bilmiyorum ilk defa yaşıycam duygu İcin ilk önce ilkim olacak partnerime teşekkür edecem dudağına yapışcam elimi farklı yerlerine dokuncam kan akışım degişcek hızlı sert bir şekilde her tarafını öpcem yatak da dans edercesine sevişmek istiyorum sevişirken cok hoş sun benimsin sin derim kokusunu çekerim icine
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Inlemeler. Argo değilde biraz sert konuşulmasını kalcamın tokatlanmasını severim
Argo beni inanılmaz yükseltiyo mesela ben de anlamadım neden olduğunu ama bildiğin daha istekli ve ateşli hale geliyorum. İnleme de inletebilirsen güzel oluyo yalandan inleme tat vermez 😉
Merhaba tüm dostlar, Cinsellikte ön sevişmenin uzamasında yaşanan zevkin doruklarına çökerken ki sesler her şeye değer diyorum her iki taraf içinde. Sağlıkla kalın 🍀
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Karşımda erkeğin inlemesini severdim herhalde. Gerçi yaşamadım ama izlediğimde o beni tahrik ediyor.
sert giriş çıkışlarımda, gözlerimin içine bakarak, onun haykırışını, bagırışını inleyişini görünce, hırsım 2 katına çıkıyor, bu kez aşırır sert oluyorum,, gözlerinden yaş geldiğini görünce, onu fazlasıyla tatmin ettiğimi o anda görüyorum,..
İnlemeler ; Ben vajinayı yalayıp emerken kadının kıvranmasından inlemesinden, ben yalarken onun saçlarımı oksamasından, boşalırken benim basımı iki bacak arasında kuvvetlice sıkıstırmasından çok hoslanıyorum.
İnlemeside hoşda fakat argo ve ateşli kelimelerle birlikte ikisi birden olursa o oda duman alır :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Argo seviyesi önemli ana avrat küfreden kadın itici ama tahrik edici seviye candır bunuda olgun kadın çok iyi oranlar ben daha çok inlemeler eşliğinde vücut seslerini daha çok tercih ederim...