Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSevişmekten bir tek erkekler zevk almıyor, durum böyle olunca da arzulamak tek bir cinse yüklenmemeli. Cinsellik konusunda halen kapalı kapılar ardından iş çeviren, bir çok şeyi aşamamış bir ülke olduğumuzdan kadınım başlatması zaman zaman farklı algılanabilir fakat benim fikrim kim ne istiyorsa açılca söyleyip isteyebilmeli. İki kişilik bir aktivite sonuçta ikiside istemeli ikiside zevk almalı ikisi de boşalmalı. Mutlu günler sayın okuyan ;)
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılErkek başlatırsa erkek mi ahlaksız oluyor?
Sonuçta karşılıklı bir çekim ve arzu varsa bunun sevişme eylemine dökülmesi için iki taraftan birinin adım atmış olması onu düşük, değersiz, hafif değil daha değerli ve özel yapar bence.10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ne alaka kadının canı yok mu? Erkeğin canı can kadının ki patlıcan mı? Yeterki sevişmeye başlayan kadının karşısında ki erkek erkek gibi erkek olsun onun bunun çocuğu olmasın.
30 Yorumla
seks iki cinsiyet arasinda gecmesine ragmen birisini ahlaksiz digerini aslan koc errrkek bulan zihniyete önerim; bundan sonra erkek erkege eglenin bizde rahatliyalim sizde.
112 Yorumla- +1 yıl
Sakin ol şampıyon
- +1 yıl
Zevkin cinsiyeti olmaz .. hicbir konuda ayrım olmayacağı kadın erkeğin insan olduğu için hiçbir şey de ayrılmayacağı tek gerçektir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
116Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılDeğildir tabikide cesaretli diyeceksiniz 😀
1010 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar cesursun merak ediyorum😀😀
- +1 yıl
@gannicus06 merak başa beladır 😀
- +1 yıl
aynen
- +1 yıl
Senle belaya girsin😀😀
- +1 yıl
@gannicus06 cesaretimden korkan insanlar tanıyorum
- +1 yıl
Hep esip gürlüyosun yaa😀
- +1 yıl
@gannicus06 ⛈⛈
- +1 yıl
Ovvv yağıyorum da diyorsun fuuuu
- +1 yıl
@gannicus06 diyorum ne diyorsan arkasında duruyorum 😎
- +1 yıl
Daha fazla etkıleme beni ama😊
O adamın gözünden düşerse ve ahlaksız derse bir zahmet bu saatten sonra elini zikksinn
92 Yorumla- +1 yıl
doğru söze ne denir
- +1 yıl
Çok doğru
+1 yılNeden birşeyleri kadın başlatınca sorun oluyor? ilk adımı atsa tecrübelidir ilk sevişmeyi başlatsa or*spudur falan niye böyle algılar yaratılıyor bence herkes eşit istedikten sonra kadında başlamalı erkekte
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen cilveli bir kızım mesela aynı zamanda ateşli yım sevdiğim adamı istiyorsam yanaşırım kedi gibi bu ahlaksızlık değil
113 Yorumla- +1 yıl
Sizin gibi bayanları bulamıyoruz nedense
Cevap sahibi+1 yılUmarım bulursun bir gün
- +1 yıl
İnşallah
+1 yılCanı sevişmek istiyordur ve istediğini almak için gerekeni yapıyordur 😈😈
50 Yorumla
+1 yılGerçi hiç olmadı ama bence karşılıklı ilişkilerde ahlak kavramını tek kişiyle sınırlandırmak cinsiyet ayrımı ve saçmalıktır eğer öyle olursa ilişki zaten tek taraflı olur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler işine gelince yok der. Amaaa acaba benden önce başkası oldu mu, bunları nereden biliyor diye düşünür. Yapsan suç yapmasan suç. 😒
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu onun tercihidir. Ahlaksızlık olarak düşünüyor isen bende onun kadar ahlaksız değilsem onunla işim ne derim. Kesinlikle doğal ve cesur biridir.
10 Yorumla
+1 yılAhlaksızlık herşeyi erkek yapar evlenme teklifi çıkma teklifi flört teklifi ilişki teklifi yemek teklifi kadınlar heykel misali olmalı
10 Yorumla
+1 yılErkek başlattığında ahlaksız olmuyorsa, kadın da ahlaksız değildir. Eğer ki bir şey denecek ise cesur denebilir ve gözden düşmek olmaz bence
10 Yorumla
+1 yılKimseye bir hareketinden önyargıyla bakmam. Cinsellik veya başka konu farketmez. Kişinin karakterine bakarım.
10 YorumlaNe ilgisi var ya. Kadın da insan en nihayetinde. Tüm dürtüler sadece erkeklere mahsus değil nihayetinde.
10 Yorumla
+1 yılSen bu erkeklere inanma bence işleri bitene kadar tanrıça vs. olursun daha sonrasında ahlaksızın önde gideni tabiki kesin evlilik düşünülen partner hariç.
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 855 cevap paylaştı. Hayır aksine erkeğin hoşuna gider işte aması var onuda sen bul?
13 Yorumla- +1 yıl
Evet, sen söyle
Candır cannn.
Özgür ruhludur, kendine güveni vardır.
Hem ahlaklı geçinenler gerçekten ahlaklı mı sanki10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılsevişmeyi başlatan kadın ahlaksız olduğunu nerden çıkarttın bilmiyorum ama kafana bunu birisi sokmuş belli ki bu yüzden milletin dediklerine pek takma ahlaksızlık bu değil sadece birisi başlangıc yapıyoır yani öncü oluyor
00 Yorumla
+1 yılkadın/erkek diye ayırmak baştan yanlış ahlaksızlığa girmiyorum bile
10 Yorumla
+1 yılİlk adımı atan kişi bence her zaman cesur olandır.
Cesur kadınlarda bence fazlasıyla çekici ve seksi geliyor bana 😇10 Yorumla
+1 yılYoo, etiketlemeye ne hacet? Ahlaksız değil arzuludur tıpkı diğer arzulu insanlar gibi...
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Başlatan erkek ahlaksız oluyorsa kadında ahlaksızdır..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılyoo tam tersi yükselir. hatta bu konuda tercih sebebidir
10 Yorumla evlenmeden önce böyle bir şey yapması tabiki gözden düşürür
10 Yorumlaben biraz utangaç olduğum için hep kadın dan beklerim ilk adımı.
10 Yorumla
+1 yılYo ne alaka😊 o zaman erkekler ahlak oglu ahlakszdir 😊
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılHiç düşmedi gözümden, öyle bir şey yok.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Partner olmuşlarsa böyle şeyleri takmamaları gerekir.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. hayır değildir tabiki
zaten ladies first diye boşuna demiyoruz eheh10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGenç erkekler bunu kötü algılayabilir. Lakin yeterince olgun bir erkek o kadının da en az kendisi kadar aşk dolu olabileceği gerçeğini bilir.
10 Yorumla
+1 yılniye kadında insan değil mi? Erkek yapınca sorun yok kadın yapınca mı sorun? ? seviyorsa sevişir kime ne
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini sürekli geri çeken, yapma, dur diyen kız iticidir.
20 Yorumla
+1 yılkesinlikle hayır cesaretli ve olgun dur nerde öyle bir kadın.
10 YorumlaBence el ustunde tutulasidir tanricadir harika biridir..
20 Yorumlakesinlikle sevişmeyi arzulayan kadın herzaman erkeğini mutlu etmeye hazır bir kadındır sınırsız ve doyumsuzca hemde nerde öyle kadın😂🤣
10 Yorumla
+1 yılNe istediğini bilen hayatını kim ne düşünüyor acaba diyerek yaşamayan zevkine bakan ve tabiki cesur, cool bir kadındır benim gözümde 😊😉
10 Yorumla
+1 yılHayır ateşli ve cesurdur
81 Yorumla- +1 yıl
👍✌ .
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim gözümden düşer ama diğerlerinin gözünden düşmez.
10 Yorumla
+1 yılAsla değildir aksine cesurdur
10 YorumlaAlakası yok. o zaman sevişmeyi başlatan erkekde ahlaksız
111 Yorumla- +1 yıl
Yazmama gerek kalmadi yazacagimi yazmissin 😊
- +1 yıl
Eywallah haci benden 20 dk onden gol attin siradaki gol benim ama 😆😅😆😅
- +1 yıl
Sagol reis tacsiz kralsin
- +1 yıl
Bu gidisle sabahlariz reis
- +1 yıl
Aynen sozde salginla savastayiz evde kalin deniyor ama calisinda ekonomi cokmesin diyorlar bunlar yetmezmis gibi sorumsuz insanlar tasiyici olup olmadigini bilmeden yayilma hizini artiyor
- +1 yıl
Insnalar 3 haftalik stok yapsa ic guvenlik kolluklari insnalari eve tiksa ordu polis devlette simdiye kadar aldigi su bu adi altinda pararlardan 15 gunluk maasini yatirsa o sure zarfinda gerekirse bu odenegi emeklilikten kesse 15 gunluk ekonomik zarar ilerde aylik eve tikma ihtimalinden kurtulur 15 gunluk fedakarlik belki aylarca etkisi surecek riski azaltir
+1 yılhayır
cilvelidir
arzulu ve tutkuludur. cesurdur ve istediğini alırım mesajı verir.20 Yorumla
+1 yılYoo erkek baslatinca ahlaksız kadın başlatinca noluyo anlamıyorum akil fikir erdiremiyorum kadında cinsel duygulari yok onlar robot çünkü ya erkeklerin girip çıktığı delik mi asamadikca zaten bizde gelişme olamaz 😕
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunu kime, kaç kişiye, ne zaman yaptığıyla değerlendiririm. benim ilişkilerimi hep kadınlar başlatıyo
10 Yorumla
+1 yılArada sürekli bir ilişki varsa tabi ki yapabilir.
71 Yorumla- +1 yıl
Yani
Bu tabu ne böyle alakası yok erkek azıyorda kadın azmıyormu
10 Yorumla
+1 yıl
Bunlar var
00 Yorumla
+1 yılCinsel çekim kuvveti diyelim biz ona :)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 853 cevap paylaştı.
+1 yılOlamaz öyle bir. bakış acısı
10 Yorumla Öyle düşünce içerisine girmedim girmem
10 Yorumla
+1 yılHangi Ahmak Söylemiş Onu?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılbence kadın başlatmalı benim daha hoşuma gidiyor
10 Yorumla Düşmez
10 YorumlaDeğildir
121 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani
yoo nerden çıktı. istek geldimi doğal olmak lazım
30 YorumlaGayet normal hatta daha kışkırtıcı. 👌
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe istediğini bilen arzulu cesur kadındır.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılTabiki değildir... Olabilir mi böyle bişey.
10 Yorumla Tam tersine doğru ve ahlaklı olan budur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılI ıh en sevdiğim kadın tarzı
10 Yorumla
+1 yılCesurdur.
60 Yorumla
+1 yılBence alakası yok ya tercihen öyle biri olmalı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğildir sadece isteklidir.
52 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Hasan2643 tabii ki
- Devamını Gör (76)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam