Arkadaşlar selam
Daha önceden tanıştığım bir kız vardı arabada birkaç defa yakınlaşmak istedim diye benimle iletişimini kesmişti bende uyuz oldum diye birdaha konuşmadım.
2-3 sene geçti neyse tekrar konuşmaya başladık falan bunu eve davet ettim ilk başta yok vs vs dedi ama sonra ısrar ettim ve ikna ettim film falan izleriz dedim laf arasında buna öperim vs deyine yokya döverim vs geri vites yaptı bu kızı yatağa nasıl atabilirim? Eve geldikten sonra acele etmeyip zaten herşey çözülür diyemi düşüneyim sizce? Taktik verir misiniz beyler :D
Bu konularda tecrübeliyim ama karşımda dokunamktan bile huylanan manyak var. ama kafaya koydum aynı yatağa gircem diye.
Daha önceden tanıştığım bir kız vardı arabada birkaç defa yakınlaşmak istedim diye benimle iletişimini kesmişti bende uyuz oldum diye birdaha konuşmadım.
2-3 sene geçti neyse tekrar konuşmaya başladık falan bunu eve davet ettim ilk başta yok vs vs dedi ama sonra ısrar ettim ve ikna ettim film falan izleriz dedim laf arasında buna öperim vs deyine yokya döverim vs geri vites yaptı bu kızı yatağa nasıl atabilirim? Eve geldikten sonra acele etmeyip zaten herşey çözülür diyemi düşüneyim sizce? Taktik verir misiniz beyler :D
Bu konularda tecrübeliyim ama karşımda dokunamktan bile huylanan manyak var. ama kafaya koydum aynı yatağa gircem diye.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Birlikte biseyler hazirlanin, cok fazla yakinlasma hele ki ilk defa geliyorsa yakinlasmamaya çalış, sen geri vitesi cek... Guvenini kazan ikinci gelisinde bakarsin denersin
Dediğiniz gibi yaparım ama bu kız biraz enteresan sosyal medyada öpücüğe kızan yaşı büyük aama enteresan takılan biir tip.
Bakalım yarın neler olacak merak ediyorum
Kolay gelsin :)
canım gelmedi.
Hasta bahanesi uydurdu.
Zaten anlamıştım gerçi ama arkadaşlığımı kestim sırf yalan attı diye.
Akşamına ya benim hastalığım geçti ve pişman oldum vs vs dedi.
Uyuz oluyorum şu yaşı büyük kafası küçük tiplere :))) O yüzden kolay gelmedi.
Evde mis gibi kafa dinledim.
Sana istek attım ama umarım sakıncası yoktur.
Uzgunum... Oyle hemen eve atma dusuncesine girmeseydin bunlar olmazdı...
Yo hemen atma derdinde değildim ki.
Benim yalnız yaşadığımı öğrenince konuyu oraya kendisi getirdi bende teklif ettim oysaki aklımda bile yoktu.
Gelmemesi problem değilde böyle aptal düşüncelere girmesi sinirimi bozdu.
Anliyorum seni ya gelcem dediğinde gidersin... Gitmek istemiyosan bastan gelicem de demezsin...
Mesele gelip gelmemesi değil benim için bir arayış içerisinde değilim sadece aptal aptal ergensi haraketleri sevmiyorum.
Bu karşı tarafı gözümde basit kılıyor sadece.
Uçkuruna düşük bir adam değilim.
Akşamında bana diyorki ya seni tanıma fırsatını kaçırdım :D
Sonra yarın napıyorsun gibi söylemlere girdi ancak kapı kapandı bikere.. :)
Anladimmm yani haklisin sende
Teşekkür ederim :)
Hala isteğimi kabul etmemişsin :)))
Istek icin tesekkurler ama ben burdan arkadaş aramiyorum o yuzden istek kabul etmiyorum, yorum yazip insanlara faydam olsun istiyorum sadece... Kb
Tamam problem yok saygı duyarım.
Teşekkürler :)
eve gelmeyi kabul ettiyse illaki bişey olur hiç olmassa yakınlaşma temas vs
sakin kalıp ürkütmemen lazım olağan akışta devam edin
temeli atın ilerleyen zamanlarda kat çıkarsınız
O halde ilk görüşmede herhangi bir temasta bulunmamalımıyım sence?
Bir sonraki buluşmaya mı saklamalıyım bazı şeyleri?
zaten bir dostluğunuz var hem de evine gelecek kadar
şöyle düşün evine ısrar sonunu gelmiş ve sen de adım atıp kızı ürküttün senin hakkında ne düşünebilir?
bir daha dost olamaz senle istemediği bir şeyi yaparsan ortam bozulur
bu işlerde sabır önemli ilmek ilmek örücen
ilk seferde değil ama 3. seferde yatağa girme ihtimalin çok daha fazla
O halde dediğin yöntemi uygulayayım.
Önce sabırlı olayım ve temasta bulunmayayım sonrası dediğin gibi gelir haklısın aslında sağol güzel tavsiyelerde bulundun :)
rica ederim bol şans
Yarım uyku hapı
Hahah :D bunu hiç düşünmemiştim.
Bu durum etik olur mu
Aşkta ve savaşta her yol mübah
Vay canına bu iyiydi.
Bu durumu deniceğim ama uyku hapı belli olmaz mı su veya kahvede?
Eriyen var