Evli çiftler veya uzun süreli ilişkisi olanlara soruyorum. Sizde de durum benzer bir şey mi? Yani evliliki cinsel yaşam bundan ibaret mi? Çünkü izlediğimiz bazı videolarla uzaktan yakından bir alakası yok?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılUmarım yazacağım şeyleri olabildiğince insan görür ve bilgilenmiş olur. Patronumun arkadaşı bir uzaman ürolog ve bizi hayli aydınlatıyor birçok konuda sağ olsun. Dikkatle okuyunuz. Erken boşalma bir sorun değil, geç boşalma bir sorundur! Geç boşalmak tüm canlıların varoluşuna aykırı bir durumdur çünkü boşalma eylemi bir üreme eylem zinciridir. Tüm canlılar "çağımız ölçütlendirmelerine göre" erken boşalır. Erken boşalmak da zorundadır. Üreme, soyunu devam ettirebilme içgüdüsü adına. Hiçbir hayvan bir hayvanla dakikalarca sevişmez. Saatlerce pozisyon değiştire değiştire birlikte olmaz. Cinselliğin amacı üremektir. Canlı birleşir, boşalır ve eylem biter. Doğamız, varoluşumuz budur. Erken boşalmak bir sorun veya utanç verici bir konu kesinlikle olamaz. Zaten uzun süreler sevişen bir erkek zevk alarak sevişmez. 40 dakika birlikte olan bir erkek en fazla birkaç dakika zevk alır. Erkeklerin erken boşalmasının işine gelmediği kadınlar da *düzensiz seks hayatları, birçok erkekle birlikte olmanın cinsel organında ve doyum çıtasında yaşattığı deformasyon*dan dolayı kendi yıpranmışlıklarını erkeklerin erken boşalmasına mal ederler. Bir dişi hayvan, erken boşalan karşı cinsinden de gayet tatmin olur çünkü cinsel organı ve doyum çıtası insans hemcinslerine göre çok daha sağlıklıdır. Birçok erkek hayvanla binlerce kez birliktelik yaşamamıştır. Amacı da soyunu devam ettirebilmek, ailesine bakabilmek, hayatta kalabilmek, becerikli bir avcı veya yavru bakıcı olabilmek. Tüm gayesi budur dişi hayvanın. Yan gelim yatim de şu ağacın dibinde dakikalarca çalışsın bana erkek aslanım demez dişi hiçbir aslan. Kısacası erken boşalmak erkek canlıların bir kusuru değil tüm canlıların doğasıdır. Geç boşalan kadın da ya sağlıksız, cinsel organ bölgesi yağlanmadan dolayı hissiyatını bir hayli yitirmiş, ya da düzensiz ve aşırı cinsel birliktelikten dolayı bedensel ve ruhsal deformasyona uğramıştır. Bu yazılanları tüm dünya görse ne var...
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
Poornoların işte etkileri. Filimde Ramboda bir tüfekle ateş eder, onlarca düşmanı öldürür, onlarca düşman Ramboya ateş eder vuramaz. p*rno filimleride öyle.
Normal düzenli seks birlikteliğinde ortalama ön sevişme dahil süresi 15 dakika kadar. 5 dakikada olan normal 30 dakikada olan normal.
Sizde normal olmayan, eşinin seni boşaltmadan bitirmesi. Ona söyle, biraz uğraşsın senle. Anlamıyorsa anlaması için, bir keresinde 1 dakika sonra boşaldım ben bitti de, çıkart içinden, yarı yolda bırak, ozaman seni kesin anlar.😊00 Yorumla
+1 yılPekte normal bir süre değil. Kadınlar erkeklere nazaran daha yavaş ve uzun sürede tahrik olur. Yarım kalmak istemiyorsanız tepki vericeksin ön sevişmeyi severek ve isteyerek yapmalı bu süreçte önceliği sizin almanız gerek gerekirse dominant olun üste siz çıkın. Nitro gold max bunu alıp deneyin.
00 Yorumla
+1 yılpsikiyatrist olarak izah edeyim öncelikle bu durumu eşinizle konuşmalısınız ön sevişme için hijyen kurallarına uyulmalı ve uzun tutulmalı birleşme esnasında biraz ağırdan alınmalı bu size yeterli süreyi sağlayacaktır mutluluklar
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
69Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılIşin gercegi bu iste. Turkiyenin gercegi de bu. Cogu cift aynen boyle iliskiye giriyor. Cogu ciftin cocuklari aynen böyle oluyor. Ön sevismesiz, sadece gir ciktan ibaret. Bu sitede ve gercek hayatta erkeklerin soyle yaparım, boyle yaparim havada uçarsın, şeyim su kadar gibi laflari hep hava işte. Gercek bu. Bu sorun sadece senin degil ulkenin sorunu. Bu ulkede cogu kadin seksi yaşayamıyor, zevk alamıyor. Altında sebep cok ararsın bulursunda tabular, kulturel sorunlar, bekaret takıntısı bir sürü sayarsın. Millet bunlari sayıyor ama cozum yok. Üretmiyorlar. Erken bosalmasi var gururlu erkegimizin. Doktora git diyorsun gitmiyor. Neden? cunku kendine gore mukemmel. Neden? kendisi zevk alıyor fazlasiyla dahasina ne gerek var?(burda bencillik devreye giriyor) neden doktordan utanıyor. Neden erkek olarak gururuna yediremiyor. Gercek bu iste. Turkiyedeki erkeklerin cogu sevismeyi, zevk vermeyi bilmiyor. Bir sorun varsa düzeltmekten kaçıyor. Erken bosalma sorunu var çoğunda. Kadinlarda bedenini tanımıyor. Kendi helali olan esinden bile utanıyor, soyleyemiyor isteklerini. Su ulkede tam anlamiyla kadınlığını yaşayan kadın sayısı iki elin parmağını gecmez. Bu ulkede cok yuksek oranda sizin gibi sevisiyorlar. Hatta bazıları iliskiye giriyorlar ama opusmemisler hiç. Düşün öyle durum vahim. Laf çok ama icraat yok.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılilk zamanlar çok çok iyiydi hatta 3 defa beraber oluyorduk ama zaman geçtikçe eskiye dönük bir şey kalmıyor ne isek ne heyecan 1 defa oluyor artık oda 10 günde 1 falan max 3-5 dk.. ya inan herkes böyle millet burada atıp tutuoyor ama inanma..3. yılımıza girmek üzreyiz
12 Yorumla
Soran+1 yılİçime su serptin :). Ama cinsellik soğusa da farklı ve daha güçlü bağ oluşuyor. Ayrı duramıyoruz fazla.
Cevap sahibi+1 yılya o çok farklı bişey inan ki artık cinsel doyummu dersin ne dersen de heralde nirvanadan sonra rutine biniyor.. tamam aile ilişkileri iyi güzel de işte o iş rutin hele çocuk da varsa inan daha eskisi gibi olmuyor :D
5 dk normal. Özellikle de on sevisme yapmıyorsanız. Ama on sevisme olmazsa zevk almak gibi bir durumunuz olmaz. Hatta yeterli ıslanma olmazsa acı bile verir. Seks dediğin şey zaten 3-5 dk lik bir şeydir. Yani isterse 30 dk durmadan uzerinde gidip gelsin son sürat alacağı zevk en fazla 5 dkdir. Yani sizin tek sıkıntınız oral vs onsevisme
00 Yorumla
+1 yılİlk boşalma zaten 5 dakika sürmesi normal önemli olan ilk boşalmadan sonra devamı gelmesi ben de 5 dakkada geliyorum ama ben devam edebiliyorum ikincisi yarım saat üçüncüsü 50 dakika 4 cüzü 1 saati geçiyor önemli olan uzatabilmek boşaldıkça daha çok istemek senin eşinin çeşmesi bozulmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMaalesef bencillik söz konusu tıpkı bizde oldugu gibi ama sanırım sende sıkıntı kocandan yana bende karımdan yana
119 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYani ben istiyorum ama o hiç sıfır yani aramızda böyle bişey yok diyebilirim :)
Soran+1 yılÇok ilginç 🧐
Cevap sahibi+1 yılMaalesef öyle sert ve büyük olduğunu söylüyor yapamıyorum diyor
Cevap sahibi+1 yılKaç yıllık evlisiniz
Soran+1 yılOlabilir acı çekiyorsa kadın bir şey diyemem.
