@Okan_Akarsu1992 Ee? Ha sen şeye bağlayacaksin Konstantine/Konstantinopolis. Öncelikle tarih bilgini bir geliştirelim. İstanbul ismini fetheden Osmanlı padişahları dahi kullanmamış o büyük padişahlar Yavuz, Kanuni hatta Fatih Sultan Mehmet bile Konstantinopolis/Konstantiniyye ismini kullanmış dönemin resmi yazışmalarını bu şekilde yapmaya devam etmiştir. Meraklısı ve Osmanlıca okumayı bilen biriysen müzelerde hala sergileniyor bu evraklar. Boş bordo klavyelik yapıp sanalda milliyetçilik taslamanin alemi yok yani. Gelelim Constantine kısmına. Başrolünde Keanu Reeves'in oynadığı Constantine filminden gelmekte nickim. Genel kültür tarafından eksiğin varsa Matrix, John Wick gibi filmerin başrolüdür kendisi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Cinselliğin Afrika'sı olan bir ülkenin insanlarına mı soruyorsun cidden bu soruyu?
Neyse şahsi fikrim; fantezi, ten uyumu gibi konularda doğru kişiyi bulduğunda çok güzel bir şey.
Gel git işte abartı olan ne ki Şeytan nice insanın o yola sürükleyerek imanını almış diyor nice alimlerin
Seks sekstir. Yapan var yapmayan var yapamayan var. Yapamayıp her gün yapıyormuş gibi anlatan var.
@Okan_Akarsu1992 İstanbul ne alaka mk?
Kullanıcı ismin canımı sıktı bir an da ondan kanki
@Okan_Akarsu1992 sende benim canımı sıkıyorsun ama yatırıp düdüklemiyorum. Yapacak bir şey yok da hala anlamadım kullanıcı adı ve İstanbul ne alaka?
Haçlı seferleri desem?
@Okan_Akarsu1992 Ee? Ha sen şeye bağlayacaksin Konstantine/Konstantinopolis. Öncelikle tarih bilgini bir geliştirelim. İstanbul ismini fetheden Osmanlı padişahları dahi kullanmamış o büyük padişahlar Yavuz, Kanuni hatta Fatih Sultan Mehmet bile Konstantinopolis/Konstantiniyye ismini kullanmış dönemin resmi yazışmalarını bu şekilde yapmaya devam etmiştir. Meraklısı ve Osmanlıca okumayı bilen biriysen müzelerde hala sergileniyor bu evraklar. Boş bordo klavyelik yapıp sanalda milliyetçilik taslamanin alemi yok yani. Gelelim Constantine kısmına. Başrolünde Keanu Reeves'in oynadığı Constantine filminden gelmekte nickim. Genel kültür tarafından eksiğin varsa Matrix, John Wick gibi filmerin başrolüdür kendisi.
Tarih hiç sevmem saygılar 🎩
ya meraktan ya ,,,,,,,,,,, gelir insanın başına dikkat et 🤣😁😂😁
Bunlar dış güçlerin oyunu.. Bu oyuna gelmeyelim 😂
seks gereklı bır ıhtıyac bedensel ve ruhsal dengeyı koruyor
Herkes yapabildiğine göre sıradan bir şey.
doğru zaman doğru insan doğru mekan
Dünyanın en güzel şeyi
Aşırı keyifli zevk veren bir durum
Ne düşünelim varlığı bir dert yokluğu bir dert
Çok şey düşünüyorumda gizlisin ne diyebilirim
Herkes atlar birazdan
Normal bir ihtiyaç
boş heves. geçici zevk.
Burdan olmaz ki ulu orta
Hayatın içinde hazndoku bı andir
iyi şey düşünüyorum güzel şey
Çok ayıp olduğunu