Role play (Rol yapma fantezisi), çiftlerin cinsel hayatlarına heyecan ve renk katmak, hem kendilerini hem birbirlerini tahrik etmek ve için belli bir senaryo dahilinde verilen rolleri canlandırdıkları bir fantezidir. Siz ve partneriniz farklı karakterlere bürünürsünüz, aynı o karakter gibi giyinirsiniz ve birbirinize o çizgide cinsel adımlar atarsınız. Doktor-hasta, patron-sekreter, efendi-köle, eskort-müşteri, öğretmen-öğrenci gibi birçok senaryo vardır. Elbette klasik senaryoların dışında siz kendi senaryolarınızı da oluşturabilirsiniz. :)#beyazorkidem😘
Ölmeden önce mutlaka denenmesi gereken seks fantezileri nelerdir?
Yabancı fantezisi Hiç tanımıyormuşsun gibi , yabacı biriymiş gibi hissetmek ve davranarak sevişmek. Tahrik oyunları (teşhircilik), partnerler birbirini belli bir sürede tahrik etmeye çalışıyor ve tahrik olduğunu belli etmemen gerekiyor , belli eden (mimik ya da ses ile) kaybediyor. ( #En #sevdiğim fantezidir) esaret fantezisi bağlanıyorsunuz ve tamamen partnerinize esaretsiniz , çok gizemli ve heycanlı video fantezisi yaşadığınız o özel anları kayıt ediyorsunuz. O an bunu izleyecek olmanızın verdiği hırsla daha da ateşli olabiliyorsunuz açık alan, toplumda sevişme fantezisi yakalanma , birilerinin görmesi endişesiyle yapılan seks kadar heycan verici bir şey yoktur.
Daha cinsellik yaşamadım ama birçok fantezisi olan biriyimdir. Ölmeden önce bunları yaşamak isterim. Duşta birlikte olmak Evin farklı yerleri, mutfak, oturma odası salon balkon asansör Arabada Orman çadır kurup çadırda birlikte olmak sahil kenarında Kumsalda Kostüm fantezileri (özellikle liseli, catwoman, sekreter, hemşire, hostes gibi) Zarlar bağlamak, bağlanmak Video çekmek ve bu videoyu daha sonra izlerken birlikte olmak Soyunma kabini cinema, başka mekanlarda vs birlikte olmak
Özellikle p*rno izlemeyi alışkanlık haline getirmiş ve bekar olanlarda sınır yok gibi görünüyor. Ama evlilerde fantaziler ister istemez sınırlanıyor. Çünkü eşinin senin fantazine ne tepki vereceğini bilemezsin. Burada eşler arasındaki uyum çok önemli. Fantazi ile gerçek karıştırılmasın. Burada okuduğum görüşlerin çoğu gerçekleştirmek istediklerini yazmış. Fantazi ile gerçek karıştırılmış. Biz de bir çok çift gibi bazı fantaziler gerçekleştirdik. Bunlardan bana en çok keyif verenler; masör-evli kadın, eşini işe gönderip bir başkasını yatağına alan kadın, otel bahçesinde sevişirken onları izleyen üçüncü kişinin dahil olması ile sonuçlanan üçlü seks ve sahilde birbirine çok yakın sevişen iki çiftin olduğu soft swing fantazilerini sayabilirim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kadınla erkek anlaşamaz istekler konusunda iddaya girerler kaybeden üstünlüğü sağlayacaktır kadın kazanır erkeğe rollerinin değişeceğini söyler kadının üzerinde kısa pileli bir elbise vardır onu çıkartır sütyenini ve iç çamaşırını çıkartır ve bunların erkeğin giymesini ister erkek ilk olarak kabul etmez ama sonradan iddayı kaybettiği için razı olur ve giyer kadın o gece erkeği kadın kıyafetleri içinde olduğu için uzun bir süre uğraştırır ve ilişkiye girmek istemediğini söyler erkek çıldırır kadın gülmeye başlar ve en sonunda erkek kadın kıyafetleri içerisinde kadınla ilişkiye girer
Çok zor bir soru Zaten fantazilerin mantıklıysa eşin bunlara uyum gösterir, aynen senin de eşinin fantazilerine ayak uydurduğun gibi Ama paylaşmak grup.. Bunlar birlikteliği olmayanların fantazisidir sanırım, onların da ancak çene mekanizmaları çalışır izlediklerinden mütevellit. Yoksa kim bacısını annesini izlemeyi ya da paylaşmayı içine sindirir?
Yorumları okurken midem bulandı ya nasıl bir sapıksınız.. evde karılarına borçlu pislikler burda erkeklik taslıyorsunuz kökünüze kibrit suyu iğrençsiniz
Fantezi başka yasamak baska. Fantezi olarak herseyi düşünebilirsin o an hayal edebilirsin ama gerçekten yasamak ters 👎 sonuçta yasama amacimiz bundan ibaret değil.
Ne kadar zevkli olursa olsun roller biter, gercekler biz gibi çarpar. Ben hep doğaclamadan yanayım. Tamamen hesapsız,çıkarsız, beklentisiz... Azıcık şuuraltı olduktan sonra Sadece içgüdülerin yönettiği bir seks...👌 Kesinlikle yaşayın.
Bdsm ilişkiler yaşamadığım sekse seks demem ben. Sevişirken ballbusting yapacak, kelepçe, kırbaç vs. de olabilir. Ağız topu yerine bacağından çıkaracağı ince çorabı ağzıma tıkmasını tercih ederim. O bana oral yaparken ben de ayağını ağzıma alabilirim (pozisyonu gözünüzde canlandırırsınız.) ve tabii ki footjob olmazsa olmaz. Adrenalin için ise toplu mekanlarda masanın altından footsie yaparak boşaltıldığım anları hiçbir seks deneyimiyle değişmem.
Valla onları yaptık ve artık yeni gençlik arzularını gerçekleştirsin. Şu anki durumlar çok kritik kimse bırakın fanteziyi seksin adını bile anmıyor. Bu arada hayırlı sabahlar🍀
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bdsm gibi ağır değil softta değil hard, grup, anal ve acı bu 4 dörtlü harika
iyi güzel anlatmışın ama bütün bunları yapabilmek için çok uyumlu çiftler olmak ve iki tarafında bir o kadar uyum içinde istemesi lazım, yapabiliyosan ne mutlu sana
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yurt odasında oda arkadaşımın ben uyurken beni ellemesi ve böylece fitili ateşlemesi ben de böyle bir fantazi oluşturdu.
bdsm-swinger ve triple disinda hepsini yaptim--roleplayin hepsi bitti artik olebilirim sanirim ahahahahhah... yokyok daha dur daha yapilacak cok sexler var
Aşçı bahcivan şöför sonra sikilacki hepsine kayar. Hemen hemen hepsi güzel Aracta Yakalanma riski olan yerde adrenalin patlaması icin Eve gelen tesisatcı Grup Swinger
Hey yavrum hey kızlarımıza bak neler neler istiyorlar 😂😂 buluşalım desen dokundurtmazlar burda tüm yetişkin filmlerde izlediklerini yazıyorlar😁 Fantazi değişkendir ama farklı mekan fantazisini severim.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yaklaşık 2 ay önce 40 yaşında bir kadınla beraberdim bu arada 23 yaşındayım. 40 yaşında olmasına rağmen genç görünüyordu. Akla gelebilecek hemen her fanteziyi yaşattı sağolsun sayesinde threesome hatta ve hatta fivesome bile yapmışımdır. Bunlara swing de dahil tadacağım bir şey kalmadı hahaha :D darısı başınıza abazalar
7 sene düzenli seks hayatım oldu en güzeli otobüs doluyken kız ark. Bacağını pacağını penisime dayamasıydı cafe 3. Kattaydı kafeye çıkarken merdivende arkasını çevirip dayamaktı seksten daha çok zevk veriyodu bunlar s. Çifçi 😍