Cinselliği daha zevkli ve korunmalı hale getiren en iyi prezervatif çeşidi hangisi, hangi çeşidini tavsiye edersiniz?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Cinselliği daha zevkli ve korunmalı hale getiren en iyi prezervatif çeşidi hangisi, hangi çeşidini tavsiye edersiniz?
Hiç kullanmadım, lakin genel bir kanı bütünlüğünde çoğunluk (sitenin de reklamlarını aldığı) Okey markasından yana. Çeşit konusuna gelirsek kişiden kişiye göre; zevklere ve anlayışlara bağlı farklılık gösterdiği kanaatindeyim. Hangi prezervatifi tercih edeceğiniz tamamen sizin seçiminizdir. Size en uygun olan prezervatifi karşınıza çıkan ya da özellikle merak ettiğiniz her türlü model ve markayı deneyerek bulabilirsiniz. Fakat bu yöntemi seçerseniz sayısız marka ve çeşit arasında kaybolma olasılığınız yükselir. Bu nedenle seçimlerinizi yaparken kendinize bazı kıstaslar koymak işinize yarayabilir. Hangi prezervatif daha iyi kararını vermek için ürün kalitesini, malzeme tercihini ve markaların sundukları farklı zevk ve eğlence çeşitlerini kendinize yol göstericiler olarak seçebilirsiniz.
Prezervatif, cinsel hayatın olmazsa olmazıdır. Prezervatif ne işe yarar?
Prezervatifin ne kadar iyi çalıştığı, doğru şekilde kullanmaya bağlıdır. Düzgün kullanıldığında ortalama %98 etkilidir. Yani işte prezervatifle ilişkiye giren çiftlerde hamilelik oranı 100 kişide 2 kişi demek. Ancak doğru kullanmazsan, hangisini kullanırsan kullan bu oran artar. Markalardan önce, hangi malzemelerden yapılan prezervatifler var onlardan bahsetmek istiyorum.

Lateks prezervatifler sizi her türlü cinsel yolla bulaşan hastalıktan korur en önemli özelliklerinden biri bu. Tabii gebeliği engellediği için de kullanılıyor. Ayrıca vajinal ve anal ilişkide ikisinde de mutlaka kullanılmalı. Doğal olsun diye bazıları kuzu derisinden de prezervatif üretiyor. Ancak onlarda insan derisi gibi gözenekler var yani hastalıklara karşı koruyamazlar.

Kondom üzerinde ince bir sıvı kaplı gibi düşünebilirsiniz. Seks sırasında ağrı ve tahrişi önler ayrıca sürtünmeden dolayı oluşabilecek yırtılma vs. gibi durumlara da engel olur. Elinizde normal bir prezervatif varsa ve daha kaygan olmasını istiyorsanız su bazlı kayganlaştırıcılardan sürebilirsiniz; sakın yağ ve petrol bazlı ürünler sürmeyin.

Bunlar da kabarıklıklar olan üretimler kadınların daha kolay doyuma ulaşmasına destek oluyor. Sürtünmeyi arttırıyor öyle düşün. Ön sevişme esnasında takın ki zevk sıvıları birbirine karışıp istenmyen gebeliğe sebebiyet vermesin.
Geldik şimdi önemli noktaya. Hangi markayı tercih etmeliyim konusuna. Ben OKEY Nirvana diyorum. Ultra kabartmalı yapısı sayesinde biz kadınların hazza ulaşmasını kolaylaştırıyor. Ama farklı zevkler arayanlar için de önerilerim şunlar.
Tırtıklı 🔥
Kesinlikle geciktiricili
Keyfi uzatmaya birebir. :):
Cevap
131Cevap
Şeker gibi duruyorlar 😂😂😂😂
Prezervatif kullanımı cinsellikte önemli bir rol oynuyor.

