Cinsel Yaşam Cinsellikten utanıyorum. Bunu nasıl aşabilirim? (Sayfa 2) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 411 Cinsellikten utanıyorum. Bunu nasıl aşabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
yenigenç48 Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl evlenince yap nişanlı iken niye yapıyorsun ki oda ne meraklı yapmaya arkadaş bu kadar güvenmeyin evlen hele bir 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yavaş yavaş aşacaksin. Biraz zaman gerekiyor. Ama düğüne kadar aş. Yoksa benim gibi düğünden sonra vajinusmus sorunuyla uğraşırsın bir de 1 0 Yorumla
Koçerkeği34 Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl İlk tadını aldıktan sonra emin ol neler kaçırmışım dersn 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Önemli bir soru kendini beğeniyor musun fizik olarak 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki onun beğeneceğini düşünüyor musun Yorumla viskiligecele +1 yıl Soruyu şöyle düzeltelim mi nişanlın seni fiziksel olarak nasıl buluyor ve dile gitiriyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @viskiligecele ya ne biliyim böyle düşünen çok aklıma geldi yazdım Yorumla viskiligecele +1 yıl tamam fakat nişanlısı zaten cinsellik açmaya çalışıyor demekki fizik olarak iyi kendisi kızımızda var sorun sanki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @viskiligecele fizik olarak demedim sadece görmediği yerlerde var. Nişanlı olunca çıplak mı görmek gerek illa Yorumla viskiligecele +1 yıl Görmediği yerler var evet de erkek bakışı ile genel baktın mı fiziksel olarak güzelse görünmeyen yerlerde güzel mantığı var bende bu yüzden dedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @viskiligecele fiziksel olarak kötüyse her anlamda kötü diyip pas mı geçiyorsunuz 😂 Yorumla viskiligecele +1 yıl Ben demiyorum yav mantıken bu şekilde bakılıyor ki biliyorsun erkekleri zaten dm yap sana açıkça anlatayım 😁 Yorumla Soran +1 yıl Hayır beğenmesiyle ilgili bir problemim yok görüp görmediği yerlerle ilgili bir endişem yok Yorumla viskiligecele +1 yıl Sen utanıyorsun çekiniyorsun anlaşıldı Yorumla
Akbey_52 Takip Et Guru Yaş: 48 +1 yıl Niye utanıyorsun ki Bu gayet normal Hayatım bir kanunu 0 0 Yorumla
harbideli Takip Et Guru Yaş: 108 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Hayatin gercegi. Ve ihtiyac. Utanacak hicbir sey yok. 1 0 Yorumla
yusufcan0900 Takip Et Bilge Yaş: 34 +1 yıl Zor bır durum inş vajınısmus degılsındır. Aşmassan bunu zaten evlılıgın yürümez. Hıc mast yapmadın mı. kensini keşfet once 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kendine dokun biraz zevke gel tatlım utanacak bir şey yok sevdiğin adama dokucaksın ikiniz tel vücut olacaksınız zamanla yaptıkça alışırsınız 0 1 Yorumla anticooor +1 yıl taktikler guzel Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Konuşarak kendini geliltrerek uyumm sağlayarak aşarsın bunları sanal ortamın sana faydası olabilir 😊😉 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Bence sen cinsel içerikli videolar seyret rahatlarsın kendini yabancı hissetmezsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Biraz p*rno izle, bak insanlar ne kadar rahat yapıyor 😁Sen de kendini kasma rahat ol. 0 0 Yorumla
sametx Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Yavaş yavaş konu içine gir istersen bu sana bir sorun olabilir yani merak et isteklen biraz ama fazla açılma evlenene kadar elini değdirme bak evlenince hobaaa hayırlı olsun bacım 0 0 Yorumla
mehmtylmz Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Utanıyor olman en doğal olan bunu aşarsın eşinle konuş mahremiyetini korumaya devam et 0 0 Yorumla
Düşünendeliii Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl Yabancı biriyle konuş. Seni zora sokmayacak biri ve tecrübeli olsun 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Zamanla alışırsın, alışman için de kaçmaman gerekir 0 0 Yorumla
Keremcan2021 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl ilk once telefondan konusmaya basla masj flan sonra sesli konusun kkonusun sonrasi geliyoir zaten 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Zamanı gelince normal göreceksin Sen cinsellikten korkuyorsun değil mi?Korkun yersiz birşey 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Korkmuyorum aslında. Direkt utanç benimki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Utanç yorgan yatak arasında sona eriyor bunu bil Yorumla
hasanhceylan Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Alışırsın evlendiğinde kendin istersin hatta takma kafana 0 0 Yorumla
komando_01_33 Takip Et Bilge Yaş: 38 +1 yıl korkacak birsey yokvarsa istek sevis evlenmeden once tani iyice yatak odasi evlilikte cok onem li 0 0 Yorumla
SleepWalker__ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 83% +1 yıl Sal gitsin ne utanıyon zevkine bak 5 3 Yorumla merdanx +1 yıl Bakmiyor işte 😂 Yorumla SleepWalker__ +1 yıl @merdanx hata yapıyor Yorumla merdanx +1 yıl Hemde cok Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bu konuda yardım alabilirsin. Çünkü evlendikten sonra vajinusmus sorunu yaşayabilirsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Aynı soruyu bende benzer şeyler yazarak bende sordum çok kötü durumdayim. Hele ki bir erkek olarak ben daha kötüyüm 😔 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bence akışına bırak utanıp sıkılman normal bir bakıma ama aşmaya çalış neticede karşındaki kişi hayat arkadaşın kocan olacak 0 0 Yorumla
Leading_Leader Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 320 cevap paylaştı. Bu yaşta da utanmalısın bence.. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl anlayamadım Yorumla Leading_Leader +1 yıl Evli değilsen diyorum. Erken.. Yorumla
Mylifemyworld22 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Utanmana neler sebep oluyor? 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum sanki yanlış ya da abuk bşr şey yapıyormuşum gibi hissediyorum konusu açılınca Yorumla Mylifemyworld22 +1 yıl Tabu olarak görüldüğü icin toplumda bu yuzden cogu kisi boyle düşünüyor. Bunu zamanla asabilirsin. Psikolojik sorunlara da neden olabilir daha sonra Yorumla
fairtale95 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Fazla korkma ve endişelenme. Zamanı gelince geçer. 1 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Ama yaşanacak nneddn bu utanma 0 5 Yorumla Önemlimiydi +1 yıl Zaten öleceğiz, o zaman neden yaşıyoruz? Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl @Önemlimiydi buradan bunu mu anladın, yaşamanın blr anlami var Yorumla Önemlimiydi +1 yıl Evliliğinde bir anlamı var ve anlamaya çalışmak lazım. Her şeyin bir yeri bir zamanı var. Yorumla Önemlimiydi +1 yıl Emin olun bu konuşmanızı kız kardesinize bir erkeğin yapmasını istemezsiniz, öyle konuşan birini de yasatmazsiniz. Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl @Önemlimiydi evleneceğim, eylülde düğünüm bar o zamana kadar aşmaö lazım diyor, benxe konuyu bşr daha değerlendir Yorumla
samfinger Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 77% +1 yıl cinsellik senin zevkin kocanda hayat arkadaşın 0 0 Yorumla
Sҽɾƚ_vurur Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 41% +1 yıl Rahat ol hiç çekinme yoksa hep geride kalirsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Nişanlınla hiç yakınlaşma da mı yaşamıyorsunuz? 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Pek yaşamıyoruz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanırım senden bir şey göremediği için çekiniyor o da. Bence senin biraz gevşemen lazım beraber baş başa vakit geçirebileceğiniz bir yere gidin mesela Yorumla
Amphitryon Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Yanlış büyütme tarzı travmaları. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Travma denemez ama baskı olabilir Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Utanıyorsan neden nişanlandin? nasıl yapcan 1 18 Yorumla Koçerkeği34 +1 yıl Merak etmiştir belki 😂😜😜 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl :):) Yorumla Koçerkeği34 +1 yıl Öğrenecek nasılsa 😜😄😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her evlenen ilk defa yapıyor:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama zaten utanma kalkar o zaman alışır Yorumla Koçerkeği34 +1 yıl Her evlenen ilk defa yapmıyor bnce 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kadın hediyeli bir pakettir kocasına acar kendini 😊😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ilk defa daha güzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🙈🙈🙈🙈 Yorumla Koçerkeği34 +1 yıl Öyle bile olsa sonradan görme diye birşey var ben ne kaçırmışım diyecek eminim ki 😜😃😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ilk heyecan olsun her yerini görsün 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ay bende heyecanladm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cabukk😂😂 Yorumla Koçerkeği34 +1 yıl Tadını alinca daha da fena olcak eminim 😃 Yorumla Soran +1 yıl @yyupiiyaskkk @kocerkegi34 Başka yerde konuşursanız sevinirim sürekli bildirim geliyor Yorumla Koçerkeği34 +1 yıl Bu gizli pempe ile yupiyask aynı kişi sanırım 🙂😜😃😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Merak etme canım birazdan rahtsız olmayacaksn Yorumla Koçerkeği34 +1 yıl Mesaj alındı gizli pembeli 😄😄😜 Yorumla
xyzabc1234 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı. p*rno izle ciddi manada faydasını görürsün 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. işte konuyu kapattırma konuşmaya çalış 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Mastürbasyonunu haftada kaç kez yapıyorsun? 1 1 Yorumla viskiligecele +1 yıl Yapıyor mu ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
evlenince yap nişanlı iken niye yapıyorsun ki oda ne meraklı yapmaya arkadaş bu kadar güvenmeyin evlen hele bir
Yavaş yavaş aşacaksin. Biraz zaman gerekiyor. Ama düğüne kadar aş. Yoksa benim gibi düğünden sonra vajinusmus sorunuyla uğraşırsın bir de
İlk tadını aldıktan sonra emin ol neler kaçırmışım dersn
Önemli bir soru kendini beğeniyor musun fizik olarak
Evet
Peki onun beğeneceğini düşünüyor musun
Soruyu şöyle düzeltelim mi nişanlın seni fiziksel olarak nasıl buluyor ve dile gitiriyor
@viskiligecele ya ne biliyim böyle düşünen çok aklıma geldi yazdım
tamam fakat nişanlısı zaten cinsellik açmaya çalışıyor demekki fizik olarak iyi kendisi kızımızda var sorun sanki
@viskiligecele fizik olarak demedim sadece görmediği yerlerde var. Nişanlı olunca çıplak mı görmek gerek illa
Görmediği yerler var evet de erkek bakışı ile genel baktın mı fiziksel olarak güzelse görünmeyen yerlerde güzel mantığı var bende bu yüzden dedim
@viskiligecele fiziksel olarak kötüyse her anlamda kötü diyip pas mı geçiyorsunuz 😂
Ben demiyorum yav mantıken bu şekilde bakılıyor ki biliyorsun erkekleri zaten dm yap sana açıkça anlatayım 😁
Hayır beğenmesiyle ilgili bir problemim yok görüp görmediği yerlerle ilgili bir endişem yok
Sen utanıyorsun çekiniyorsun anlaşıldı
Niye utanıyorsun ki Bu gayet normal Hayatım bir kanunu
Hayatin gercegi. Ve ihtiyac. Utanacak hicbir sey yok.
Zor bır durum inş vajınısmus degılsındır. Aşmassan bunu zaten evlılıgın yürümez. Hıc mast yapmadın mı. kensini keşfet once
Kendine dokun biraz zevke gel tatlım utanacak bir şey yok sevdiğin adama dokucaksın ikiniz tel vücut olacaksınız zamanla yaptıkça alışırsınız
taktikler guzel
Konuşarak kendini geliltrerek uyumm sağlayarak aşarsın bunları sanal ortamın sana faydası olabilir 😊😉
Bence sen cinsel içerikli videolar seyret rahatlarsın kendini yabancı hissetmezsin
Biraz p*rno izle, bak insanlar ne kadar rahat yapıyor 😁
Sen de kendini kasma rahat ol.
Yavaş yavaş konu içine gir istersen bu sana bir sorun olabilir yani merak et isteklen biraz ama fazla açılma evlenene kadar elini değdirme bak evlenince hobaaa hayırlı olsun bacım
Utanıyor olman en doğal olan bunu aşarsın eşinle konuş mahremiyetini korumaya devam et
Yabancı biriyle konuş. Seni zora sokmayacak biri ve tecrübeli olsun
Zamanla alışırsın, alışman için de kaçmaman gerekir
ilk once telefondan konusmaya basla masj flan sonra sesli konusun kkonusun sonrasi geliyoir zaten
Zamanı gelince normal göreceksin
Sen cinsellikten korkuyorsun değil mi?
