+1 yılAldatmak densizliği asla cici gösterilemez şuursuzluk içeren bir kavramdır bana göre.
İlişki dahilinde aldatmayı meşru görmek "kişinin özsaygıdan yoksun" olduğunun en büyük göstergesidir. Karşınızda hali hazırda ilişki sürdürdüğünüz insanın hissiyatlarını görmezden gelip kalbini kırmak pahasına onu hiçe saymak sağlıklı bir durum değildir. Aldatmanın bahanesi falan olamaz sebep arayanların temel sorunu bizzati "doymak bilmeyen maymun iştahları" olsa gerek. Aldatmak insanı ucuzlatır sadakatsizliğini beyan etmesine zemin hazırlar. Karşı cinsinizin duygularını sırf kendi tatminkarlığınız açısından suistimal ediyorsanız kişilik problemleriyle karşı karşıyasınız. Heyecan aramak diye bir durum söz konusu olamaz eğer ki gözünüz sürekli dışarda flörtöz bir kişiyseniz "ciddi ilişkiler" kurmayacaksınız. Günü birlik yaşayacaksınız hayatı buna rağmen birlikteliğinizde aldatma eğilimine girip "heyecan" saçmalığını kabul kılınabilir göstermeye çalışıyorsanız maalesef gerçeli değildir. Aldatmanın cinsiyeti yok yapan her kim olursa olsun "karakter yoksunu" sıfatını layıkıyla taşır. Ayrılmak seven insan için aldatmaktan daha şereflice ve olgun bir eylemdir. Hayatın tek amacını cinsellik görüp karşınızdaki insanı metalaştırmak şuursuzluktur. Paylaşabileceğiniz sevgi var, insanlara nefes alan et parçaları gibi davranmaktan vazgeçin.40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılErkekler askere gidince topla tüfekle silahlarla resim çektirir patatesleri doğrarken yerleri paspaslarken komtandan dayak yerken resim çektirmezler görende aslanlar gibi askerlik yaptı sanır burdakilerin aldatmam diye namuslu ayağı yapmasına benziyor askerlerin vaziyeti de türkiyede eşini aldatan kadın ve erkek %38 kayıtlara geçmeyenleri saymıyorum sevgilisi nişanlısı bunlar hariç herkes iyi martaval okuyor aw
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
115Cevap
Bana cinsel anlamda yaklaşmayan kişiyle sevgilide eşde olamam ayrılırım..
81 Yorumla- +1 yıl
Tam benliksin
+1 yılSürekli aldatan ve aldanan insanların karakterlerini; menfaate göre tutum değiştiren, tutarsız ve ahlaksız çıkar ilişkileri kaplar. O yüzden her küçük şeyde insanların aklı aldatmaya meyleder olmuş.
-heyecan kalmadı aşkımızda dur aldatayim.
- bir anlık nefsime uydum aldatayım.
-bana ilgisi yok aldatayim.
Cidden nerde kaldı o eski aşklar, sevdalar ihanet nedir bilmeyen adamlar ve kadınlar. En ufak meselede aldatmayı düşünen insanlar ne sevgiyi ne de sadakat olgusunu öğrenememiş insanlardır. "İnsanlarda kalıcı yaralar bırakmak hiç içinize oturmuyor mu ya. Mesela ben buna bunu yaptım ağlattım diye hiç mi vicdanınız sızlamıyor mu gece yastığa başınızı koyduğunuzda? Nasıl insanlarsınız siz ya?" Diyesim geliyor böylesi soruları görünce.40 Yorumla
+1 yılKonuşur tartışırım. Olmazsa başka seçenek yok. Burada ayrılırım demişler de bekara karı boşamak kolay dememişler boşuna. Zaten evliliklerin çoğu aileler duymasın, çocuk var aman olmaz diyen aileler yüzünden bitmiyor. Bitmiş , çürümüş evliliklerle birlikte insanlarda bitiyor, çürüyor. Boşanıp öldürülen kadın sayısı da aldatıp öldürülen kadın sayısı da aynı nasılsa.
85 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılKafalar sürekli aldatmaya meyilli :)) bağırdı aldat eve gelmedi aldat paramız bitti aldat öpmedi koklamaDi aldat !! İnsan gibi mucadele edip çözüm aramak ve olmuyorsa ayrilmak varken Aldatmak neden !!! Zihin neyse fikir odur derler ya Allah akıl fikir versin bu millete :))
50 Yorumla
+1 yılBen kaç yıl bu an için bekleyeyim ondan sonra o yanaşmasın olacak iş değil 😠 Önce 3 5 ay yanaşması İcin beklerim aynı zamanda bana karşı davranışlarında gözlemlerim daha sonra konusurum ayrılmak istemedigimi ama bu şekilde de bir evliliğin olamayacağını belirtirim eğer illa diretiyorsa yanaşmamakta beni gözden çıkardığını düşünürüm. Ayrılırım.
51 YorumlaGüzel bir şekilde kalbini kırmadan sebebini öğrenirim, düzeltebilmek için çabalarım. Lakin işin içinde inat ya da trip falan gibi saçma şeyler varsa ve bu süreç uzadıkça uzayan saçma sapan bir serüvene dönüştüyse karşıma alır konuşurum bir kaç defa söylememe rağmen anlamıyorsa anlaşmalı boşanmaya giderim ama arkasından iş çevirmem.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 616 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim yaklaşmıyorsa sorun etmem. Ama konu eşimse yaklaşmıyorsa sorun ederim düzelmiyorsa da aldatmam ama ayrılabilirim.
50 Yorumla Aldatmam tabiki ama ayrılabilirim çünkü büyük bir sorun. Aldatmak yerine ayrılmak daha mantıklı. Eğer seviyorsam bir şekilde onun yanında kalırım.
50 YorumlaBen ne olursa olsun aldatmaya karşıyım. İlk önce konuşarak sorunu çözmeye çalışırım. Olmazsa profesyonel yardım alalım derim. Oda olmazsa ayrılalım derim. Her ne sebeple olursa olsun aldatmak, meşrulaştırılamaz.
40 YorumlaAsla
zamana bırakırım gerekiyorsa psikolojik destek alırız insanlık hali. Belki cidden cinsel yönden isteksizdir. Kendi üzerime düşen maddeleri yerine getiririm sonra da onu kendime çekmeyi başarırım :) aramıza elin kadını giremez10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 593 cevap paylaştı. Öyle bir sevgili ilişkim olamaz. Evlilikte ise sürekli devam eden bir durumsa tereddütsüz boşanma sebebi. Aldatmak için herhangi bir sebebe ihtiyaç yok, yapacak haysiyette olan önce yapıyo, sebepleri sonra buluyo. Sevgisizlik, ilgisizlik, tatmin olamama vb vb. At yalanı seveyim inananı, kimsenin ben namussuzum diyecek hali yok ya.
00 Yorumla
+1 yılAldatmaktan önce yapilabilecek harika bir eylem var , mesela ayrilmak/bosanmak.
Sonra her halti yiyebilir herkes :D30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye aldatiyim sexs yapmak nedir yani önemli olan aşk ayrıca tedavi yöntemleri var eğer işe yaramadı bile canı sağolsun ondan kıymetli mi alacağım bir kaç dakikalık zevk
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatmam niye aldatayım, benim hoşuma gitmeyecek hareketi başkasına yapmam. Konuşurum çözmeye çalışırım çözülemeyecek bir sorunsa İNSAN gibi yollarımızı ayırırız.
40 YorumlaBu aldatma sebebi değildir olmamalı da aldatmak yerine ayrılırım ben 💫
40 Yorumla
+1 yılCinsellik hayatımda baya gerilerde umrumda bile olmaz açıkçası
73 Yorumla- +1 yıl
Senin mi
- +1 yıl
Öyleyse kocan seni aldatıyor
- +1 yıl
Yazık olmuş bu güzelliğe :)
+1 yılHayır asla. Önce konuşurum onunla olmazsa ayrılırım. Aldatan erkeğede kadınada lanet olsun. Allah korusun.
