Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılGeciktirici spreyler penisi uyuşturduğu için his kaybına yol açar. (Not: geciktirici sprey sıkılmış penise oral yapmaya hiç kalkışmayın. ;) ) Geciktirici sprey yerine anti depresan olan selectrayıda kullanabilirsiniz.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEvet azaltır. Çalışma prensibi budur. Geciktirmek için alınan zevki azaltması normal bir durumdur. Bu tür durumlarda tamamen his kaybına sebebiyet vermesi bazen kaçınılmaz bir durum olur. Eğer hedef sadece kadının tatmin olması ise kullanılabilir. Ama erkekler de oluşacak his kaybı nedeniyle tatmin olmak imkansızlaşır.
Önermem. :)10 Yorumla
+1 yılGeciktirici spreyler penisin uç kısmına gelecek şekilde sıkılır ve bölgeyi biraz uyuşturarak ereksiyonu uzatır. Uyarılmayı azaltması beklenir ama bazen işe yaramayabilir. Fazla sıkarsanız boşalamamanıza da neden olabilir. O yüzden prospektüsü dikkatle incelemeniz gerekir.
20 Yorumla
+1 yılBence bir süre sonra azaltır ki zaten mantık penisi uyuşturma üzerine. Git gel bir şey hissetmeden.. Kullanan kullansın da sonrasında hatuna oral seks yaptırmayın derim kadının ağzı dişçide bir kaç iğne yemiş gibi olmasın...
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
79Cevap
+1 yılBen bir defa kullandım. Penis tamamen uyuştu. Hiçbir şey hissetmez hale geldi. Kullanmayı düşünenlere şunu söyleyebilirim. Geciktiriciye o kadar para vermeye de gerek yok. Gidin eczaneye, bir tane Anestol krem alın. Yarım nohut büyüklüğünde veya biraz daha az miktarda parmağınızın ucuna sıkın. Penis başına ve alt tarafına yedirerek sürün. Daha fazlasında yine hiçbirşey hissetmezsiniz.
20 YorumlaNeden aklıma bu geldiyse 🧐
42 Yorumla- +1 yıl
😂her amaçla kullanılabiliyor demek (("
Sprey hiç kullanmadım ama geciktirici etkili prezervatif kullanıyorum. Eşimi ve beni bazen o kadar geciktiriyor ki ben boşalamıyorum :)
Bu tür ürünleri dikkatli kullanmak gerektiğine inanıyorum.20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı. Penisi uyuşturduğu için evet. Tüm geciktiriciler zevki %50 oraninda azaltir. Bu kanitlanmis birseydir. Aksini söyleyenler tamamen bilgisiz ve yalan söylüyorlardır
10 Yorumla
+1 yılSıkıldıktan 15 ya da 20 dk sonra ilişki yaşanırsa bir şey olmaz ama sıkıldığı gibi ilişki olursa bayan da bir uyuşma gözükür ki oda ne zevk bırakır ne haz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 633 cevap paylaştı.
+1 yılGeciktirici spreyin olayı zaten uyuşukluk hissi vermek. Ama şu var zamana yaydığından seksi, uzun süre seks yapmanın vereceği psikolojik zevk, zevk artışına yol açabilir.
10 Yorumla
+1 yılZevk almayi azallttigi icin geciktiriyor. Bazisina o da etki etmiyor da neyse...
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu spreylerin elbette yan etkileri vardır
Bir yandan alır bir yandan verir
Brazzersteki kel amca gibi malzeme varsa sıkıntı olmaz tabi 🤣🤣🤣10 Yorumla Zevk almak şoyle dursun resmen uyuşturuyor hissiyat kayboluyor zevk alinmiyot kadın icin erlek icin gecerli bu dedigim
10 YorumlaGeç zevke gelmeyi sağlıyorken azaltıyor olması muhtemeldir. Beyinle penisi yönetmeyi öğrenmelidir bir erkek. Eğer öğrenirse cinsel hayatı düzene girer.
10 YorumlaGeciktirici dediğine göre illa azaltiyordur ya da uyuşturuyor mu ne
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ben kondisyona bağlı derim kondisyon güçlü ise zevk zamana yayılır yok düşük ise azap olmaya başlar.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılGeciktirici spreyin yaptığı derinin hissiyatını düşürmek. His kaybı olunca zevkte azalıyor.
10 Yorumla Geciktirici sprey penisin baş kısmını uyuşturuyor diyebiliriz fazla zevk vermiyor yaptığın sexden sadece ilişkiyi uzatıyor erken boşalma sorunu olanlar kullanır
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpenisi uyuşturduğu için erkek zevk alamaz
zaten geciktirici ile ilişkiye giren bir erkek bunu kendisi için değil partneri için yapar10 Yorumla
+1 yılPek azaltmıyor gerek duymuyorum kullandığım dönemde de azaltmadı
10 Yorumla
+1 yılHissiyatı ortadan kaldırdığı için zevk falan kalmaz, hatta uygulamadan sonra prezervatif kullanılmazsa ilişkide kadindada his kaybı oluşur.