Konu prezervatifse tek tavsiyem OKEY. ❤️ OKEY prezervatifin birçok çeşide sahip. Benim favorim Okey Nirvana ❤️ Geciktirici etkisiyle birçok kişinin de tercihi. Okey zero da incecik yapısı ile yokmuş hissi veriyor.
Marketlerde gördüğüm kadarıyla bir cok çeşidi var
Ultra hisset , dokun , zero , sımsıkı , Rivana, Ritim
Bir Ritim tutturmuşlar gidiyorlar işte 😂😂😂
Ritim henüz tutmadı en çok satılanı geciktirici olanı ve çiftte haz en ince olanı
Prezervatif olmadan tercihim illa olacaksa tırtıklı, rötar ya da sımsıkı olmalı
@Sinan_ist bayan için ideal evet
Direk temas olmalı bencee, kondom olcaksa da eğer tırtıklı olmalı
Kondomlu denemedim hiç. Tırtıklı merak uyandirici ama kullanin beylerr
5 posta garanti
@fuat_özkılıç ooo 😎
Yaniii😎 fantazide sinirim yok bilin isterim
En iyi prezervatif çeşidi kadının tenidir diyip olayı yumuşatıp zirvede kapatıyorum..
Kimsenin sokağa çıkmaması gibi birşey söz konusu olamaz. Mumkun mertebe çıkmamak ve sosyal ortamlarda bulunmamak en iyisi. Sadece yaşlıların çıkmamasıda saçma, cahil insanları yaşlılara karşı kiskirtacak şekilde bir algı oluştu bu virüsü yayan onlar değil zombide değiller cadı avı gibi yaşli insanların üzerine gidilmemesi lazım
En incesi en idealidir.
Ama bizde bir eksiklik var. Hem ultra ince hem aromalı, ya da hem ultra ince hem tırtıklı ürünler yok türkiye piyasasında.
Hiç sevmem kullanmayı, hissedemedikten sonra ne anlamı var 🙄 ama Tavsiyem OK çilekli çok güzel kokuyor 🤣
Kullanmayi tercih etmem ama karsimdaki isterse tirtikli takarim tak tak
Durexin kayganlaştırıcısı çok iyi (okey ile kıyaslarsak) prezervatifi sevmiyorum ben ya hangisi olursa olsun. ama tercih edecek olsam okeyi seçerdim
Gerçektendr bir farkı oluyormu, ve nasıl oluyor aymı prezervatif değil mi yani
daha kullanmadım yani yapmadım utanacak bişi yok yapmadım özel şeyler özel kişi ile olur
Sağlık ocağındakiler çok sağlam👍💪
https://tse1. mm. bing. net/th? id=OGC. b44ea8430ca36cebbf10665e94b1e533&pid=Api&rurl=https%3a%2f%2fmedia. giphy. com%2fmedia%2f14a0rGxuoUIECc%2fgiphy. gif&ehk=tDNwsMwDXD8OtvgCJku2fQQ94cKggDZzT%2b9C%2ffzoVGs%3d
İnternetten baktığıma göre ince ve armalı olsun diyorlar
Tercih etmedigim birşey çok gerekli olursa da standart olanı yeterli
Hiç kullanmadım kullanmam da cinselliğin zevkini kaçırıyor.
Budur hanimefendi 😉
Bence direkt temassssssss et ete
Durex benim favorim çoğunlukla tırtıklı olanı kullanıyorum. 👌
Yok gibi olan okey zero. Farkı yine hissediyorsun ama en azından diğerlerine nazaran daha ince :)
yırtılmayan hangisiyse o arkadaş ne zaman bir ekşın yaşasam hep patlayacak korkusu buluyor içimi ve tam hızımı aldığımda zınk diye yırtılıyor tercihim yırtılmayan
Hiç kullanmadım ama kullansam tırtıklı ve geciktiricili olurdu sanırım 🤭🤭
Durex karşılıklı zevk ⚡🔥
Tercih etmem gerekirse durex intense
Geciktiricili üstüne tırtıklı araya bir kat pamuk sjsjs
tertipin kafasına 3 tur çamasır ipi dolayıp sıkıca baglayın en güvenlısı ama 20 dakıkayı gecmesın hayvan boğulmasın:D
Ok iyi marka en azından en biliniri o olduğu için söylüyorum
Yani aslında tavsiye etmem ama durex in renk renk i var 😁
tercihim durex tabiki yanımdan ayırmam en az 3 tane yanımda olmalı, https://i. hizliresim. com/2v9J5r. jpg
Ben Durex-yok ötesi kullanıyorum. Baş kısmı biraz daha geniş ve kullanımı daha rahat oluyor.
Okey'den şaşmamak gerek.
Kesinlikle Marka olarak Durex en. kaliteli ürün, Çesit olarak
İntence ve
Karşılikli Zevk
Beyler en iyisi saglık ocaklarında veriyorlar hemde bedava deneyşn zevki yaşayın😅😅😅
Kadınlar tırtıklı seviyorum. Erkekler için pek fark etmiyor..
ben yırttığım için kullanmıyorum artık, bende mi sıkıntı var anlamadım..
Ben durex taraftarıyım. Billy boy’da kullandığım oluyor.
Tırtıklı bence, ben erkek arkadaşımla yaparken tırtıklarını kalçamda hissediyorum çok gıdıklıyor :D
Çikodo condomları, şimdi ısırgan otlusuda var 😂😂😂
Benim için fark etmiyor olsa da olmasa da işimi görüyorum sıkıntı yok çünkü yetişmiyor bana 💪🏼
bence en iyi prezervatif şartlar uygunsa hiç paketinden çıkartılmayandır. 😂
Okey ama kullanmayı tercih etmiyorum ben kendimi kontrol edebiliyorum 😘😉
Resimdeki balık beyni ise, dipol antene daha çok benziyor.
Cinsel ilişki yaşamak gibi bir şansım sevgilim ve durumum olmadığı için bilgi sahibi değilim
Valla ben sağlik ocağinin verdiğini kullanıyorum. Ama en iyi kondom diye bişey yok. Hepsi kötü sonuçta et ete deymeli
kondom tercih etmiyorum
Durex ve Benetton tercih ediyorum. Tırtıklı olanları tavsiye ederim
Cifte haz
En iyisi prezervatif olmadan ilişki... Ten tene değecek ağa :)
Araya yastık koymak gibi bişey ya
Kullanmıyorum
Bana göre tırtıklı sevgilime göre sımsıkı
Arkadaşlar bu durum kişiye özeldir. Her kadınin ve her erkeğin farklı istek ve hazları vardır
Saglik icin şart
Kırmızı güzel ama sadece renk olarak 😂
Nedense bir türlü zevk alamadım şu icatan et ete değecek 🤔
Geciktiricili olanı kullanın beyler
Korunmaya ihtiyaç duyacak bir cinsel hayatım yok gerek görmedim o yüzden.
Bu konuda tavsiyem yok kişisel tercih tamamen bunlar
tırtıklı, ince, geciktiricili, xxlarge ;)
https://www.izlesene.com/video/prezervatif/3005
Aklıma bu reklam geldi😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?