herzaman olmamakla birlikte erken boşalma sorunu yaşıyorum. yarın partnerimle çok özel bir gece geçirmeyi düşünüyoruz. herhangi bir aksaklığa sebebiyet vermek istemiyorum ( ben )bu sebeple Kullandığınız verim aldığınız ve tavsiye edebileceğiniz geciktirici Sprey markası ne ? Eczanelerde bulunur mu ? Geciktirici spreyler nasıl çalışır, işe yarar mı? Geciktirici önerileri nelerdir?
Geciktirici sprey işe yarıyor mu, geciktirici ürünler işe yarar mı?
Erken boşalma sorunu çiftlerin hayatını çok fazla etkileyen ve çok sık karşılaşılan bir sorun. Bu sorunun çözümü için piyasada birçok geciktirici etkili ürünler var. Geciktirici prezervatifler, geciktirici spreyler bu ürünlerden birkaçı. Ancak bu ürünlerin yan etkileri ve güvenilirliği konusunda kafalarda soru işaretleri var. Ben de bu gün sana bu yüzden en iyi geciktirici prezervatif hangisidir, geciktirici sprey işe yarar mı gibi soruların cevaplarını vermeye çalışacağım. Hazırsan başlayalım!
Geciktirici spreyler nasıl etki gösterir?
Geciktirici spreyler işe yarar mı
Geciktirici spreyler işe yarar mı sorusunun cevabını bulmak için öncelikle geciktirici spreyler nasıl etki gösterir buna bakalım. Geciktirici spreylerin yapısında lokal anestezikler bulunur. Yani bu ürünler uygulandığı cilt bölgesini uyuşturup oradaki serbest sinir uçlarının ileti oluşturmasını engelleyerek etki gösterirler. Buradan da geciktirici spreylerın kesinlikle geciktirici etkilerinin olduklarını söyleyebiliriz.
Ancak, buradan çıkarmamız gereken bir şey var. Geciktirici spreyler sinir uçlarının ileti oluşturmasını engellerken ilişkiden alınan zevki de engellemiş olurlar. Bu yüzden ilişkide geciktirici sprey kullanmak çok da mantıklı bir şey değildir. Cinsel ilişki zevk vermedikten sonra uzun olmasının da bir anlamının olmadığını düşünüyorum. :)
Geciktirici spreyler güvenli mi?
Geciktirici prezervatif işe yarar mı
Bir ürünün güvenli olup olmadığını anlamanın en kolay ve garanti yolu o ürünün sağlık bakanlığı onayının olup olmadığına bakmaktır. Geciktirici spreylerin bir çoğunun da sağlık bakanlığı onayı bulunmamaktadır. Hatta soğutucu gibi ürünler bu isimlerle sağlık bakanlığı onayı alıp daha sonra geciktirici olarak satılabiliyorlar. Bu yüzden buna dikkat etmek çok önemli. Geciktirici sprey işe yarar mı diye soruyorsan da benim tavsiyem gerçekten hiç kullanmaman.
Geciktirici prezervatif işe yarar mı?
Geciktirici prezervatiflerin de çalışma şekli aslında geciktirici sperylerle aynıdır. Ancak geciktirici prezervatiflerin geciktirici ürünleri sadece penisin ucuna gelecek şekilde bulunur. Bu da geciktirici prezervatiflerin geciktirici etkilerini gösterirken his kaybına yol açmamalarını sağlar. Ayrıca geciktirici prezervatiflerin bir çoğu; özellikle OKEY, Durex gibi bilindik markalar sağlık bakanlığı onaylı olduğu için de gönül rahatlığı ile kullanabilirsin.
En iyi geciktirici prezervatif hangisidir?
En iyi geciktirici prezervatif
Zaman zaman partnerlerimin erken boşalma sorunu olduğu oldu. Bu yüzden birçok geciktirici etkili ürün deneme fırsatı buldum. Açıkçası bizim en çok memnun kaldığımız şüphesiz OKEY RÖtar prezervatifti. Zaten birçok insana En iyi geciktirici prezervatif hangisi diye sorsan sana bu cevabı verir. Hemn OKEY koruması hem de geciktirici etkinin bir araya geldiğinden dolayı en iyi geciktirici prezervatife OKEY Rötar diyebilirim.
Evet, sana bu yazımda geciktirici prezervatif işe yarar mı, Geciktirici sprey işe yarar mı gibi soruların cevaplarını verdim ve favori geciktirici ürünümü söyledim. Umarım faydalı olmuştur.
geciktirici spreylerin etken maddesi önemli lidokain içerikliyse çok aşırı uzatmıyor ama yarıyor gerçi ben 31le denedim o sıralar denk gelmemişti, Zaten lidokain içerikliyse bir sürü para vermene gerek yok, anestol pomad olur, ya da dentinox jel olur hep ucuz bunlar. veya jetokain ampul al ne yapacan derlerse ameliyat olacam hastanede kalmamış de verirler. Esas prilocain içerikli olanlar çok güçlü onunda çözümü var emva merhem var hem priclocain hem lidokain var, yarım saat falan uzatabilir dene istersen çok güçlü.
iyi ya işte boşalacam diye uğraşır durursun, ya korkma çok aşırı güçlü değil, aşırı etki yapması için enjektörle vermen gerek Jetokain ampulü oda aynı etken maddeli.
Geciktiriciler boşalma süresini uzatıyor ama hissi öldürdükleri için zevk almayı azaltıyorlar.Eczanelerde güzel ürünler var.Biraz pahalı olur ama kaliteli ürün alman iyi olur.Jeo Pharma firmasının Long Time Forte adlı ürününü alabilirsin.
Geciktirici senin hislerini köreltmek için yapılmış bir şey. Hissetmezsen boşalmazsın. İyi de o zaman niye seks yapasın? Hizmet olsun diye mi? Spor yap, ağırlık kaldır ve bu sırada da steroidlerden uzak dur.