20 YorumlaKesinlikle azaltir çunki penis ucu yok say, alinan his öyle, tamam çok aşıri bosalmayı uzatiyor ama zevk dusuyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır ben kullanıyorum sevgilim çok memnun çünkü geciktiriyor ve dakikalarca dimdik olması bence her kızın isteğidir.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAzaltır diyenler hiçbir şey bilmiyor ben kullanıyorum ve memnunum. Ayrıca zamanla bırakıcam ve bırakınca da eski haline dönmeyeceği ve doğal olarak geç boşalacağını söylüyorlar.
+1 yılKullanmadim kullanmaya niyetim yok normalde bile isyan ediyodu eski fakbadim yeter birak uyustu diye bide boyle uzasa yandik bayilirdi
00 Yorumla
+1 yılHiç denemedim ama sanki hissi azalttığı için azaltabilir 😂
10 YorumlaGeciktirici hissi azalttigi icin zevki biraz etkiliyo evet ama karsı tarafa inanilmaz zevk veriyo tabi sonuna doğru bizede biyerde bitiyo cunkü etkisi busefer erkek bosalmaya basliyo ama iliski uzun suruyor bu aradaa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılO spreyler uyuşturur penisi. Adamın biri sıkıp geneleve gitmiş kadın oral yapınca ağzı uyuşup adama kapıdan kovmus 😂
10 Yorumla
+1 yıl@PiLLy_BheBek
Azaltır mı?00 YorumlaVaktinde olmayan her şey soğutur..
10 Yorumla
+1 yılUyuşturduğu için zevk alımı neredeyse çok zor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Hazzı azaltiyor , ve kadın oral yaparsa ağzı uyuşur :D
10 Yorumlaaynen öyle diyorlar ben gerek duymadım geç boşaldığım için
10 Yorumla
+1 yılAzaltır çünkü penisi uyuşturduğu için zevk hissini azaltır.
10 Yorumla
+1 yılAzaltmaz ilişki süresini arttırırki bunu her çift ister
10 YorumlaGeciktirici sprey lökal anestezi gibi uyuşturuyor. Bir şey hissedilmiyor gerisini sen düşün 😊
10 YorumlaBen bir kez denedim. Kızın haberi yoktu. Çıkar şeyini içimi yaktı ne sürdün diye sormuştu.
00 Yorumlaböyle şeylere ne gerek var bırakın kendi haline doğal her zaman iyidir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı. Mantığı uyuşturma üzerine olduğu için bayağı bir zevk kaybı yaşatır erkeğe
10 YorumlaBence her şeyi zamana bırakmak lazım yani her şeyin Doğan'ın verdiği gibi olması lazım
00 YorumlaHiç kullanmadım bilmiyorum efendim.. Ama tonla satıyorum oda ayrı 😂
04 Yorumlahiçkullanmadım bilmiyorum, partnerim herzaman çok memnun.
10 Yorumla
+1 yılcok kullandim azaltiyor tabiki ustelik bisiye yaramiyo
10 YorumlaHiç ihtiyac duymadım ama zevki azalttığını uyuşma yaptığını duydum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılAzaltmaz ama zaten pek etkili değil.
10 Yorumla
+1 yılspermın kalıtesını ve sayısını azaltır bu yuzden gecıktırır buda dogurganlık olmaz
00 Yorumla
+1 yılHis kaybına neden olduğu İçin olur
10 YorumlaZaman sorunum yok şükür
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Erken boşalmayı geçiktireceği için iyidir
10 Yorumlane azaltması zirve yapar yiyen açısından
20 YorumlaValla uzun dürdürdüğü için zevki arttırır sanırım
10 Yorumla
+1 yılHiç bu konuda fikrim yok.
50 Yorumlaİki taraftara zevk azalıyor uyuşturuyor çünkü
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılamac o zaten zevki azaltip pompayi yavaslatmak.
10 Yorumla
+1 yılErkek için evet.. kadında sıkılabilir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Muhtemelen zevki kestiği için geçiktiriyor
10 Yorumla
+1 yılBilmem hiç kullanmadım.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. kullanmadım bilmiyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Zevki azalitiyor penisin baş kısmını uyuşturuyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılAzaltmazda Seksi boğar
10 Yorumla Aksine artırır diye biliyorum
10 Yorumla
+1 yılher şeyin doğal olanı orijinal olanı en güzeli
10 Yorumla
+1 yılAzaltir uyusturuci cunku
10 Yorumla
+1 yılEvet azaltır
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgeciktiricili condom ile mast yaptım zevk aynı
10 Yorumla- Devamını Gör (25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında