Kız sakin bir yerde buluşmak öpüşmek filan istiyor yani niyeti belli bende diyorum ki bizim diğer ev boş oraya gidelim takılırız eğleniriz güzelce diyorum gülüyor yok diyor oraya gelmem diyor sen sapıksın diyor . Şimdi ben bu kızı nasıl ikna edecem seviyorum ediyorum ayağımı yapıyım gelmesi için yalan mı söyleyim ? Şimdi ben kızı gerçekten seviyorum ama belli etmiyorum etsem uçup gidecek belli.Lütfen nasihat vermeyin nolursunuz .
Cevabın nedir?
kırmızı şarap al sıcak servis edilenlerden. güzelde bir film bul. eve çağırma evden bir şey alacağım diye evin oraya getir. kapının ordan başlayan papatlayalar olsun içeri doğru devam etsin. en son senin hazırladığın masanın yanında bitsin. evde devam edersiniz sonra. sevişiyor musunuz. napıyorsunuz orası beni ırgamalamaz
05 Yorumla
Soran+1 yılDayı şarap filan içmem ben sevmiyorum
Soran+1 yılAlkol durumunu geçsek ? parayı kim verecek ona bir sürü dıngırtı daha farklı numaralar lazım
Soran+1 yıl:D
kız vermek istemiyor işte eve gelirsemde irademe hakim olamam diye korkuyor. İkna etmeye çalışma bence
00 Yorumla
+1 yılbenim eski sevgilim benimle bu sebepten ayrıldı :( senmisin lan yoksa :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
5Cevap
Eger ciddi dusunuyosan guven ver kiza ama ciddi dusunmuyosan ugasma ustune kalir kiz :)
04 Yorumla
Soran+1 yılCiddi düşünüyorum kardeşim . Nasıl güven vercez
Soran+1 yıl1 senedir ayrıydık o yüzden araya soğukluk girdi önceden herşeyi yapıyodum
Gizli Üye(30-35)+1 yıldostum o zaman eski usüllere göre yapacan işi, tecavüzcü coşkun abimiz, nuri abimiz bunlar öyle süs olsun diye o filmleri çevirmediler, ya ilac atacan ya da etherle bayıltacan sonrada şakşuka
08 Yorumla
Soran+1 yılNe ilacı bro yaw :D
Cevap sahibi+1 yılniye ya fena fikir değil, bak istersen yardımcı olurum sana benim tofaş emrindedir istediğin zaman kaçırabilirizde
Soran+1 yıl:D Valla araba olsa eve götürcemde arabada yok yürütmekte istemem :D
Cevap sahibi+1 yılnerdesin sen
Soran+1 yılKırşehir
Cevap sahibi+1 yılolm belli ki cimri bir herife benziyon :D git bir arkadaşından birinden bir araba bul götür tenha yere eve falanda gerek kalmaz valla aynı şehirde olsasydık sana bir güzellik yapardım da ne yazık ki ben diyarbakırdayım
Soran+1 yılDayı ben burada üni okumak için geldim arkadaşım pek yok yani arabası olsada verecek tipler değil korkarlar vururum ederim diye . Cimri filan değilim aslında . Eyvallah canını yerim
Cevap sahibi+1 yılo zaman zorlama emin ol kızın canı istemese zaten bu muhabbetlere girmez o bir ortamını bulur mutlaka biraz kaçan ol kovalasın dostum rast gele
+1 yılHacı romantizme bağla olayı , yemek yaparız birlikte filan gibisinden.
04 Yorumla
Soran+1 yılBaşka jack ?
- +1 yıl
Bak sakın öpüşme mevzusuna bile girme , masum bir erkek gibi davran , sana güvenmesini sağla , o zaman kızı istediğin yere götürebilirsin.
Soran+1 yılTelefonda konuşuyoruz filan soruyor oraya gidince naparız filan diyor bende diyorum konuşuruz çay yaparız semaverde bahçeli ev sonuçta piknk yaparız eğleniriz doya doya diyorum oda diyoki onları boşver sarılalım filan diyor . Bana sürekli beni seviyor musun diye soruyor bende evet diyorum sonra hayır diyorum dalgaya vuruyorum
- +1 yıl
Tamam ama işi fazla abartma , sarılırız filan de sende
Erkeklere bakın hele.. Hemen damlamış gobeller.
00 YorumlaVermeye zorlama ayıp sldkfk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılciddi düşünüyomuşta bilmem ne.
12 Yorumla
Soran+1 yılValla
Cevap sahibi+1 yılmerak etme kaçar hevesin eve gelince.
Gizli Üye(30-35)+1 yılhahahaaaa :D daha tavlayamamışsın dostum yapma
03 Yorumla
Soran+1 yılReis kızla 3 yıl çıktım bu sene ayrıydık yeni yeni barışıyoz anlaşıyoz
Cevap sahibi+1 yılkız yatak istemiyor o zaman sadece öpüş koklaş falan :D
Soran+1 yıl:D
Gizli Üye(30-35)+1 yılya aşkım yapma canım şeftali istiyor de
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem