Merhaba arkadaslar seks korkusunu nasil yenerim? Biraz alkol icsem sarhos olmadan daha rahat olurmuyum acaba hic gerilmeden korkmadan yapabilirmiyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İnsanlara komik geliyor belki ama hiç denememiş biri için gerçekten korkutucu oluyor. Mental olarak rahat olmak lazım, bunu da partnerinin yapması gerekiyor. Ama tam aksine seninle sürekli o konu hakkında konuşunca korkup kaçıyorsun istemeden de olsa. Çünkü senin için ilk ve özel olsun istiyorsun, bunu karşı tarafın hissettirmesi lazım. O özelliği, güveni, değeri hissetmelisin. Korkuyorum denemeye de diyemiyorsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvliyim esimde biliyor korktugumu konustuk bu konuyu sagolsun anlayisli bana karsi destek veriyor ama ben ona karsi kendimi borclu hissediyorum.. onu mutsuz etmekten korkuyorum 🥺 bu yüzden alkolmü alip denesem diyorum bu konuda tecrüben var mı ?
En İyi Cevaplar
Merhaba, hayır tabii ki alkol içmek sizin rahatlamanıza sebep olmayacaktır. Cidden tamamen stresinizi yok etmeye çalışın şunu kendi kendinize söyleyin: "eğer stres olursam cinsel ilişkiden zevk alamam". Bu doğru bir şeydir. Seks korkunuzu yenmeniz için biraz da partnerinizin sizi rahatlatması gerekmektedir. Ön sevişmeyi uzun tutun birbirinize oral seks yapabilirsiniz bu da çok rahatlatacaktır sizi. Kendinizi kasmayın biraz rahat olun cidden korkulacak bir şey yok.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılZamanla düzelir herhalde alkolle de olsa bu sefer sessiz sakin de durmaya bilirsin malum kendi kontrolünü kaybedersen yani zamana bırakın en azinda bol bol on sevisme yapin derim yavaş yavaş adım adım ilerleyebilir siniz
00 Yorumla
Korkunun nedeni nedir önce onu bulmak lazım. Alkol sizi rahatlayır ama yeterince içmelisiniz yoksa bir şey anlamazsınız. Önceliğiniz ise ana nedeni bulmak olsun
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
11Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılSadece alkol ile bu işi çözemez yani neden korkuyorsun ilk önce bunun cevabını bul kendi kendine sor acaba neden bu nedenle çünkü hiçbir korku sebepsiz yere oluşmaz mutlaka bir şey olmuş olması lazım ki sen bu kadar korkuyorsun iş getiren gidemiyorsun o yüzden bu soruyu kendine sor acaba ben neden korkuyorum.
00 Yorumla
+1 yılBen de çok korkuyorum bu yüzden hiç yapmadım yapmayacağım
ya içinde koparsa 😱😱😱03 Yorumla
Soran+1 yılKopar
- +1 yıl
İçerde ne var göremiyom sonuçta asla yapmam
Soran+1 yılAynen sen önce icine bak yapmaya karar verdigin zaman
+1 yılalkol rahatlatır ayrıca karşındaki kişinin soft davranmasını isteyebilirsin. ilk sevişmede sürtünme vs ile bitirebilirsiniz içine girmesinden korkuyorsan. başka bir yolu da erkek altta olur sen üstte olursun sertliğini sen ayarlarsın
00 Yorumla
+1 yılOtur eşinin kucağına uzun süre öpüşün başlamayı sen hazır olunca kendini başlat
00 Yorumla
+1 yılÖncelike yaşayacağın deneyimi yaşayacağın kişi kolaylaştırır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılalkolu falan boş ver, seks yapmayi istemen lazim o istegin gelmesi lazim, onun içinde sevdiğin biri seni delirtmesi lazim😊
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılSeks korkusunu yenmen partnerine ve zamana bırakmana bağlı biraz.
00 Yorumla
+1 yılsohbet etmek konuşarak
07 Yorumla
Soran+1 yılAslinda denedik bir kere canim yandi sonra daha cesaret edemedim korktum..
- +1 yıl
seni anlıyorum ama gzlinoldugunnicin bir şey diyemem buradan
- +1 yıl
bazı egsersileri var yapılması gereken şeyler
Soran+1 yılKegel egzersizleri.. Vajinismus olmamdan süpheleniyorum korkuyorum bir sekilde olsun bitsin istiyorum
- +1 yıl
inadı birakirmisn yemem seni
Soran+1 yılNe inadindan bahsettin anliyamadim yanlis yeremi yorum yaptin acaba
- +1 yıl
hayır dmatrmsn rica etsem
+1 yılyaparsın çok gözünü korkutma
02 Yorumla
Soran+1 yılDenedik olmadı kendimi kastım..
- +1 yıl
valla İstanbul'da olsan çzöerdimde :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılseksten neden korkuyorsun alt üstü a mına y arrak girecek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. 3 shot tekila al tamamdır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilin çok mu sert davranıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevett partnerin var mı
00 Yorumla
+1 yılYenmelisin jsjsjs
00 Yorumla
+1 yılAday var mi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı