Birleşmeyi hiç yaşamadım. Kadınlar tarafından nasıl hissediliyor bilmiyorum.
Acı mi veriyor zevk mi? Bir de mastürbasyondan daha mı zevkli?
Acı mi veriyor zevk mi? Bir de mastürbasyondan daha mı zevkli?
Birincisi ilk cinsel ilişkide biraz acı çekilir sonrasında yerini zevke bırakır eğer masturbasyon yapıyorsan yaparken aldığın zevkin 10 katını hayal et artık gerçi bu zevki yaşatacak erkek tecrübeli deneyimli bilinçliyse 10 katından daha dazla zevk yaşatır sana
masturbasyondan da zevk alırsın ok.. ama vajinanı bir erkek yalasa öpse emse çıldırırsın eminim.. vajinal orgazmı yapınca anlarsın onuda daha güçlü orgazmlar yaşarsın eşin vajina içinde üstüne doğru baskılı yaparsa g noktasından zevk alırsın penis hızlı gidip gelirse zevkin artar
Ya bak acemi videoları var oralarda gayet aslında kadınlar belli ediyorlar ilk aşama sevişmesiz olursa genelde acı oluyor ama sonradan çabuk zevk kısmına geçiliyor sanıyorum
Cevap
27Cevap
Ben 6 senelik evliyim bekarken hiç mast yapmazdım bilmiyordum evlendim yatak ilşkisi acı da vermedi zevkte vermedi 28 yaşında mast yapmayı öğrendim eşimden alamadığım zevki mastla aldım kısaca zevk almak istiyorsanız eşinizi iyi analiz edin o ten uyumu o çekim olmalı muhakkak
Odun olan bunu yaşatır
Sizin eşinizde iş yok o zaman, işini görüp sırtını çevirenlerden sanırım. Yatakta sadece kendini düşünen tiplerden yazık gerçekten
erkeğin bencil bir öküz değilse seksten tabi ki de zevk alırsın
Karşındaki erkeğin ne kadar işini bildiğine bağlı. Eğer seni iyice zevke getirebilirse birleşme anında başka birine dönüşüyorsun, tıpkı sarhoş olmak gibi
Niye acı versin? Yaşamış olman gerekmiyor az bir bedeninizin farkına varsanız ne güzel olur. Açın bir cinsel terapi kitabı okuyun, elinize yapışmaz.
Koyaslanmayacak derecede zevkli. Kadınlar zevk almadığı şeyi yapar mı hiç? Hatta erkekten az zevk aldığı şeyi yapar mı hiç? Düşün nasıl zevkli birşey
Kadınlar daha çok zevk alır normal birleşmeye. Tabii ıslanmadan ön sevişme yapmadan içine girmek isteyen bir ayı ile sevişirsen sadece acı çekersin
İlk girişte acır sonra zevk alırsın daha çok istersin masttan daha zevkli tabi partnerde önemli.
Şaka mı bu?
elbette zevkli :) hemde inanılmaz :)
Kadınlar hiiç zevk almaz. Erkekler için kendilerini feda ederler
Zevk alır zevk verir kadınlar oyle olmasa erkekler damacana mikmekten farkı kakmaz ilişkinin 🤭😂😂
Kadın zevk alır tabi gerekli uyaranlar uyarılana verirlirse
Alir herhalde almasa yapmaz
Tabikide mastürbasyon dan daha zevkli
Zamanı geline öğrenirsin acelen ne ya
asırı zevk alırsınn senn ılıklerıne kadar
Bilmiyorum bakirim kimse yuz vermedi ☺️
Zevk almıyorsa onca kadın niye seks yapsın ki
Hem de nasıl. Masturbasyon ne ki.
hemde nasıl zevk alır
Masturbasyondan kesinlikle zevkli onu bil
Alır tabiki ama ilk ilişkide acı olur
almasa neden yapsın
Zamanı gelince sende zevk alırsın
Almıyorsa tatmin olmuyor dur
evet erkek işi bilrse çok alır çook
Ben de bilmiyorum
Bu kadar bilgi çağında bilmemenize şaşırıyorum bununla ilgili kitap okuyun internette araştırın evlendiğinizde eşim beni aldatıyor demeyin doğru bilginin bilgilenmenin bir zararı yok aksine çok faydası olur arkadaşım kendi vucudunuzu bilin keşfedin bu anormal bir şey değildir
kişisine göre bence
alır
alır tabi
Fazla alıyorlar 💪
denemen lazım
Neden almasın
Aci veriyor