60 YorumlaAldatmam ama o beni %100 aldatıyordur bu durumda.
Bunçin kanıtlayabilirsem kanıtlar ve ayrılırım.20 Yorumla
+1 yılNasil ya nasıl yaklaşmazsa bu soruyu okumadim yani okurken bile kötü hissettim 😂
42 Yorumla- +1 yıl
Yaklaşmama ihtimali yok diyorsun yani😘
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatmak hayır ama ayrılabilirsin, neden yaklaşmıyor evliyse 🤔 Gitsin arkadaş edinsin niyeti sadece arkadaşlıksa, böyle saçmalık olamaz
45 Yorumla- +1 yıl
Oooo gerekli xper kasılmış 😄
Cevap sahibi+1 yılBütün experlerim senin olsun 😆 buyur al
- +1 yıl
O adam bu yatağa gelecek diyosun yani :)
Cevap sahibi+1 yıl@kadirsalih34 Hiç öyle bir şey demedim 🙄
- +1 yıl
Peki ben yanlış yazmışımdır :) kusura bakmayın :))
+1 yılSevgilimse sıkıntı yok. Saygı duyarım..
Ancak eşimse büyük sorun..10 Yorumla
+1 yılCinsellik benim icin hic bir zaman ölçüt veya oncelik olmadi. Aldatmam. Onunlaysam vardir bir guzel tarafi
30 Yorumla
+1 yılSevsem bile bir karşılık göremiyorsam ayrılık yoluna girerim, aldatmak istemem.
20 Yorumla
+1 yılAldatmam.
Derinlerine inerim yani sorunun ne olduğunu ogrenirim yani adamin genel olarak sekse mi ilgisi yok ben mi heyecanlandirmiyorum. Sorun bensem kenara çekilirim sorun ondaysa doktora randevu alirim10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatmam onu isteklendirecek hareketler yaparım her gün günden güne eğitirim fantazilerle
70 YorumlaHayır tabiki, ama yaklaşması için elimden geleni yaparım. Aldatmaya sebep olamaz bu.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatmam niye aldatayım neden yaklaşmadığını sorarım
40 YorumlaNiye aldatayım sorun varsa çözülür çözülmüyorsa ayrılırsın. Aldatanlar artık utanacaklarına bir de libidolarıyla övünme gereği duyuyorlar bu zamanda.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bunun nedenini bilmek lazm. Belki psikolojik bir destek almak gerekebilir. Onu anlamak lazım. Aldatma nedeni olamaz, olmamalı. O zaman ayrılıp hayatına devam etmeli insan.
00 Yorumla
+1 yılevet nihahahaha rus karılarla fanfilifinfon yaparım, tüm gün parti, dans , yastık savaşı, katuşa nataşa irina katya tanya ile beraber alem yaparım, bak fena hayallere sürükledin şimdi, evlenen top olsun ben rus karılarla parti yapmak istiyorum.
00 Yorumla
+1 yılAldatmam onu baştan çıkarırım hxhxic
83 Yorumla- +1 yıl
Yok kız çıkartamazsın. Komple seksten soğumuş olarak düşün
- +1 yıl
O zaman problem yok devam ederim seks için ayrılmam
- +1 yıl
Yapmadan da geçer mi bir ömür ya. doktora gitmek en iyisi
Sorunun çözümü için çabalarım orspu çocuğu değilim çok şükür
20 Yorumla
+1 yılCinsellik için evlenmeyeceğime göre, cinsellik için de ayrılmama gerek yok.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. Çözüm bulmaya calisiriz inat ediyosa vururum tekmeyi gider ugrasamam.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 633 cevap paylaştı.
+1 yılAldatmam. Libidosu yüksek biriyim. Cinsel doyum olmadan bir evlilik yürütemem ama aldatma yoluna değil ayrılma yoluna giderim.
00 Yorumla
+1 yılAldatmak sadece Cinsellikle Bağdaşmaz Bazen İnsanlar farklı duygu ve düşüncelerden de aldata bilir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer sağlık sorunu varsa doktora gideriz yok inatlaşıyosa ayrılırım. Çekemem. Arkasından iş çevirmem. Bana yakışmaz.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbiz esimle kötüydük uzun zaman o sürede baska biriyle iliski yasamis.. duyunca cok üzüldüm ama konusup hallettik simdi yine iyiyiz
413 Yorumla- +1 yıl
Sen yaşadın mi
Cevap sahibi+1 yıl@Delidolu4321 hayir
- +1 yıl
O yaşamış nasıl affettin
Cevap sahibi+1 yıl@Delidolu4321 zordu ama oldu
- +1 yıl
Kendi mi itiraf etti
- +1 yıl
Sorun kimden yanaydı isteksizlik mi vardi
Cevap sahibi+1 yıl@Delidolu4321 yok ben bittikten sonra ögrendim 3 ay kadar bir süre baskasiyla iliskisi olmus.. onun öncesinde bir sene boyunca aramiz kötüydü hep kavga ve huzursuzluk..
- +1 yıl
Yatakta nasıl
Cevap sahibi+1 yıl@Delidolu4321 kötüydü iste ozamanlar
- +1 yıl
Esin de mi kötüydü
Cevap sahibi+1 yıl@Delidolu4321 yok ben
- +1 yıl
Neden. mesaj atarmisin biseyler sorucam
- +1 yıl
şu an eşinle durumlar nasıl. Sende seks esnasında başkasını düşünüyor musun
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden aldatayım ki? Bana on dakikalık zevkden başka ne yararı var. Oturur konuşurum sorunu çözmeye çalışırım varsa bir eksiğim gideririm. Baktım ki hiç olmuyor ayriliriz.
30 Yorumla
+1 yılBen eger devamli yapiyoesa ayrilirdim beni baska kadina muhtac edicekse evde durmasinin anlami yok
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle bunun nedenini sorar öğrenirim ve varsa bir eksiğim hiç uzatmam ayrılırım, niye aldatim ki?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili değilde evliysem çok uzatırsa arayışım başlar.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 906 cevap paylaştı. Aldatmam, yaklaşmaması önemli değil bende yaklaşmam.
00 Yorumla
+1 yılAldatmam, once konusurum, sorunu cozmeye calisirim (z), eger hala olmuyorsa ayrilik yoluna giderim.
00 Yorumla
+1 yılHayır aldatmam allah korusun ne aldatılayim, ne de aldatmayı nasip etsin rabbim✂️
00 Yorumla
+1 yılAldatmama gerek yok söylerim. Derim ki ben aysuyla birlikte olucam. O da tamam der.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 623 cevap paylaştı. Aldatmam diyen yalan söyler çünkü bu bir ihtiyaçtır bir yerden alamazssa başka bir yere yönelir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmam hersey onun ustune kurulu değil ki
#Emirhancankir110 Yorumla Aslaa. Aramizda cinsellik varsa ve yaklasmiyorsa uzun zamandir sevgilimse ayrilirim. Esimse konusur problemi cozmeye calisim baktin olmuyo ayrilirim. Cinsellik iliskinin yarisidir
00 Yorumla
+1 yıl10 senelik evliyim 6 senedir aldatıyorum çok zevkli oluyor arkdaslar tavsiye ederim. kadınlar yatakda yatmaya devam etsin
03 Yorumla- +1 yıl
13 yasında evlendin he😂
- +1 yıl
Aynen kanka gönülden inandım şu anlattığına. Salla kazan
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılNiye yaklaşmıyor onu öğrenirim ona göre hareket ederim
11 Yorumla- +1 yıl
Sana yazamıyorum 😅
Yaklaşsa Sana alo diyorum yani ona aldatmak demeyelim ihtiyaç sahiplerine yardım diyelim
00 Yorumla
+1 yılaldatma olmaz da konuşursun ona göre tutum değişmiyorsa yollar ayrılır sonuçta evlenene kadar bekliyorsun bir de bu tutum insanı boğar
10 Yorumla
+1 yılAldatmak, benim kişiliğimde yok... Ayrıca, benim birlikteliğimde böyle bir ihtimal, kesinlikle söz konusu olamaz...
00 Yorumla
+1 yılBen yaklaşır sorunu çözmeye çalışırım. Olmazsa ya ayrılık ya da konsepti değiştiririz 😉
00 Yorumla
+1 yılSanırım aldatmaların temel sebebi odur. Yoksa neden aldatsınlar ki
00 YorumlaAldatmam. Yaklaşmasını sağlarım. O da dayanamaz yaklaşır zaten.
10 Yorumla
+1 yılAldatmam ama eger kendini tamamen sexe kapatmissa bencil davrandigini düşünüp ayrılabilirim
10 Yorumlabir sebebi olmalı.. cinsel anlamda yaklaşmıyorsa sevmiyorda olabilir ayrılmak gerekebilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGider banyoya yaparım olmazsa. Her zaman zorlanmaz belki sorunu vardır. Açar müziği konuşurum derdi neymiş
https://www.youtube.com/embed/thIq2FykoAY00 Yorumla- Devamını Gör (100)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat