Bazen herkesin kendi kendine zaman geçirmeye ihtiyacı olabilir. Mastürbasyon, bu zamanı en eğlenceli hale getirmenin yollarından biri. Çoğu kadın için hoşlandıkları erkeğin kendilerini düşünerek mastürbasyon yapması rahatsızlık vericidir. Erkekler için ise hoşlandıkları kadının kendilerini hayal ederek mastürbasyon yapması her koşulda egolarını ve libidolarını tavan yaptıran bir durumdur. ;) #beyazorkidem😘
Hoşlandığınız kişinin sizi düşünerek mastürbasyon yapması hoşunuza gider mi?
Duygular karşılıklıysa bundan daha doğal bir şey olamaz. Partnerimin beni düşünerek tatmin olması elbette tahrik edici bir olay. Beni arzulaması hoşuma gider⚡😋💦💥
Asla hoşuma gitmez; birincisi ben cinsel obje değilim ve ikincisi karşımdaki kişi benimle sadece cinsel tatminini düşünemez. Onun yerine aklına her okuduğu kitabın bir satırında, her izlediği dizinin aşk sahnesinde veyahut çevresine baktığı her yerde bizi görmesi daha çok mutlu ederdi beni. Aseksüel bir insanım, cinsellikle bağ kurmayı sevmiyorum ve tabii ki karşımdaki insanın da bu süreçte beni cinsellik dürtülerinin içerisine dahil etmesini samimiyetle karşılayamam. Beni düşünerek mastürbasyon yapacağına bir arada bulunup vakit geçirelim; tek gerçeklik cinsellik değil o yüzden çekici bulmuyorum bu yaptırımları. Hazzetmediğim olayın dahilinde soyut veya somut yer almak beni irrite eder.
hayalim;eve giriyorum sevgilime sesleniyorum cevap vermiyor. ama yatak odasından inleme sesleri geliyor bir an delirecek gibi oluyorum. yatak odasına doğru yürürken kanımın damarlarımdan çekildiğini hissediyorum. yatak odasının kapısına geldigim de korku ile içeri bakiyorum. sevgilimi bacaklarını ayırmış ciril çıplak mastürbasyon yaparken buluyorum. tutkulu bakışlar la bakarak , bak sana hazırladım diyor.
Bu duyguyu yaşadım. Karşı cinsten bir kişi benden çıplak fotoğraf istemişti. " Ne yapacaksın?" diye sorduğumda " bakıp mastürbasyon yapacam." demesi bana ilginç geldi. Erkeklerin bunu düşünmesi ve yapması insana garip gelmiyor. Ama bunu bir kadından duymak ilginç geldi. Tabi hoşuma da gitti. Bu en azından görünüşümün kötü olmadığı anlamına geliyor. Özellikle benim yaşımda bir kişi için keyifli.
Eğer birbirlerinden uzaktaysa evet tahrik edici olabilir. Ancak bunu anlatırken birazda zevkli ballandıra ballandıra anlatırsan daha çok zevk almasına sebep olabilirsiniz. Buda çiftler bir araya gelince daha ateşli seks yapmalarına olanak tanır.
Yani sevilmek ve arzu edilmek güzel bir şey her zaman hale seven kişinin seni hayal ettim boşaldım demesi.. Ancak bu her zaman her kesce olmaz çoğunluk meşhur birini hayal eder.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Erkeklerin seni düşünerek msatürbasyon yapıyorum demesi kocaman bir yalandır inanmam o yüzden ama olsaydı da hoşuma gitmezdi
Mastürbasyon zaten hayal alemi demektir bence kasın ve erkek istedikleri kişiyle ve istedikleri yerde istedikleri pozisyonda rahatlarlar. Sağlıkla kalın🍀
tabiiki hoşuma gider,, bir partnerim öyle bir deneyim yapmıştı,, resmime bakarak boşaldığını, söylemişti bu beni çok mutlu etmişti.. sonra kamera karşısında bile yaptı çıldırmıştı adeta görünce canlı şekilde.😊😂
bu duruma hayir diyenin gozu disarda capkinlikdadir ama ne hikmetse efendi gibi goruneneler 2 3 ay sonra kizi yataga atiyir niyetini belli eden de tek gecelik oluyor en guzeli evlenip helalinle yapmak
Hoşlanılmak beğenilmek her insanı mutlu edecektir. Mastürbasyonda bunun zirvesindir diye düşünüyorum. Herşeye sapıklık gözüyle bakanlar hariç herkesin hoşuna gidecektir...