Su bazlı jeller ilişkinin kalitesini ve hazzını gözle görülür ve tenle hissedilebilecek şekilde arttırıyor. Kullanmanın amacı cinsel organları kayganlaştırmak, kuruluktan dolayı oluşan acıyı engellemek ve içerisinde bulunan bazı etkenler sayesinde erken boşalmayı engellemek. Bu kadar özelliği olan bişeyi kullanmamak birazcık aptallık gibi geliyo bana 🔥🔥
Bana göre her seks yapildiginda kayganlaştirici jele hiç gerek yok,çünkü eyer erkek kadini deli gibi vajinasini dakikalarca y*layip ilişkiye girme kivamina getirirse kadinin vajinasinin zevk suyu jelden daha iyi kayganlaştirici hale geliyor, Analdan yapildigi zaman bile kadinin zevk suyu yeterli oluyur, yeterki o zevk suyunu iyi kullanmayi bilmek gerek,
Ben şu an sevdiğimi düşününce alttan hemen külodum ıslanıyor Kesin fuckbuddy ilişkisidir ya da karşısındaki erkeği itici iğrenç buluyordur arzulamıyordur
Açıkçası benden yeterince sıvo geliyor partnerimi de sulandırmadan başlamıyorum ama hava çok kuruysa ya da klima karşısıbdaysam esinti falan varsa kurutabilir diye kullanıyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
anal harıc kullanan adam kadının hakkını yer:) cunkı kadını ıslanana kadar ucurmadan baslarsan kadın susuz kalır collerde :) kuruyana kadarda zıkıp olayın pokunu cıkarmaamak lazım :) kadın bı turlu ıslanmıyorsa cesmeden hortum cekın :)
Tup bebek yumurta toplama islemi yapildi. Şu an donduruldu.. rahim dinlendirme asamasindayim. Adetin 2. gunu gidip transfer gunune karar vericez. Bir suru ilac kullandim tabiki.. hicbiri etki etmedi.