Oral seks cinselliğin vazgeçilmez bir parçasıdır. Bazı erkekler oral seks yapmaya bayılır, bazı erkekler ise hoşlanmaz. Partnerine tutkuyla oral seks yapan bir erkek önüne gelen her kadına aynı keyifle oral seks yapabilir mi yoksa bu karşısındaki kadına hissettiği arzuyla mı orantılıdır?#beyazorkidem😘
Kadının kokusu tadı adama baş döndürücü gelmelidir. Bazısı partneri istedi diye ucundan kısa süre yapar, kimisi oradan çıkmaz istemez kendi isteğiyle. Tercihimiz ikinci gruptur.
Oral seksi sevmeyen erkekleri anlamak gerçekten çok güç. Bir kadının belki de kendini sana tamamen teslim ettiği bir noktada ondan kaçmak nedir ya? Attığın her her dil darbesiyle zevkten dört köşe edeceğin kadını cinsel birlikteliğe hazırlamak, onun gözlerindeki zevk tutkuyu görmek oral seks için yeterli bir sebeb herhalde. Bakımlı ve hoşlandığın her kadına gönülden, seve seve yapabilirsin. ;)
Arzu duymadığım biri ile seks yapmam. Seks yapacağım bir kadına da oral yaparım. Bundan oldukça da keyif alırım. Ama önüme gelen her kadınla da seks yapmam. Yani bu sorunun cevabı hem evet, hem de hayır.
Şahsi fikrim Erkekler her kadına oral seks yapmak istemez,,, lakin Kadın bakımlı, cazibesi yüksek ve erkekler için erişilmez niteliklere sahipse erkek ona oral seks yapmaya bayılır. Ve seve seve yapacaktır.
Genel olarak türk erkeginin oral seksin ne oldugunu bildigine süpheliyim. Bildiklerini iddia edenlerinde ne kadar beceriksiz oldugu ortada. Neyseki sanaldaki erkekler; 4 saat boyunca seks yapabilen, kadina 10 defa orgazm yasatan, minimum 25 cm penisleri olan kisiler. Bu sayede gelecege umutla bakabiliyoruz
Hayat kadınına yapmak istemezler Temiz ve fazla iliskisi olmamıs bir kadına ancak oral yapmayı severler bence Ayrıca erkekler kendilerine oral yapılmasını daha cok severler
Bakımlı ve temiz kadına oral yapmak harika bir şey.. Ancak bakımsız ve akıntılar ile son derece pis olan bir kadına da yapılmaz.. Kim ne derse desin bir kadına oral yapmak sexin olmaz ise olmazıdır..
Bu insanın karakteri ile alakalı bir kavram 😊 ve de bazıları sever bazıları sevmez ben tanımadığım birine neden oral yapayım ve yahut yaptırayım diye düşünürüm. Ve de yaptırmamadan karar alırım o yüzden de eskort tercih etmem ve de benim karakterimde olmayan davranışlardır kötü bulurum gitmeyi ve gitmem her insanın düşünceleri farklıdır. Hijyeni anladıkça insanlar bunu bırakırlar ama bazı kesim devam eder.
Öncelikle temizlik, hijyen önemli. Koku, akıntı vs varsa yapmam ama onun dışında birliktelik öncesi mutlaka yaparım, en az 1 kere bu şekilde orgazm olmasını sağlarım ki çok güzel oluyor
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bence her iki tarafında yapması gereken bir şey Hem cinsel ilişki erkeğe dayalı bir şey ne zaman biteceği erkeğe bağlı olduğu için bence oral seks önemli
Aynen oyle bir keresinde buyuk bir zevk ve iştah ile oral yapmak icin kizin pantolununu indirdim kasiklarin arasina bir yaklastim aman allahim dedim geri kactim
Bence arzu ile alakalıdir ben arzu ettigim kadina oral yapmaktan keyif alırim ve bir zerre sıvısını ziyan etmeden orala devam edebilirim ama ama oral i istemeyerek yapiyorsam bu 5 dakikayı geçmez
Valla bilmiyorum o kadını görmem gerek önce.. tamam kabul bahsi geçen güzel bişey ama her kadına mı bilmiyorum..
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
bu tamamen kadını ne kadar arzuladığına bağlıdır. eğer çok arzuluyor ve şehveti üst noktalardaysa iştahla oral yapar. ama yeterince arzulamadığı bir kadına oral bile yapmayabilir erkek.
Özel bolgesi temiz olan her kadına sevgilisi eşi yapar neden yapmasın erkek yaptırıyor zevk alıyorsa kadında yalatmaktan alır. Herşey tek taraflı olmamali
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
O bende değişiyor gerçekten hoşlanarak yaptığım ve temiz pertnerime sınırsız yani vajina içi anal falan yaparım başkasına etrafıyla yetinirim ve parmaklarımı kullanırım.
arzudan ziyade kadının temizliği ile orantılı.. kötü bir vaginal koku, ter kokusu vvs oluyorsa hep iğrenç olur hemde sağlık açısından tehlikeli olacaktır.
Ben cok severim yapmayi bigun yarim saat sevistik tam malzemeye eli attim kilotun ustune bir indirdim aman yarabbim dedim sacim kadar kil var kilotu indirdim tekrar giydirir giydirmez kayboldum heves meves kalmadi bnmki bir anda sondu
Yapabilir bence fakat o esnada gelen ekşimsi sıvıya katlanma süreci , hislerine bağlı olabilir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bende öyle bir zevk yok, sadece anal isterim. Hiç böyle şeyler yapmadım ama belkide anal seks hem yapanı hemde yapılanı çok zevke getirir diye tahmin ediyorum, yoksa önden mi daha çok zevkli?
Hepsine yapabilen midesizdir kadin genital bölgesi erkeğe göre daha nemli olduğu için temizliğe dikkat edilmediği takdirde daha fazla bakteri barindirir