Hayatında unutulmaz haz ve tutku dolu geceler geçirmek isteyen erkekler olgun kadınların tecrübesinden mi yararlanmalı yoksa genç kızların enerjisinden mi?

Hayatında unutulmaz haz ve tutku dolu geceler geçirmek isteyen erkekler olgun kadınların tecrübesinden mi yararlanmalı yoksa genç kızların enerjisinden mi?

ben olgunum genç kadınları dört köşe etmek diye bişey yok genç likten ziyade tecrübe, işi bilen genç ve tecrübeli kadın erkeğini uçurtur. tecrübeli bir erkekte işi bilmeyen genç kadını uçurabilir. olgun kadınlarda vücutta tam oturmuşsa erkek her saniyesinden haz alır.
Erkekler için genç kız, kadınlar için ise olgun erkek cevapları ağır basar sanırım! Sekste genç kadının enerjisi, tadı ve coşkusu çok daha harikadır bence..
Aradaki tutkuya göre değişir ama genç kız bir tık daha önde.
Sevdiğim kimse o zevkten dört köşe yapar beni 🤪
Cevap
69Cevap
Genç bir bayan olgun bir erkeğe daha çekici gelir ve enerjisini yükseltir
Genç olgun fark etmiyor artık bence
Hem olgun hem tecrübesizse hiç şansı yok mu o zaman
Birlikte öğrenilir tecrübe edilir
Ya Allah aşkına şu yorumu beğenip durmayın artık. Ne yazdım da sanki
:) :) :)
yani ikisi de edebilir ama en büyük etken aradaki cinsel uyum arzu etkiler yoksa seksi en iyi bilen ya da tecrübesi olmayan ama istekli olan değil yani öyle bir ayrım olamaz gerçi de lafın gelişi diyorum daha iyi anlaşılsın diye
Doğru kadın, yaşı fark etmez ama olgun kadın genelde daha kendinden emin olur, ne istediğini bilir. Genç kadın da enerjisiyle etkiler. Yani olay yaşta değil, uyumda ve özgüvende.
Bulursak yararlanacaz da kimse yok. Gidip hiçbir kızla konuşmuyorum çünkü para, sadakat veya evlilik arıyorlar. Ben 3'nüde aramıyorum. Önem derecesi sıfır ama sanırım bulamayacağım birini fmfmfmmf
sekste sınır tanımayan o olmaz bunu yapma onu sevmiyorum demeyen kadın arşa çıkartır yaşla alakalı bişey değil
İkisi de önemsiz. Tamamen karakteristik bisey, kendini bilen, zevk almayi ve aldirmayi bilen kadin
Genç kadınla istediğiniz gibi bir seks yaşarsınız ama olgun bir kadınla harika bir seks yaşanır
Genç ve tecrubelide var olgun ve tecrübelide var önemli olan burada tecrübe olguna gence bakmaz bu işler tecrübeye deneyime bakar :))
Güzel bir reklam vardı, ikisini de dene tarafını seç diyordu 🤣 iki tarafı da deneyemedim ben görüş bildirmek istemiyorum 😁
İkiside edebilir, genç diri olur, dar olur ama tabikide olgunun deneyimi bir başkadır.
Genç kadın iyidir. 26 yaşımdayım ve 40 yaşında bir kadın pek yetişemez sanki bana.
ten uyumu varsa ve kadın iyi muamele yapıyorsa yaşın önemi yok
inanın olgun işini bilen kadına denk gelen biri asla o geceyi unutamaz net diyorum
olgun yaşta bir erkek olarak genç kadınlar ilgimi daha çok çekiyor.
Ateşli olması yeterli olgun ya da genç olmasının bir önemi yok
Kesinlikle genç kadın. Olgun kadınlarda pek istekli olmuyor bir yaştan sonra.
Genç hatun iyidir candır heyecandır zevktir tutkudur enerjiktir
Olgun hanımlar yormaz insanı hiç. Sürekli kayganlık hissi bazen keyfi kaçırır. Ama genç hanımların da zamansız pes etmesi hevesi kaçırır.
İkisi de eder önemli olan tecrübe, daha önceki yaptıkları, bunları kullandıkça iki tarafta memnun olur.
olgunun tadı başka olur muamelesi sağlam olur 😂😂
bu konu "menemen soğanlı mı olur soğansız mı?" tartışması kadar derindir.
18 yaşında kızla da seks yaptım 40 yaşında kadınla da. Hepsinin tadı, zevki, heyecanı bambaşka.
Kizlar 13 yasinda basliyor artik 20 sine kadar zaten tecrubeli oluyorlar olgun erkek maalesef yavaslamaya baslar
kadının yaşından ziyada aclıgı öenmlı nekadr acsa okadr zevklı
Bence sekste olgun ya da genç değil sekste ne istediğini bilen ve dört köşe yapan kadın daha çekici
Her ikiside zevkten dört köşe eder
Olgun aşkla yaklaşan kadın
Olgun kadın tabi
Genç ya ne yapacam olgunu
İkisi de bence
Bence genç ya tabi kiii
Fantezi dünyası renkli ve hareketli olan diyorum
Tadını bilen kadın
Olgun ve tecrübeli kadın elbette.
Fark etmez benim için
Lan ayaklarını nasıl omzuna kadar getirebiliyorsun
Uyumlu ve isteklisi hangisi ise bence odur