Memeyle insanın değeri ölçülmüyor bu saçma algıyı kafanızdan söküp atın. Meme dediğiniz 'bebeğin belli bir gelişim aşamasına kadar besin ihtiyacını karşılamak üzere süt üretmekten ve salgılamaktan sorumlu yapılardır.' sonuçta. Abartmaya 'kadını maddeleştirip' organlarını kutsallaştırmaya 'cinselliğe malzeme yapmaya' gerek yok. Benim algım tamamen bu yönde 'memeye meraklı olan erkek' aklı fikri sürekli 'cinsellik' üzerinde duraksayan oluşumdur. Kendinizi olduğunuz halinizle sevmeniz gerekiyor ki kimsenin bedeniniz hakkında söz sahibi olmasına müsaade etmemeniz lazım. Erkeklerin penis boyu takıntısı ve kadınların meme ölçüsü saplantısı başlı başına yarışır. Biyolojik etmenleri hiçe saymamalısınız herkes aynı formda görünecek diye bir şey düşünüyorsanız fena yanılıyorsunuz. Tek bir organdan oluşmuyoruz ki, sağlıklı olmak kısmını atlamamanızı tavsiye ediyorum.
Kesinlikle hayır kıyamam yaaa olur mu hiç. Çok tatlı ve Seksi olur gerçekten. Küçük meme olgusunun cazibesini sexiliğini harikalığını bir çok kadın ve erkek bilmiyor bu sebepten yanılgı içindeler. Yorumlara hiç bakmadım ama mutlaka buraya seni üzen yorumlar yazılmıştır. Bunların hiç birini dikkate alma olur mu
Takılma hiçbirşey olmaz. Küçük olmasınında avantajları var. Ayrıca kötü de değildir. Kendinizi sevin ve barışık olun ki karşınızdaki de sizi sevsin. Ayrıca bir kişi sizi memeniz küçük diye sevmiyecekse varsın sevmesin...
Meme sonuçta. İster sevsinler, ister sevmesinler. Çocuğunu emzirebileceğin iki sağlıklı memen var dimi? Evet. Yatın kalkın da ona dua edin. Böyle şeylere kızıyorum. Şahsına söylemiyorum ama. Üzerine alınma. Çoğu erkek için meme sadece cinselliği çağrıştırıyor. Eğer gerçekten onlar için küçük meme hayal kırıklığı ise kimse bana aşktan bahsetmesin.
neden insanları değişebilecek olan dış görünüşlerine göre yargılamayı bırakmıyorsun? emin ol senin sağlığın açısından da bu görüşlerinden uzaklaşman çok iyi olacaktır. bence öncelikle hastalıklı düşünce yapını değiştir.
genelleme yapmadan önce sen nasıl seversin diye sordunuz mu? bir insanın kalbinin güzelliği kası ya da kılı ile orantılı değildir diye düşünüyorum. bu sebepten birini seversen kası da güzeldir kılı da. memesi olsa da güzeldir olmasa da. dış görünüş bağlayıcı değil.
pardon da bu tarz bir yorumumu mu gördünüz? beni hiçbir gruba sokmaya hakkınız yok. açık bir şekilde görüşümü size aktarıyorum hala da düşünce yapımı anlamıyor ve siz işte busunuz gibi etiketler yapıştırmaya çalışıyorsanız kusura bakmayın sizinle daha fazla tartışamayacağım. karşımda beni anlayabilecek birini göremiyorum.
önceki yorumlarınızı okuyun. ben sana sordum diyorsunuz ardından siz kaslı seviyorsunuz diye ekliyorsunuz. genel konuşmak istiyorsanız cümlelerinizi ona göre kurun. iyi günler
Rahatsiz oluyorsan slikon taktirabilirsin ama bence gerek yok. Sevdigin kisinin bundan rahatsiz olacagini düsünüp kendini üzmek yerine kendini sevmeyi ögrenebilirsin
Meme karşındaki kişinin fantazi dünyasına bağlıdır. Kimisinin tercihleri olur diğeri nefes alsın yeter der bide nefes almasada olur der 😅 ama küçük meme iyidir