Kucakta seks hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yapabilen çok rrrahat orgazma ulaştırabilecek ve kadının erkeği daha fazla içinde hissedip doyum yaşadığı mükemmel bir bozisyondur. Tadından yenmez dedikleri tam olarak bu.
Tecrübe böyle bir şey 🙈
Ben bu kadar keyif aldigimi hatirlamiyorum. Iliskiye girmedik ama öyle sevistikki anlatamam. Duvara dayadi beni ayaktayken sevisiyorduk. Birden bir bacagmi bacagina doladim. Zaten o hemen hamleyi yapti. Diger bacagimi tutup kaldirdi. Kaldirirken kucaginda kalcalarimdan tuttu o ayakta ben kucagindaydim. Sonra öyle yatag firlatti harika ötesi bir pozisyon ben bayildim icimde istedigim andi..
Alsaydın içine
Kendini burada harcama seks romanı yazıp zengin olabilirsin
@efendimbenim o neden 🤣
duygularimi söyledim sadece biraz istekliyim 🙈
Biraz mi isteklisin sadece 😂
@emiinsubasi fazlasiyla 😂
😂😂. Aynen belli oluyor zaten
kucakta seks kadın için iyidir ritmi kendi ayarlar genelde kadınların ritmi erkeklerinki ile uymadığı için erkeğin boşalma süresini uzatır. yani bir misyoner pozisyonunda erkek bencillik yapabilirken kucakta çok daha zordur bunu yapabilmesi. Kadınların boşalma süresi erkeklerden genelde daha uzun olduğu için sağlıklı bir seks için mutlaka sexin içerisinde olması gereken bir pozisyondur.
Düşünsene kucağında ve tüm bedenine hakimsin, ayrıca kadının yüzü, göğüsleri, saçları, kalçası ile uğraşma imkanı var. Seks asla tek şey değildir, bir bütün olmalı o yüzden bunların hepsini de yapmak lazım. Her zaman sona bırakırım bu pozisyonu, çünkü birbirimize bakarak tatmin olmak harika bir his.
Cevap
132Cevap
Bacaklarımı erkeğimin beline dolayıp öpüşmek dilimi onun boynunda, omuzlarında gezdirmek bana çok keyif veriyor.
libidomu harekete geçirdin ama 😊
Benimde 👈🙃
Erkek ve kadın için oldukça tatmin edicidir gadası
Hayali güzel gerçeği daha güzel cici kız 😀
İşte tecrübeli prof. 🙈
Hahaha ben bu soruyu sen sordun sanmıştım baktım cevaptasın😀😀😂
@gannicus06 ben sorarsam yıkılır KS 😀
bu konuda şöyle bir örnek verebilirim , kadınımla ayakta sevişirken sarılıp kalçalarını okşarken kadınımın birden kucağıma zıplaması ve benim onu yemek masasına götürmem sonra sandalyeye oturup üzeirmde zıplatırken memelerini okşamam ile devam eden bir seruven tabi ayrıntılarını yazamıyorum uzun oluyor yorumlar o zaman ama inan güzel pozisyonlars everim
Yatakta tamam birde sandalyede olduğunda tadından yenmez inanılmaz zevk veren bir pozisyon
Vayy işini biliyorsun 😅
sandalyenin kıymetini ve zevkini bilenler bizdendir.
Off derim erkeğim sırf yüzümdeki ifademi izlese boşalır o vaziyette.
Cok iddalisn ama
Doyumsuz bir seks için güzel pozisyon, orgazmın doruğu sayılır pozisyonlardan.
Güzel bir tutkudur bence.
bence olmazsa olmaz en derinde ancak o zaman hissediyorum
Bana da çok çekici gelen bir pozisyondur.
Göz göze gelip öpüşerek sımsıkı sarılarak hem Aşkı hem şehveti yaşamak. Bir anda göğüslerden ısırık almak...
Çok tatlı ve sıcacık. Okşama öpüşme birleşme ne ararsan var.
En sevdiğim pozisyon. Erkegimin üstünde zıplarken onunla rahat öpüsebiliyorum memelerime daha kolay ulaşıp emebiliyor kalcamı saıkabiliyor.
Böyle kızla insan ölür munha
Hatun kucakta zıplarken memelerini ağzıma dayaması ve arka deliğini parmaklamak. Müthiş zevkli birşey.
Uzun süredir ve yaşayana kadar devam edeceğim hayalim, heralde yaşayınca da tekrar yaşamayı hayal edicem... Birisiyle bütün olmak, bir elmanın iki yarısı gibi, sanırım güzel bir his olurdu
Cok fena oluyor ama kadının biraz minyon olması gerek ya da erkeğin güçlü olması lazım. Yoksa git gel ler kucaktayken kısa sürebilir bunuda kimse istemez.
İki tarafında birbirine kitlendigi şirinmi şirin güzel bir pozisyon bence hiç denemedim ama gördüklerim kadar yorumladım yanlış birşey dediysem düzeltirsin :)
Evet severek yaptığım bir pozisyondur ama şuanda reelde sevgilim olmadığı için gerçekleştiremiyorum maalesef
En sevdiğim pozisyon..
Hem göz teması , hem öpüşme , hem göğüsleri emmek hemde alttan geçirmek harika..
Kucakta seks benimde sevdiğim bir pozisyondur hem sevişmek açısından hemde ten tene en yakın hali ve sarılınca kalp atışlarını bile hissedebilirsin 😍😍😍😍
Kucakta ve duvara yasladıysamm saatlerce durmam herhalde oradan masa ya da mutfak tezgahı yolu gözükür
Bir kadının, partnerinin kucağına oturması kadını aşırı derecede tahrik edebiliyor. Iyi bir sevişmenin başlangıcı olabiliyor.
Kadınların orgazm pozisyonu budur. Hem klitoral hem de vajinal orgazmı birarada yakalamak için ideal poziyon. En kötü şartlarda ikisinden birisini yakalarlar. Orgazm garantili diyebilirim
Çok iyide yoruyo be 😄😄😞
Kalori için çok iyi 😅
Sen yorulma canim
Kadınları ama sadece :D
ara sıra yer değiştireceksin o zaman
Erkegi yoruyor kadin icin fazla sorun olmamali
Evet cok iyi ama domaltmanin zevkini hiçbiri tutmaz
Kesinlikle çok güzel bir pozisyon. Ben de çok seviyorum, niyeyse bu pozisyonun aynı bir anlamı var gibi hissettiriyor.
aslina bakarsan kucakta seks hic yapmadim yani bilmiyorum neden hic olmadi ama cok zevklidir diye düsünüyorum
Kadınların hepsi sever. hattan en sevdikleri pozisyondur, hem romantiktir, hemde cinsel organın üzerine oturma hissi fazlaca erotik gelir
Erkek kadınını taşıyabiliyorsa çok zevkli bir pozisyon. Ancak bu sırada penisin kırılma riskleri mevcut. O yüzden dikkatli yapılmalıdır.
Kadının en çok zevk aldığı orgazma daha çabuk ulaştığı bir pozisyon.. kontrol kadında oluyor penisi içinde istediği gibi yönlendiriyor.. yatakta ayakta koltukts ve sandalyede her birinin zevki ayrı.. çok canım çekti şimdi 😀
Offf harika ateş 🔥 ederim şehvet ile memnun olur kucağımdayken memelerini bir emzik gibi yalar her yerini okşarım offf😊
Kadınlar çok sever sahiplenildigini ve istenildigi hissi ve arzusu verdiği için
Ayakta kucağıma alıp kadını tamamen kol gücümle taşıyıp ilişki yaşamak en sevdiiim pozisyonlardan biridir
Bide bacaklarını belime doluyor. Uff efsane 🙏❤ kadınlar harika
Değişik bir mod, fakat bence ilişkiden ziyade sevişme pozisyonu.
En çok hayalini kurduğum pozisyon umarım yapacak bir eşim olur
Kadınları zirve yaptıran pozisyondur. Hiç ofsata düşmez, meşin top ağlarla buluşur.
Çıtır ve minyon ise kucakta ziplatmayi çooooook sevwrim 😋😋😋
Evet ben de seviyorum
Destekli mi desteksiz mi
Severim, kucağımda iki elim kalçalarında ve göğüs uçları dudaklarımın arasindayken daireler çizilmesi ve sürtunulmesini
Duruma göre bir an istiyorum bir an başka birşeye geçiyorum normal pozisyon işte
guzeldır hostur :) tabı kı yeterınce hızlı zıplıyorsa
Almanya doğdum ben bilmicem de kim bilecek iyi yanlari var ama söylenmez 😏
Çok güzel oluyor.. kucakta zevk alışını izlemek. 🥰
çok iyi şeyler düşünüyoruz
Ben de erkek arkadaşım da çok seviyoruz bu pozisyon bir harika dostum :)
nEE
@NalinDilda ne oldu niye bu kadar şaşırdın?
çok güzel pozisyon. en derinlere kadar girmek çok zevk veriyor
kucakta seks öyle bir efsane ki üst dudaklar ile aşk çubuğunun alt dudağa olan aşkını sevdasını aynı oranda aynı hazda yaşar
Severim. Çok yakın bir pozisyon olduğu için sadece girip çıkmak dışında el ve dudakların da çalışabileceği bir pozisyondur. Romantiktir. Uygulamaktan bir hayli zevk alırım.
neden hayalini kuruyorsunuz. yasayin doğru kişi ile.
Ben kucakta olmak. İsterdim arkam dönük partnere o oksasin benim... s... mi
ayakta olacak. bir çırpıda yukarı sıyırabileceğim bir mini etek ve altında minicik bir tanga ile çıldırmanın doruğunda fanteziler yaşayacağız. ve bu olay mümkünse imkansız bir yerde olmalı. apartman, otopark, deniz kıyısı, kumsal gibi.
Git gel olayı yeterince vurucu olmaz tek sıkıntısı o. Yoksa efsane bir pozisyon. Kadın iyi zıplarsa mükemmel pozisyon.
En sevdiğim pozisyon bir de karşıda ayna varsa kadının kalça hareketlerini izlemek harika oluyor 🙈🙈🙈
En zevk veren pozisyon kadın için penisi dibine kadar hissettiği erkeğinde vajina duvarını zorladığı kısaca en zevkli orgazmın kilit pozisyonu 😊😉
Hepsi denenmeli tabi. Kucak pozisyonu de ilk 3 e girer
kucakta seks idealimdir, genelde ellerini açıp, duvara dayayıp, sert yapmayı her koşulda seviyorum..😉😊
En sevdıgım.. Harıka yerlere ulasabılmek erkegın elinde oluyor ve g noktasını tam anlamıyla ulasabılıyor erkek ve en sevdıgım kucak.
Senın?
Göz teması kurabiliyorsun ve deli gibi öpüşebiliyosun en sevdiğim pozisyon
Hem de köküne kadar içine hissedebiliyirsun güzellik 😃
Offfffff diyorum başka bişey demiyorum benimde en sevdiğim pozisyon
Çok güzel bence erkek kalçalarımı sıkabiliyor istersek öpüşebiliriz veya göğüslerimi emebilir
İçine daha çok alabiliyor hem de
Kilo problemi olmayan kızlarla yapılacak en iyi pozisyonlardan biri bence özellikle de başlangıç olarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?