Cevap sahibi+1 yılHiç başıma gelmedi
Cevap sahibi+1 yılHep böyle mi bu durum
Soran+1 yılHep değil tabi başlarda farklıydı
Cevap sahibi+1 yılAnladım sık yapmıyor olabilirsiniz
Cevap sahibi+1 yılKaç yıldır evlisin
Soran+1 yılİki yıl
Cevap sahibi+1 yılSen memnun değilsin ama bu durumdan
Cevap sahibi+1 yılÖyle değil mi
Soran+1 yılMemnunsam burada niye soru sorayım?
Cevap sahibi+1 yılYani sende haklısın.
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlamazsan eğer dertleşmek istermisin?
Cevap sahibi+1 yılYanlış bişi söylemedim dimi?
Cevap sahibi+1 yılBurada çok gereksiz insan var ama umarım aynı kefeye konmam :)
Cevap sahibi+1 yılEğer konuşmak isterseniz buradayım abazalık olarak nitelendirmenizi istemem sadece sizi anlayabiliyorum o yüzden sordum.
Hayatım da böyle bir sey yaşamadım ama araştırmalara göre beş dakika çok iyi bir süre izlediginiz, gördüğünüz videolar da kadınlar ve erkekler geciktirici ve buyutucu ilaclar kullanıyorlar m
10 Yorumla
+1 yılizlediğiniz videolar kesiliyor biçiliyor ilaçlar alınıyor vs vs.. ama sizinkide normal değil önsevişmeyle birlikte en az bir 30-45 dakikayı bulun bence 5 dakka ne yahu soyunmanıza değmez direk olaya giriyosunuz siz o zaman, biraz oyunlar oynayın kur yapın vucutlarınız hazırlansın olaya bir kere
00 YorumlaBence burdakilar seni korkuta bilir.. bence eşinle konuş çünki evlisiniz aranızda böyle konuları açık konusmanz lazım...5 dakka çok az belki iş stresi felan..
40 YorumlaArkadaşım, on sevisme ne kadar uzun sürerse o kadar zevki artacak, boşalma süresi de uzayacaktır, sen direk açmak ve girmesine izin vermek yerine önce onu sevişerek birkaç defa boşalt sürterek, sakso vs. İle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılyani baya kisa bu surede o doyar ama senin doyman imkansiz konus esinle derim yok laftan anlamiyorsa kontrolü eline almaya calis oda olmuyorsa onunde iki secenek var ya bosa ya da kabul edip devam et
00 Yorumla
+1 yılCok normal bir durum degil, en azindan bana gore. 🤔
10 Yorumla
9 ayaynı ben işte sendeki ile bendeki aynı ben erkegim uzun süreli bir ilişkim var ve partetim 10 günde 1 kere ön sevişme yok 5 dk. bencede evlilikte ve cinsel yaşam bundan ibaret değil. konuşmakta fayda aetmiyor çünkü parterimin içinde hali ile çözüm yok.
00 Yorumla
+1 yılHiçte Normal Değil.. Ön Sevişme Yoksa Cinsellik zaten yoktur. o ilişkide fantazi yoksa zaten monotondur. erken boşalmaya gelince. beyinde bitiyor kontrol etmesi lazım yoksa takviye alsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖn sevişmesiz seks yapmayın bence
81 Yorumla
Soran+1 yılYa adam çok fazla ön sevişme sevmiyor ya da dayanamıyor bilmiyorum
Hic alakasi yok 5 dakikada bitermk bir seks yaw. Once ope ope yavas yavas soyucaksin sonra orala baslicaksin opulmedik yer birakmicaksin. Kivama geldigi zaman seviserek girip cikicaksin pozisyon zenginligi yasicsksinki bir seye benzesin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErken bosalma sorunu var doktora gitsin. On sevisme içinden gelecek benim kocam da yapmıyor çok kötü bir durum
45 Yorumla- +1 yıl
Neden böyleki evlenince böylemi oluyor
Cevap sahibi+1 yıl@Izmirlizenginerkek evlenince mi bilmem de hep böyleydi
- +1 yıl
Peki o zaman sen hiç keyif almiyon sanirim
Cevap sahibi+1 yıl@Izmirlizenginerkek o kadar detay bende kalsın
- +1 yıl
Peki... umarim düzelir
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlendikten zaten normal böyle olur sürekli yapa yapa seks falan kalmaz ne bekliyonuz ki?
52 Yorumla- +1 yıl
Evli degilsin ya böyle demesi kolay tabi 😀
- +1 yıl
@Gogo_latte yo doğru söylüyor. bir süre sonraberaber yemek yemek gibi normal bir şeye dönüşüyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı bktan durum basımda eskiler bosuna dememis nasıl bebecil oyle kocacık degismiyorlar. Bencil yaratıklar bastan sıkı tut kırılır flaan diye sorunun ustunu örtme kesinlikle bencillik. Ya doktora gitsin ya da seninle adam gibi ilgilensin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeneli böyle erkeklerin galiba, benimkide böyle bencilce ıslansam yeter sanıyo önsevişmesiz iki üç dakkada bitiyo 😒
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılVideolara bakma Türkiye'de 5 dk iyi bile. Ön sevişme yapsa iyi olur arada söyle bence, zamanla ikna olur belki.
00 Yorumla
+1 yılİzledigin videolara aldanma tabiki, ancak sizinki çok ama çok kısa oluyor, bu ilişki sayılmaz pek, eşin eliyle degilde seninle mastürbasyon yapıyor
00 Yorumla
+1 yılVideo ile kıyaslama ama normali de sizin yaşadığınız değil.
10 Yorumla
+1 yılhangi film sahnesi gerçek ki? öyle şeylerle kafanızı bulandırmayın evet kısa bir süre ama yeni evli iseniz aşılabilir bir durum. ama mutlaka durumu ön sevişme ile uzatın ki senin içinde orgazm şansı olsun😉
00 Yorumla
+1 yılbir çok evli çift böyle özelden yaz bazı önerilerim olacak size
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSüre aslında önemli değil önemli olan karşılıklı tatmin eşin seni tatmin edemiyor bunu ona söyle konuşun hosuna gitmesede söyle Süreyi uzatmak için bir sürü yöntem var en önemlisi on sevisme
00 Yorumla
+1 yılNormal degil benim en 1 saat sürüyor seninki imalat hatası😀
10 YorumlaCanım ön sevişme çok önemli seks hayatınıza ön sevişmeyi mutlaka katmalısınız
02 Yorumla- +1 yıl
Ben hiç yaşamadım
+1 yıl11 yillik evliyim eşimle ilişkimiz nadirleşti ama oldugunda ilk boşalma 2-3dk. 2. cisi bir sure sonra 1saatten fazl oluyor. Kisacasi dongu bu şekilde.
00 Yorumla
+1 yılErken boşalma sorunu var sanırım. Seni de tatmin etmesi gerekiyor. Ama erken boşaldığı için kendi tatmin oluyor. Senin için de seks bir eziyet oluyordur. Doktora gitmenizi tavsiye ederim.
10 Yorumla
+1 yılÖn sevişme olmalı illaki öyle gir çık bitti olmaz eşin seni de düşünmeli. Erken boşalması ilişki sıklığı ile de alakalı ne sıklıkla yapıyorsunuz ya da ikinciyi de deneyip gene aynı mı oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl5 dakika çok kısa bir süre cinsellik için. ön sevişmede yoksa hiç bir anlamı yok. ben ön sevişmeden sonra yaklaşık 30 35 dakika yapıyorum.
00 Yorumla
+1 yılBu normal degil anormal bir durum. Lakin bu ülkede çok rastlanan bir durum. Eşin kaç yaşında
00 Yorumla
+1 yılYooo 3 4 saat sevisip partneri mi 3 4 kez bagir cagir bosalttigim oldu.
00 Yorumla
+1 yılçok yazık oluyor , seks hayatı bu değil, siz kendinizi üzmeyin, eşinizi ikna edin, sevişme katın fantezi katın, monotonluktan çıkarın,
01 Yorumla- +1 yıl
şu an nasılnı
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılhiç normal değil seninle ön sevişme yapması ve seni uzun uzun yalaması falan lazım.
00 Yorumla
+1 yılYanlış düşünüyorsun evlilik sadece cinsel yaşam değil
5 dk süre çok az normal değildir00 YorumlaVideodaki kadar uzun olmuyor karşılıklı mutluluk sağlanan kadar o süredir. Yalnız yeni evlenenlerde bir süre bu tarz sıkıntılar olur sonra geçer
00 Yorumla
+1 yılSenin acindan durum kötü onun acisindan sorun yok o boşalıp zevkini alıyor burada seni de dusunup on sevişme süresini uzun tutmasi gerekiyir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşım izlediğin filmlerde normal değil sizin yaşadığıniz da. Bu durumu çözmek için siz ne yaptınız
00 Yorumla
+1 yılsadece kendini boşaltmak için seninle yatğa giriyor, senin cinsel hazzını düşünmüyor,, bu seks değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe kadar süredir evlisiniz ve ne sıklıkla ilişkiye giriyorsunuz?
00 Yorumla
+1 yılsiz cinsel olarak rahatlama yaşayamıyorsunuz dimi anladığım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. On sevişmeyi uzun tutmaya bakın esinde erken bosalma sorunu var
00 YorumlaEşin kendine çeki düzen vermeli ve seni doyurmalı hatta yer yer seni pert etmeli🙈
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok bir yanlışlık var bu işte tatbiki. Süre az. Bunu ön sevişmeyle telafi etmeli Bence zevksiz bir cinsel hayatla evlilik daha da çile. Sen ne düşünüyorsun
00 Yorumla
+1 yılVideodakiler cinsel güçlendirdi sertleştirici almış profesyonel kişiler siz amatörsünüz olcak o kadar :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Senin kocada iş yok bence hicmi ogrenmemis ne yapmasi gerektigini
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevliyim ben karımda 5 dk ya da gunde 1 kere istiyor ben gunde 2-3 kere istiyorum ama isteksiz nasıl cozerim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşimle ön sevişmemiz 15 dakika sürüyor. Bende de geç boşalma sorunu var Eşim bu durumumdan rahatsız malesef 😔
00 Yorumlabu kadar kısa olmamalı canım ya sen daha zevke gelmeden seks bitiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEşin çalışıyor, siz ev hanımı mısınız?
11 Yorumla
Soran+1 yılİlimiz de çalışıyoruz
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. ideali 15 dk degilmi bu işin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldesene şansız bir evlilik yapmışın
111 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyaşlar kaç ne zamandır evlisiniz
Soran+1 yıl30-33
Cevap sahibi+1 yılyeni mi evlendiniz
Soran+1 yılYok 2 yıl önce
Cevap sahibi+1 yılyani iki yıldır sen kötü bir cinsellik hayatı yaşıyorsun yani
Soran+1 yılYok başlarda çok harikaydı herşey. Hamile kalınca istesem de korkuyorum düşük olur diye yanaşmadı fazla. Şimdi yaşıyoruz ama sırf boşalma amaçlı gibi.
Cevap sahibi+1 yılyani o boşalıyor sadece sen yarım kalıyorsun hep doğru mu
Soran+1 yılDoğru :(
Cevap sahibi+1 yılkıyamam ya kadın ruhundan anlamayan bir odun ile evlisin
Cevap sahibi+1 yılnerede yaşıyorsun
Cevap sahibi+1 yılkonuşma şansımız var mı biraz
Ne kadar süredir evlisiniz?
00 Yorumla
+1 yılHiç normal değil eşinde hata çok swni çok üzer
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl5 dk da baya erken ya
63 Yorumla- +1 yıl
Evet baya erken
Cevap sahibi+1 yılBizim 1. si 20.25 dk 2. si ile birlik de ortalama 1 saat gibi zaman sürüyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılToplam 1-1.5 saat suruyor onsevisme onemli yaa
20 Yorumla
+1 yılAslında sana da bağlı bu olay
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. erken boşalma sorunu var eşinin doktora gidin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArkadaşımda var öyle bişey yeni evliler onlarda
60 Yorumla- Devamını Gör (23)
Devamını Gör(68)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşimle cinsellik süremiz uzun sürmüyor, genelde ön sevişme de olmuyor ve beş dakika gibi bir sürede boşalıyor. Ne kadar normal?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler