Tabiki genişlemez. Genişleme için fazla ilişki ve ve zaman gerek. Birde vajinanın genetik darlığı ya da genişliği önemlidir. Tanıdığım birisi vardı 10 yıllık evlilikten sonra dul kalmıştı ama vajinası yinede çok dardı.( sezeryan ile doğurmuştu)
ya bence kadınlar mastürbasyon yapmamalı... erkekleri bilmiyorum ama kadınların içinde 😅 ne bileyim bir çukur var 🤦♂️😂😂😂 onunla kendi başına nasıl baş edebilirsin ki?
4 Ve üzeri sık doğum yapmak haricinde hiç bir şey vajinayı genişletmez ve şeklini bozmaz.. Yalnız çok sıkı ve sentetik külot vajina kararmasına neden olur.
Zannetmiyorum hem isterse 10 defa mast yapsın, ilişkiyr girmiş istesede istemese de zaman geçtikçe acılır mast. la bu durumun ilgisi yok ilişkiye girmio cünkü.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bit sorun çıkartacagini sanmiyorum. Icine cok fazla yabancı cisim sokulmadıgı surece. Burada yazilanlar gibi yuzeysel uyarma yapiliyorsa zaten sorun olmaz sanirim. Ama masturbasyondan asırı zevk almaya alismis biri vajinal orgazmı yakalamakta zorluk cekebiliyor.
Masturbasyon yapanin vajinasi niye genişlesin , yok öyle birşey hem birşey 7-8 defa ilişkiye giren bir kadinin vajinasi da genişlemez yani ilişki esnasinda penis büyüklüyü kadar genişler sonra kendini toparliyor
Masturbasyon yapmanın farklı yöntemleri var. Dudakları açık şekilde boşalmak için klitorisi sertçe uyarıyorsan değişim olabilir Üstten okşuyorsan uyarıcı titreşimli alet kullanıyorsan daha güzel. zevkli olur yapısı bozulmaz
Genişleyeceğini sanmıyorum ama sürekli mastürbasyon yapması da klitoris'i sürekli uyaracağından ileride yaşayacağı ilişkilerden zevk almayabilir , klitoris uyarılmadığı için.
Vajina bölgesindeki canlı deri de genisleyebilir ya da hacim boy olarak büyüme gösterebilir. Bir çok faktör buna sebep olur. Kulaklarda burunda zamanla büyümelerin olabilmesi gibi mesela