İyi günler hiç seks yapmamış bir bayan seksteki korkularını ve utangaçlıklarını nasıl yenebilir ya da sizde de var mıydı nasıl yendiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hiç ilişkiye girmemiş birisinin doğal olarak bazı çekinceleri olabilir. İlişkiye girdiğin zaman bu endişelerin kaybolacaktır. Tavsiyem korku ve endişelerini bir kenara bırak. O anın tadını yaşamaya odaklan.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar

Partnerin oldukça çok önemlidir. Senin korkunu seni rahatlatmak kesinlikle partnerine düşen bir görev. İlk deneyimde erkekler heyecanlanır ama biz hanımefendiler biraz korkuda yaşarız. O yüzden açıkçası senin korkunu aşmak partnerine kalıyor. Bir kere dünyada bunu yaşayan milyonlarca kadın var sen ilk değilsin. Ayrıca sevdiğin insanı hissedeceksin, onunla güzel dakikalar yaşayacaksın. Zaten güzel bir ön sevişmeden sonra sende kendine engel olamayacaksın.
31 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel anlatmışşın
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılGenofobi (seks korkusu) cinsel birleşmeye karşı duyulan korkudur. Öncelikle bu fobinin altında yatan nedenin ortaya konması gerekir. Vajinusmus, sertleşme bozukluğu, cinsel istismar, taciz, tecavüz, perfonmans kaygısı gibi rahatsızlıklarda bu fobiye eşlik eder. Kısacası bu korkunun altında yatan temel sebebi bulmalısın. Her şey beyinde başlar, beyinde biter. Korkularınla yüzleş ve hazzın tadını çıkar. :)
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
26Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Netten bu konu için bir şeyler oku, birde iyi bir partnere lazım ve senle iyi konuşması lazım.
00 Yorumla
+1 yılp*rno izlersin mastürbasyon yaparsın amaç kadının kendini tanıyıp bir eşle seks yapabileceği fikrine kendini alıştırması. Orgazmı kendi deneyimlemesi. Neleri sevip sevmediğini anlaması, nasıl tatmin olduğunu öğrenmesi. Tabi sadece bunlarla da olmaz aynı zamanda okuması lazım. Kadın anatomisini bilecek. Hymen denilen şeyin yapısını öğrenecek. Hoşlandığı bir erkek çıkınca da yavaş yavaş onu tanıyacak zaten öyle hoşlandığın kendini yakın hissettiğin bir erkek oldu mu kendiliğinden hormonların devreye girecek arzulayacaksın. Ve acırmış falan diye düşünmeyeceksin ben de hiç seks yapmadım. Ama korkmuyorum seksten.
20 Yorumlakanka öncelikle sevdiğin erkek olacak ona her şeyini verebileceğin bir kişi, öyle bir kişi olunca seve seve sevişirşin ve finali o seni incitmeden yapar :)))))))))))
31 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi anlattın 😎
+1 yılİlk gecede erkek avına sinsi şekilde yaklaşmalıdır. Hedef avın savunmasız zamanında (genelde uyurken, tuvaletteyken ya da yemek yerken olur bu zaman) aniden üzerine atılmalı ve onu boynundan yakalamalıdır. Afiyet olsun.
13 Yorumla- +1 yıl
Sanarsin Serengeti aslanı 😂
Soran+1 yılHe ya he boş yapma yol al.
- +1 yıl
ağla:p
+1 yılKarşısındakine güvenmesi ve onun canını yakmayacağını bilmesi ve yarı yolda bırakmayacağından emin olması lazım. Bu da sadece evlilikle mümkün oluyor
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın.
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. ten uyumu olan biri ile herşey aşılıyor emin ol. öncesi küçük sanal flörtler fotolaşmalar derken çekinmeler utanmalar geride kalıyor içindeki gerçek istek ortaya çıkıyor
00 YorumlaÖncelikle vücudunu (anatomisini) öğrenmeli, sonra da karşı cinsin.
Seksteki ön aşamaları, oral seks aşamasını ve bunların mutlaka yapılmasını bilmeli.
Eğer kulaktan dolma bilgilerle bu korku oluşmuşsa bu şekilde yenebilir.00 Yorumla
+1 yılYapabilirim diyebildiğin an her şeyi yapabilirsin..
10 YorumlaErkeklerde pek rastlanan bir durum değil bu acı korkusu ve ayıp kavram i üzerine gidildikçe azalır
00 YorumlaÇok yakın arkadasi varsa konuşması lazım. filmler kitaplar çare değil.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılİlk sekste nasıl davranman gerektiğini öğrennmen lazım.
00 Yorumla
+1 yılben hiç yapmadım mesela seks yeneceğime inanıyorum kadınlarda yener ama tabi pat diye herşeyi yapmamalılar akışa bırakıp yavaştan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFobini yenmek için o korkunun üstüne gideceksin gide gide yenersin ancak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnasıl yener şu şekilde karşında ki insan eğer anlayışlı ise sana zaten saygı duyup seni rahatlatır ki buda zevk almanı sağlar bundan dolayı artık seninde korkun bir nebze gecer...
00 Yorumlabakış açısını değiştirerek
00 YorumlaBen sokkk :))) yenmen zor canjm be
00 Yorumla
+1 yıltek başına değil. partnerinin yardımıyla yener
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yıldeneyimlemeden yenemez.
00 Yorumla
+1 yılkonuşarak ya da yaşayarak
00 Yorumla
+1 yılanlayışı tecrübeli bir partner ile yenebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnlayışlı bir erkek ile bence
17 Yorumla
Soran+1 yılYani karşıdaki mi cesaret verecek ya çok utangaç biriyse
Cevap sahibi+1 yılyani haldır huldur seks yapmıcak yavaş yavai sakin olucak
alıştıra aıştıra yani
Cevap sahibi+1 yılseni ürkütmemesi lazım kı korkunu yenmelisin
Soran+1 yılHım anladım
Cevap sahibi+1 yılevleniyosun galiba
Soran+1 yılBöyle bir soruyu sorunca illaki evlenecek mantığı mı var hepinizde meraktan soramaz mıyım?
+1 yılVajinusmus değilsin dimi
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Gizli Üye(30-35)+1 yılPartnerinle aşabilirsin.
00 Yorumlakonuşarak ve terapi gibi yardım alarak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı.
+1 yılYapa yapa. Korkunun çaresi üstüne gitmektir.
00 Yorumla Zamanla evlendikten sonra düzelir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlkol al ve akışına bırak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yendirirler
00 Yorumla
+1 yılTecrubeyle
00 Yorumla
+1 yılEşinle yenersin
00 Yorumla
+1 yılBen üstüne gittim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılyaparak
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım