Sağlıklı yaşam adına her gün yapılması gereken sporun yerini cinsel ilişki tutabilir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Her gün yapılan cinsel ilişki vücudun daha formda ve enerjik olmasına belki katkı sağlayabilir ama sporun yerinİ tutabilmesi teknik olarak mümkün değildir çünkü seks yaparken vücudun çalışan yerleri daha sınırlıdır, Spor yaparken vücudun daha fazla bölgesi çalışır
Her gece 10 -11bucuk arası spor yapıyorum. Bu kadar süre aralıksız 10sny molalar ile seks yapıp bunu çeşit çeşit pozisyonlarda yapabilirsen belki yerini tutabilir ama merkezi sinir sistemini harap edersin. yani sporun yerini tutmaz. Sadece spordan sonra mola zamanında gevşemek için yapilipabilinir.
Çok hafif var yok arası sporları tutar anca. Tamam soluk soluğa bırakıyor yoruyor ama tutmaz. Ama şu var hard, hızlı yaparsa erkek bel, kalça, omuz vs çoğu kas çalışır ama ona rağmen tam tutmaz. Kadınlarda zaten üstte pozisyonlar gerek ama o da neredsyse hiç tutmaz, küçük çapta squart olur sadece.
Çok net bir örnek vermek istiyorum, eğer yerini tutabilseydi evli çiftlerin %80'ni fit olurdu ama hepimiz biliyoruz ki göbekli oluyorlar :)
(Seks göbek yapar demiyorum, sadece sporun yerini tutmaz)
Cevap
115Cevap
Olabilir olmayadabilir, denemedm ama spor yaptığım zaman üzerim den bir tır geçmiş gibi oluyor resmen.
Cinsel ilişki de bir spordur aslında ama sadece cinsel ilişki yaşayarak elde edeceğimiz verim diğer spor dallarını yaptığımız zamandaki gibi olmaz yani tek başına cinsellik spordaki gibi istenilen sonuca ulaştırmaz 😊
Bilemem. Ama sürekli de aynı şey tekrar edilmez bence hepimiz insanız. Siz hiç durmadan spor yapıyor musunuz? Insan sıkılır biraz özlesinler birbirlerini. Keyifli sabahlar.
Seks en güzel aktivitelerden birisi tabi ama sporu da boşlamamak lazım
Spor boslanmaz zaten bende sporcuyum
Sporun yerini tutmayacağına eminim ancak doyurucu bir seks düzenli yapıldığında kilo verdirdiği gerçeği var 😂
Cinsel ilişişikinin yerini tutmasa da birçok enstruman kullanıyorum klavyeli ve telli çalgıların birçoğuna hakimimdir, sonra kitap okuyorum ve balık tutmakla bu arayı kapatıyorum, hayatta her şey seks olmamalı.
Kesinlikle tutmaz. Spor yaparken de kalori harcıyorsun ancak sekste kas dokusunun gelişmesine katkı sağlayan sadece bel bölgesinin incelemesini sağlayan hareketi yapabiliyorsunuz.
Eğer benim gibi 1 saat üzerindeyse ve partnerisiniz dişliyse yaptığınız tüm sporları bir kenara bırakın çünki güzel pozisyonlarla spor salonundan güzel spor yapıyorsunuz
Tamamen geri birinin alternatifi olmaz tabii ki ama spor yapamadığın dönemlerde seksi daha eforlu ve yoğun hale getirebiliriz
tutmaz karnını sert yapabilir sadece o da erkek için geçerli benim seks uzun sürdüğünde karın kaslarım şişiyor
Tutabilir belli bir güç harcanıyor, terliyorsunuz kalori harcıyorsun. Sağlık bakımından da hücreler daha kolay yenileniyor.
Karşılıklı istek olduktan sonra sürekli cinsel ilişkiye girebilirsin. Standar bir yaşam biçimi olabilir.
Spor yaparken kaybettiğin yağ ve kazandığın kas kütlesi haz verirken, cinsel ilişkide ateşi yükselen, kızaran ve titreyerek boşalan partnerin haz verir.
Sonuçlardan çok sürece odaklanmak gerekiyor sanırım.
Sıkılırsın ki bir süre sonra, günde kaç kez yapabilcen zaten? 5-5-5 gitsen bir hafta sonunda bikarsin
Sağlık =kalori gibi düsünmeyin. Sadece bel hareketleri açma germe hareketleri ile spor olmaz. He koşarken ilişkiye girebiliyorsan o başka
spor yapmanın yerini tutmaz sporda tüm vücudu çalıştırırsın sekste en iyi ihtimalle bacak ve karını çalıştırırsın ondada yatakta kurbağa gibi yatmamak gerek
Bence çok çok daha da fazlasının yerini tutar. Aşk ve aşk ile sevişmek her şeydir.
Evet Ama bunun için belarus ya da moldavyalı bir hatun olması lazım , bizim kezbanlara olmaz 🙂
Tutabilir aslında en azından yakılan kalori açısından 😇
Tutar nasıl olur dersen söyleyeyim mesela üstteyken Çınar çekersin alttayken ağırlık kaldırıyorsun daha çok çocukları var ama Burası yeri değil
bir erkek tek seks de 5 6 defa ara vermek şartı ile bir gün de boşalırsa o kadar yorulur ki aynı bir kadın kadının ateşini alırsan ve aynı ateşi de bir daha yakar isen spor gibi
Evet kesinlikle ama öyle inek gibi yatilmıycak bol pozisyon uzun uzun
Hayır elbette. Kardiyo niyetine sayabilirsin ancak iyi bir sporun yerini hiç bir seks tutamaz :)
Evet bir enerji var ortada ama sürekli yapılan spor ile eş değer olacağını sanmam.
Kalori olarak tutar ana vücut yapısı olarak fark etmez.. zamanla isteğin kaybolur sular kesilir..
Bence tutmaz ama spor sonrası seks bambaşka bir duygu enerji patlaması yaşıyorsunuz
Tutar. Ama bu sporu henüz yapmadım. Kalori harcıyor, protein falan.
Denişik pozisyonlarda denişik yerlerimizi yağni gaslarımızı çalıştırabiliriz. Göbek eritmek için hangi pozisyonda 8 yspmamız lağzım soran hanım yağni @serenia
Kalori yakıldığı doğrudur. Ama sporun yerini tutmaz tabi ki.
Kalori yaktiran en klas isler; 1- Yuzme 2- Always Seks
kesinlikle tutarda yalnız vücütdaki ver organ ve kası etkilermi bilmem
Olabilir baya ter atıyorsun her kasın hareket ediyor
aynen tutar ve devamlı cinsel ilişki yasayan kadının cildi de çok güzel oluyor
Kalori açısından olabilir ama kas yapma açısından düiük ihtimal
Kalori açısından belki
1700 - 2000 çok sallamışsın mümkün değil. 1 saat koş 700 kalori anca yakarsın.
Sporu kalori yakmak zanneden birisi spora çok uzaksın sanırım
Sana erkek dayanmaz 😁
Size dayanırım beki
Yani
spor yapıp seviştiğinde tekrar spor yapman gerekir çünkü sexs özellikle erkekler için kas dokusunun oluşmasını engeller cahiller ya
Tutmazz. Hersey yerinde guzeldirr. İkisi bir arada olmzz
Cinsel ilişki tüm vücudu harekete geçirdiği için çok iyi spor sayılır düzenli olduğunda 😊
Selam,
Sporla cinselliği birbirinden ayırmak gerek... 😎
Düzenli ve uzun soluklu cinsel yaşam evet tutar. Hatta daha yorucu olabiliyor. :D
Tutmaz çünkü ikisinin de yeri çok farklı karıştırmamak gerek
Beslenme durumuna bağlı
Sağlam ye sağlam çalış 😆😆😆
Benim icin seks spor gibidir her an olsa yaparım yok demem
olabilir bende spor niyetıne duygusuzca seks yapmıstım ıkı tarafında amacı seks olunca spor nıyetıne oluyor
Okadar kalori yakıyor muydu ya biz yıllarca boşa spor yapıyoruz en iyisi partner bulmak😀
Spor daha ayrıdır ama spor yapmak insanı yorarken seks yormaz ve zoe gelmez sporun en keyiflisidir
Spor sayılabilir ama sporun yerini tutmaz diye düşünüyorum 😊😉
tutmaz ancak o spordan sonra artan libidonun üstüne süper bir zevk olur
Tam olarak olmaz ama karışım yaparak başarıya ulaşılabilir
Nooo tabikide tutmaz sürekli cinsel ilişki yaşayıpda dünya şampiyonu boksör olan adam duymadım
zayıflamak istiyorsanız durmadan yorulmadan içinden çıkarmayın bir aya tığ gibi olursunuz
Onu bilmem de sürekli spor yapmak cinsel ilişkinin yerini tutmaz.
dur deneyim ben bunu
Beraber deneyelim nedersiniz
Tutar
Hayır asla. Spor başka bir olay.
Ciddi enerji harcatır, istek zirvedeyse.
Bacım sen olayı çok yanlış anlamışsın be
Denemek lazım. Deneyelim mi 😃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?