Erkekler gençlik çağlarında tecrübelerinden yararlanacakları olgun kadın isterler, ilerleyen yaşlarda ise tecrübelerini aktarabilecekleri genç bir kadını tercih ederler, bunu hepimiz biliyoruz. O halde sizi yatakta olgun kadın mı, yoksa genç kadın mı zevkten havalara uçurur? #beyazorkidem😘
Yatakta bir erkeği olgun kadın mı, yoksa genç kadın mı zevkten havalara uçurur?
Bilmiyorum ama aşık olarak yapmak en güzeli tek gecelik ilişkiler bana gire değil saatlerce sohbet edebildiğim çok fazla zaman geçirmiş olduğum ve evli olduğum eşimle yaşamak isterim inşallah bir gün
Bu açıdan tek düze bir genelleme yapılmasını yanlış buluyorum.
Genç kadın, gençliğinin de vereceği artı etki ile bir artıya sahip olur. Ancak olgun bir kadın, sadece fiziği, yüzü ve güzelliğiyle değil, huyuyla, hareketleriyle, tavrıyla, aklıyla her türlü baş döndürücü olabiliyor. Gençlerde bu özellikler daha da azalabiliyor diyebiliriz. Tabi bir genelleme değil bu kesinlikle.
Yatakta bakımlı misler gibi kokan tertemiz ve dişiliğini her şeyi ile sunan aynı zamanda erkeğini zevk noktalarına yönlendiren kadın olsun derim olgunluk veya gençlik önemli değil... Çünkü erkek olgunlaştıkça bakımlı, mis kokulu ve seyretmeye doyamadigi bacak arası manzarası ister.
Zevkten uçma kisiye gore degisir bence. An gelir öyle sessiz bir seks yasarsin ki , cook haz alirsin. An gelir hayvanlaşacagin tutar öyle zevk alirsin. Ama daha cok yatakda yapamadiklarini yapmaya basladigı ilk anlarda zevk aliyor, zamanla farkli bir seyler bekliyor.
Ben ergenlik dönemimde de, şimdi de olgun kadınları tercih ettim. Ama bu her zaman olgunların daha iyi olduğu anlamına gelmez. Bir sürü etken var. Tecrübe, yetenek, istek. Partnerinizin neyi ne kadar yapabildiği önemli. 19 yaşında ve bakire olup olağanüstü zevk veren biriyle de birlikte oldum. Yılların tecrübesine sahip gibiydi.
Nedendir bilmem ama olgun erkekler yatakta genelde genç çitir bayanlari tercih ediyor, çogu çitir genç kizlarinda da tecrübesi olmuyor, sadece tak fişi bitir işi oluyor , benim için fark etmez yeterki işini iyi yapsin hele bir iki şey benim için çok önemli onlar yapilsa genç olgun fark etmez
ikisi de çıkarabilir. genç diye tecrübesiz olacak hali yok. istekli bir genç kadın da havalara uçurur, tecrübeli işini bilen olgun kadın da. ama gençlerde çekingenlik, tecrübesizlik, utanma ihtimali daha fazla denk gelebileceğinden işini garantiye almak isteyen erkekler olgun bakabilir tabi :)
Olgun ya da genç olmaslının bir önemi yok. Yanlış bir kanı bu. Asıl erkeği yatakta uçuran tecrübeli ve sınırsız seks yapan kadındır. Gençliğin ya da olgunluğun hiç bir önemi yoktur sadece belki biraz erkeğin tercihine göre görsel zevk verebilir sadece, o da sınırlıdır belli bir yerden öteye gitmez.
Olgun ve deneyimli, erkeğin beynini okuyan ne istediğini bilen kadın sadece yatakta değil her alanda adamı tatmin eder! Erkek hem fiziksel hem cinsel anlamda tatmin edilmeli.
13
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bence olgun kadın gençler yok orami elleme burami öpme yalama 2 den fazla gitmiyor bense tam tersine arka arkaya 4 5 defa yapmak istiyorum genç kızlar beni doyuramiyor ne yazık ki olgun kadın bir başkadır istediğin kadar yapalım diyecek kadın dediğin ne zaman doyarsan o zaman bırakalım diyecek of off doyumsuz kadın bulmak zor ya bulamıyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yeni eşim benden 7 yaş küçük ve köpeğinim diye haykırıyor boşalırken gerisini siz düşünün
Nayn... erkek tabiki havalara ucurur, sonra kadin erkegini mutlu etme cabalarina girer o anin mutlulugundan sira kadina gecer yani mutlu edersen mutlu olursun bunun icin de tecrubeli ve olgun erkek, ayni sekilde de kadin her zaman on plandadir.
Kadın her zaman tecrübe ki birini ister onu zevkin doruklarını çıkaracak kişiler arar belli etmez ama saatlerce içinde biraz sert biraz yumuşak biraz güzel cümleler biraz kaba şeyler hepsinden ister yani kadın hemen boşalan değil geç bolalan onu yatakta uçura n kişiyi arar
Bunun olgunlukla ya da gençlikle alakalı değil burda tek nokta istek ve arzudur eğer kadın kendini tanıyorsa ve ne istediğini biliyorsa mutlu eder yani daha çok deneyim desek mı?
Yaştan çok öne çıkan şeyler var; en bariz olanı tutkulu sevmek. Eğer bunu yapabiliyorsunuz zaten uçtunuz demektir. Onun en ufak bir adımı bile sizi harekete geçirip uçuracaktır.
Günaydın Olgun bir kadınla beraber olmak her zaman artı bir puandır deneyimle sabittir çoğu erkeğin kararı bu yöndedir Hem erkeğin hem de kadının olgunu mükemmeldir.
Gençten olgun kadın özel gelir 35 'ten sonra geç kadın özel gelir .. belki kadın içinde böyledir ama yinede her zaman kadınına göre onu istemene ten uyumuna göre değişiyor herşey
beyazorkidem olgun kadın yatakta harıka oluyor ele avuca gelıyor verdı zevk harıka ama genç kadınla kıyaslarsak genç kadın derım ten uyumu onemlı olan:)
valla onu bunu bilmemde ben bu yaşıma kadar tık olmadı benımle ılk yatacak kadını parçalama modunda olacagım kesın cok doluyum:) senelerın patlaması olucak:)
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
fetişimden ötürü olgun kadın beni bayıltabilir zevkten hiç denemedim ama bakımlı birisiyle deliler gibi sevişmek istiyorum yemeden içmeden kesintisiz zaten geç boşalma gibi bir rahatsızlık mevcut 1 gün boyunca mükemmel şeyler yapabilirim :D
Genç ya da olgundan ziyade seksi zevk için yapan ne istediğini bilen karşıdakinin ne istediğini bilen kısaca tecrübeli bir kadın uçurur yaşın önemi yok 😊😉
Tecrübe zevkin doruklarına çıkartır ter içinde bırakır ve orgazm esnasında bulutların üstünde hissedersin güzellik veya gençlik gözü doyurur lakin tecrübe hem ruhu hem bedeni doyurur sofradan aç kalkmayı kimse sevmez
Gençler toy bu yüzden bence olgun daha iyidir ama bazı genç kadınlar tüm püf noktaları biliyor ve ona göre hareket ediyor bize de denk gelse şu karantina'yı atlatana kadar da bizde denesek 😄😄
Genelde olgun kadın diye düşünülür. Ama zaten bunun karşılığı tecrübedir... Önce kendini keşfetmiş, karakteri oturmuş, ne istediğini bilen kadınlar uçururlar
Olgunu felan değil işi bilen diyelim yav aslinda bizim icin ten uymu önemli bu uyumu zayıftami yakalarız şişmandamı gençtemi yaslidami olgundami olmayandami bilelem ama onu yakalrsan aman allahım
Olgun genç ten ziyade ben temiz bakımlı kadın tercih ediyorum olgun ve hala bir şey bilmiyorsa neye yarar çıtır ve temiz değilse ateşli işi biliyorsa neye yarar
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Genç erkeklerin olgunlarla birlikte olmasını hiç yakıştıramıyorum niye bilmiyorum
Tecrübeli ve fantazisi geniş olan bir kadın beni boynumdan bağlasın gel boğam beni zorla becer desin ama yaşta önemlii 70 80 yaşında nine değil tabiki 😀