Karşınızdaki kişiyi tahrik etmek, onu heyecanlandırıp yoldan çıkarmak kendinizi daha da cazibeli göstermek aslında çok kolaydır ama unutmayın ki her kuşun eti yenmez. ;) Çıplak kadın (erkek) fotoğraflarından tahrik olur musunuz?
Bakmaktan duyulan hazla ilgili. Aslında baktığımız şey değil bakma eyleminin kendisi haz veriyor. Bu yüzden reklamcılıkta reklamın nesnesi değil o reklama bakma eylemi önemsenir. Tabi bakılan şey karşı cinsin bedeni olunca bakma eylemi daha çok haz veriyor. Konu baya derin.
Şey durumu vardır ya hosuna gıden bırıyle konusurken aniden yarı cıplak foto atar o an agzın acık kalır gözlerin fal taşı gibi açılır fotografa daha yakınlasırsın istemsizce ve yutkunursun dudaklarını yalarsın:dd sonrası sinsi gülüş ve harekete gecme zamanı
Sana bir şey söylemek lazım ise bu konuda lnstigrami işaret ederim.. Aman tanrım aman tanrım playboy dergilerinde böyle resimler yok... Keşke tüm çıplak olsa da bu kadar akla girip esir almasa diyor insan.
Tamamen çıplak fotoğraflar sevmiyorum. Onun yerine dekolteli merak uyandıran bir fotoğraf etkiliyor beni yoksa her şeyi malı mülkü görüyorsam ne anlamı var ki
Sadece ilgi alanım içerisinde olan birisinin fotoğrafı, bu kategoriye girebilir diye düşünüyorum. İlgi alanı dışında olanlar ne yaparsa yapsın bir hükmü bulunmuyor. 🙄
Etmez diyenler bilemedim şimdi, ben cebinde gazete taşıyan adamlar gördüm sırf kadın görmek için.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
kalın ve damarlı ise mekanizma alabiiliyor.. hatundan hatuna degişir bazısı erkege yalakalık olması için büyük der bazısı erkegi etkilemek için küçük ya bu ne der.. yani aslında dubeli atınca ondaki tepkiye bakılarak verilecek bir durum efendim teşekkürler :D
Aksine sosyal medyalarda kendini pazarlayanlar her zaman itici gelmiştir bana. Dişiligi ile değil kişiliği ile dikkat çekmeli bir kadın. Ki o da bu sitede çok az bulunur.
Erkek görsel duyarıya açıktır. Genel de çıplaklığı sever. Ama erotizm başka. Fotoğrafta mutlaka kapalı ya da gizemli bir yerler olmalı ki beni tahrik etsin. E tabi ki bir de güzel kadına bakmayı çok severim.