Kaç gündür karantina dayım
Aklıma istemeden cinsel düşünceler vs geliyor bundan rahatız oluyorum nasıl kurtulabilirim
Aklıma istemeden cinsel düşünceler vs geliyor bundan rahatız oluyorum nasıl kurtulabilirim
Hayatın amacı cinsellik değildir öncelikle bunu kavrayabilecek bir idrak yapısına sahip olmalısın. Hobiler edin kendine, onlara yoğunlaşırsan seks denen saçma algıya düşüncelerinde yer vermezsin. Böylece sadece uğraşlarına odaklanır hayatı daha net yaşarsın. Seks denen yozlaşmışlığa kendinizi bu kadar kul köle etmeyin; neticede insanların üremesini sağlayan bir birleşmedir başka hiçbir fonksiyonu yok. Eğer zevk aldığım bir şey diyorsanız yanlış yoldasınız. Zevk alınabilecek bir sürü eylem var; doğa yürüyüşleri yapın, okuyucu ve araştırıcı yapınız olsun, sürekli bir şeyler keşfetmek adına merak edinin, sanatla uğraşın, evcil hayvan sahiplenin. Mütemadiyen kendinize nitelik katmaya, bilgilenmeye bakın ki korteksinizde hastalıklı bağımlılık yaratan cinsellik yaftasını söküp atın. Bağımlılığın her türlüsü kötüdür hiçbir iyi yanı yoktur farkında olun, gözünüzde büyütmeyin cinselliği. Gerekirse psikolojik bir destek almalısınız, ama insan kendi kendine bunu yenebilir. Ben cinselliği üremek harici hiçbir şekilde önemsemiyorum hayatımda yer vermiyorum. Ondan daha çok haz aldığım konularla ilgileniyorum. Kendinizi tanımaya bakın, bilinçlenin; inanın bana bilinçlenince stabil bir hale geleceksiniz.
Cevap
1Cevap