Ateşli bir seksin ardından işini bitirdi, arkasını döndü yattı insanlarından olmayın elbette, ancak bazı sözler de var ki onları zikretmezseniz çok daha hoş olur. Hem kalp kırmamak, hem de anın büyüsünü mahvetmemek için bazı konularda dile hakim olmakta fayda var...- Biz şimdi neyiz? 😀
En çok güldüğüm şeyler bunlar , arkadaşlar arasında konusu geçer bazen 🤣😂😁 Nasıl güzelmiy di? :) beğendin mi? nasıl büyük mü , küçük mü ? :) beni seviyormusun? :) erkeğin o an karizmasını yerle bir eder anında.. Bir kadına sorulacak en saçma şeyler bunlar.. Kendine güveni olmayan adam sorar bunları sadece.. Kadınlar içinden amma gülüyordur bunlara.. 🤣😂😂
bir canım arkadaşım sevgilisine ilişkiden sonra sen dildomu kullanıyorsun vajinan çok geniş demiş kız bunu her yerden engellemiş.1 ay köpekler gibi kapısının önünde dolaştı durdu canım 🤣🤣. biz erkeklerin birde ilişkiden sonra kadınlara nasıl beğendin mi iyimiydim demelerini anlamıyorum, sanki kadın seks kobayı. utanmasa durum analiz raporu isteyecek🤣
Biz şimdi neyiz ne ya ebe gömecimiyiz 😀. Ayrıca nasıldım dememek gerekir hatta arkanı çevirip yatmamak lazım çok kötü bir durum olsa gerek bir kadın için. kollarına alıp dudad dudağa yakın olacak şekilde arada bir öpüp sohbet etmek gerekir taki o oyuyana kadar 😌
Nasıl geçti ya da hoşuna gitti mi gibi sorular. ya da oral yapmayı bile zorlayarak ya da öylesine sadece sırf erkeği hoşuna gitsin diye 1 dk yalayıp hemen ilişkiye geçen sonrada hoşuna gitti değil mi sorusunu soran kadar sinir bozucu bir şey yok bence.
Bir keresinde 6 aylik bir sevgilimle sevismistim şeyi çok küçüktü yani anormal derecede tabii ki büyük hayal kırıklığı yaşadım fakat kırmamak için devam ettim o da dakka başı nasıl iyi miyim seyimi beğendin mi zevk aliyor msn gibi sorularla beni delirtmisti hayır ne zevki hissedemiyorum demeyi çok isterdim ama kırmamak için resmen kendimle cebelestim erkeklik gururu incinmesin diye tatmin ettim sözlerle ama bir daha asla beraber olmadık sonra ayrıldım zaten hatiraldikca o soruları ciblerimi tepeme cikaruyor
@zibidygonzales ya abartisiz parmagimu biraz geçiyordu boyu ve bu en istekli haliyle normali düşünmek bile istemyrm hayır küçük belli ne duymak istyrsn orda evet çok küçük desem cbsel hayatı bitecek farkında değil 😅12 12 13 cm bulsak öpüp basimiza koycaz nimet diye 😅
1. Şimdi biz ne olduk 2. Ne zaman evleniyoruz 3. 1 saat oldu yeter murat yeter walla canım çıktı bende insanım😅😅 4. Hamile kalmam dimi gibi saçmalıkları ha bire dile getirmek 5. 2. Sefere yok başım ağrıyor yok canım istemiyor yok hastayım falan denmesi en sinir olduğumda bu zaten
“Hadi görüşürüz”. Bunu söyledikten sonra karşındaki partneri adete kullan at çöp poşeti misali yerine koymuş oluyor bazıları. O yüzden ilişki yaşadığın insan seni tatmin ediyor ve mutlu ediyorsa o insana bir teşekkürü çok görmemek gerekir.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Nasıldım? Çok iyiydim bence 3 dk değil 5 dk da geldim farkettin mi? Off abi çok iyiyim
Nasıldım sorusu kadınlara çok itici ve iğrenç geliyor. Erkeler için de durum aynı. Seksin sonunda kadın nasıldım sence diye sorduğu anda zevkinde keyfin de tadı kaçıyor
sevişme esnasında asla, sırtını dönmeyeceksin,, boşaldıktan sonra bile şu lafı özellikle hiç söylemeyeceksin,, iyi geldi yatacam sen takıl,, ya da bir anda yataktan kalkmak için bahane uydurmak,,
Harikaydı, nasıldı ama, bir daha yapalım mı, seni seviyorum...
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Allah razı olsun kadınlığımı hissettim yıllar sonra demişti kadının biri , kocası yetemiyormuş 🤷🏻♂️ o an ağzından kaçırmıştı evli olduğunu
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Nasıldım? Rahatladın mı? Kocan böyle s*kebiliyor mu?
Bunun gibi sorular çok ucuz, rezil sorular ya
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bir ara tam yatakta sevişmek üzereyken kötü bir koku alıp o an yataktan kalkıp koltuğa geçip telle oynamıştım sanırım bu hepsine bedel ama çok ağır koku geldi elimi iç çamaşırına attığımda.
Seviştikten sonra asla söylenmemesi gereken şeyler nelerdir?
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Zinaya her zaman olumlu bakıyorsunuz. Sizinde sonunuz Lut kavmi gibi olacak. Ben ne derdim biliyor musun helal bir ilişkiden sonra.. -İnşaallah sağlıklı bir evladımız olur...