Korkun yersiz birşey
Korkmuyorum aslında. Direkt utanç benimki
Utanç yorgan yatak arasında sona eriyor bunu bil
Alışırsın evlendiğinde kendin istersin hatta takma kafana
korkacak birsey yokvarsa istek sevis evlenmeden once tani iyice yatak odasi evlilikte cok onem li
Sal gitsin ne utanıyon zevkine bak
Bakmiyor işte 😂
@merdanx hata yapıyor
Hemde cok
Bu konuda yardım alabilirsin. Çünkü evlendikten sonra vajinusmus sorunu yaşayabilirsin
Aynı soruyu bende benzer şeyler yazarak bende sordum çok kötü durumdayim. Hele ki bir erkek olarak ben daha kötüyüm 😔
Bence akışına bırak utanıp sıkılman normal bir bakıma ama aşmaya çalış neticede karşındaki kişi hayat arkadaşın kocan olacak
Utanılacak bir şey değil bence
Bu yaşta da utanmalısın bence..
Nasıl anlayamadım
Evli değilsen diyorum. Erken..
Utanmana neler sebep oluyor?
Bilmiyorum sanki yanlış ya da abuk bşr şey yapıyormuşum gibi hissediyorum konusu açılınca
Tabu olarak görüldüğü icin toplumda bu yuzden cogu kisi boyle düşünüyor. Bunu zamanla asabilirsin. Psikolojik sorunlara da neden olabilir daha sonra
Fazla korkma ve endişelenme. Zamanı gelince geçer.
En iyisi bende öyleyim
Işıkları kapatmayi denedinmi
Ne diyor ki mesela sana
Ama yaşanacak nneddn bu utanma
Zaten öleceğiz, o zaman neden yaşıyoruz?
@Önemlimiydi buradan bunu mu anladın, yaşamanın blr anlami var
Evliliğinde bir anlamı var ve anlamaya çalışmak lazım. Her şeyin bir yeri bir zamanı var.
Emin olun bu konuşmanızı kız kardesinize bir erkeğin yapmasını istemezsiniz, öyle konuşan birini de yasatmazsiniz.
@Önemlimiydi evleneceğim, eylülde düğünüm bar o zamana kadar aşmaö lazım diyor, benxe konuyu bşr daha değerlendir
cinsellik senin zevkin kocanda hayat arkadaşın
Rahat ol hiç çekinme yoksa hep geride kalirsin
Sikişme nin tadına vararak
İçine girince alışırsın.
desene el değmemiş nar çiçeğisin
Yapa yapa arsızlaşırsın merak etme
Nişanlınla hiç yakınlaşma da mı yaşamıyorsunuz?
Pek yaşamıyoruz
Sanırım senden bir şey göremediği için çekiniyor o da. Bence senin biraz gevşemen lazım beraber baş başa vakit geçirebileceğiniz bir yere gidin mesela
Bence şimdiden alıştırma yapın
Yanlış büyütme tarzı travmaları.
Travma denemez ama baskı olabilir
özele buyurur musunuz
Tavsiye ister misin bu konuda
Utanıyorsan neden nişanlandin? nasıl yapcan
Merak etmiştir belki 😂😜😜
:):)
Öğrenecek nasılsa 😜😄😄
Her evlenen ilk defa yapıyor:)
Ama zaten utanma kalkar o zaman alışır
Her evlenen ilk defa yapmıyor bnce 😂
Kadın hediyeli bir pakettir kocasına acar kendini 😊😂
Ilk defa daha güzel
🙈🙈🙈🙈
Öyle bile olsa sonradan görme diye birşey var ben ne kaçırmışım diyecek eminim ki 😜😃😃
Ilk heyecan olsun her yerini görsün 😂
Ay bende heyecanladm
Cabukk😂😂
Tadını alinca daha da fena olcak eminim 😃
@yyupiiyaskkk @kocerkegi34 Başka yerde konuşursanız sevinirim sürekli bildirim geliyor
Bu gizli pempe ile yupiyask aynı kişi sanırım 🙂😜😃😃
Merak etme canım birazdan rahtsız olmayacaksn
Mesaj alındı gizli pembeli 😄😄😜
anonim sanal se x yap belki bu seni rahatlatır
p*rno izle ciddi manada faydasını görürsün
Galiba gerdek gecesinden çekindiğin icin boylesin
işte konuyu kapattırma konuşmaya çalış
Yaptıkça açılırsın...
Aşman lazım
Mastürbasyonunu haftada kaç kez yapıyorsun?
Yapıyor mu ki
zamana bırak
Konuşmaya çalış
Birlikte p*rno izleyin
Tecrubeyle asarsin
Ben de
Genel olarak herşeyinden utanıyor musun
Evlenince geçer
Uzman biriyle görüşmek ister misin?
Bende
Nisanlidan utanma