Bu aralar çok kafama takıyorum sizce erkek bunu sorun eder mi? Vajina şeklimi beğenmiyorum açıkcası ameliyat olmak da istemiyorum bilmiyorum bunun günahı var mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYaaaaaa hayatım lütfen neden olur olmaz şeyleri kendine sorun ediyorsun ki, sana bir tiyo vereyim mi canım, erkek vajinanın dudakları ayrıkmış kapalıymış, hiç gözü görmez, erkek sadece şunu ister, çılgınca sevişmeni, oral sexs yapmanı, iç gıcıklıyıcı kışkırtıcı ve tahrik edici iç çamaşırı giymeni birde vajina bölgesinde kıl olmamasına dikkat eder, bilmiyorum ben böyleyim.
33 Yorumla
Soran+1 yılEstetik durmuyor ama görünce soğumaz mısınız
- +1 yıl
Hayır hayır hayır hayır lütfen hayatım öyle düşünmeyin. Lütfen olumsuz olan her konuyu aklından silermisin lütfen bitanem.
- +1 yıl
Sen o amcığını beğenmiyorsun ya hani, ben bir erkek olarak onu nasıl yalarım biliyormusun.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılofff offff vajina dediğin şey içerde vücudunda görünen kısma vulva denir çok p*rno izleyen erkeklerde şartlanmaya bağlı olarak takıntı oluşabiliyor ama aslında önemli olan klitoris ve dudakların arasıdır, ha bu konuda çok takıntım var dersen renkle alakalı şuraya bakabilirsin Vajina kararması neden olur. Çözümü nedir?
02 Yorumla
Soran+1 yılDudaklardan bahsediyorum işte
Cevap sahibi+1 yılyani vajina dudaklarından şeklinden memnun değilsin doğru mu? nette gir araştır youtube filan vulva estetiği diye yabancı ülkelerde birçok p*rno star yaptırıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
53Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılYahu kimse seni vajinanı görerek sevmiyor değil mi? Vajinanın görüntüsüne ölüp bitmiyoruz da. Kalça ve göğüs desen bile tamam, onlar daha dikkat çekicidir vajinadan. Yok canısı umrumuzda bile olmaz vajina şekli. Seven kişininde umrunda değildir.
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol içim rahatladı
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAmeliyat falan olma orayı düzeltiren bayanlar bir daha eskisi gibi orgazm olamamaktan bahsetiyorlar seven adam adam oraya takılmaz onun için önemli olan sevgilisidir oranın şeklini kafaya takan adam sevmiyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılBunu kafanıza takmayın genetik faktörlerden siz sorumlu değilsiniz önemli olan tek kriter karşılıklı gerçek aşk olması mutluluklar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Seven erkek vaijinaya bakar mı hiç? nasıl bir sevgi anlayışı olur sonra? seven böyle sevsin. Sakın ameliyat olma bu nedenle gerek yok.
00 YorumlaBir kaç farkli sekilde olabiliyormuş bence bütün şekilleri güzel erkekler cok fazla degisik örneğini görmezler sorun olacağını zannetmem ben sorun etmezdim
00 Yorumla
+1 yılValla ben seçiciyim yalan yok ama her herkeğin belli kriterleri cardır onu diim evlendiğin veya birlikte olduğun kişi beyenir veya beyenmez bunu bilemezsin bence bedeninle barışık olman gerekiyor
00 Yorumla
+1 yılVajinaya kafamızı sokmuyoruz tatlım kafasını sokuyoruz o esnadada gözlerine bakıyorum bu yüzden problem değil temiz olsun mis koksun yeter
00 YorumlaÇok çirkinse zamanla eder, sen 3cm penisle mutlu olurmusun?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılVay be ! Yeni nesil nereye gidiyor, neleri kafaya takıyor?
Sen onu kendi kadın gözüyle görmeyi bırak. Erkek gözüyle başka görülür o.01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle demeyin, özgüveni etkiliyor 😒
Şimdi vajinann sana göre nasıl. bana göre nasıl önce bunu anlamak lazim yani takıntı yapma neyse odur sonuçta nasıl olursa olsun erkek başka vjinaya yine bakar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılgünah kısmını bilemem ama bence sorun etme bunu seni seven vajinanı değil kalbini sevecek ve bence sorun da etmez.
00 Yorumla
+1 yılGünahı yok. Imkanin varsa yaptır. Eşler arasındaki bağı güçlendirmek için herşey mubahtir
00 YorumlaBir eski mo atasözü der ki yakacağın ve zikeceğin kötüsü olmaz 🤪🤪🤪
00 Yorumla
+1 yılFark etmez... neyse odur.. da sen niye sevmiyorsun ki knka 🤔
02 Yorumla
Soran+1 yılAyaktayken belli oluyor yani estetik durmuyor
- +1 yıl
Nasıl oluyor ya 🤔 dm açtım yazsana sen... ya da tkp at🙄
+1 yılSenin gibi dudakları çıkık milyonlarca bayan var hepsi senin gibi olumsuz düşünürse halimiz ne olur 😂😜 sonuçta kadın seçerken vajinaya bakmıyoruz ya artık bahtına ne çıkarsa 🙄
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılSonuçta çok sorrun yapıyorsun estetik olabilirsin ama şekli nasıl tam olarak onu bilmek gerekli.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. vajina şeklinin hiç önemi yok. isteklimisin, temiz ve bakımlımısın bu yeterli. dert etme
00 YorumlaBenim sarkik daha cok hosuma gidiyor. Onlari icime cekip emiyorum yiyorum resmen
00 Yorumla
+1 yılAllah nasıl uygun gördüyse öyle kalsın Allah'ın yarattığına beğendirmek için oynama öyle uygun görülmüş.
00 YorumlaÖnemli olan vajina şeklin dehil önemli olan erkeğini tatmin edebilmen takılma öyle şeylere hiç bir erkek sorun etmez
00 YorumlaÇoğu etmez bazı ımzık erkekler eder mast çok mu yapıyordun
01 Yorumla
Soran+1 yılAksine hiç yapmıyorum, doğuştan böyle
+1 yılNasıl yani hepsi aynı değil bunların
52 Yorumla- +1 yıl
çeşit çeşit :)
- +1 yıl
Resinler kaderinkinin efsane oldugunu soluyor
+1 yılŞekle takılma olmaz önemli olan temiz olması oral için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVajina seklinden nolacak sanki. Vucut ve fizk guzelse vajina vajinadır yani.
00 YorumlaCahil erkek sorun eder bunu
10 Yorumla
+1 yılTakma kafaya pek umursamayız biz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVajina şeklinin sevmekle alakasını çözemedim :/ şekil sadece iştah açar, yalama işlemini etkiler :)
00 YorumlaGünah olsa ne yapacaksın sevecek misin?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılBahanenin böylesini de ilk defa duyuyorum😀
02 Yorumla
Soran+1 yılNe varmış?
- +1 yıl
Komik
+1 yılŞeklinde ne var ki? Aslında bu takıntı var doğru
00 Yorumla
+1 yılsevmeyen erkek de sorun etmez :)
00 YorumlaErkekler onu da mı beğenmiyo
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 855 cevap paylaştı. Seven erkek sorun etmez
00 YorumlaSevdigim kadinin o tur seylerini onemsemem
00 YorumlaŞeklinde ne var ki?
02 Yorumla
Soran+1 yılDudakları çıkık
Gizli Üye(18-24)+1 yılNasıl mesela katır ağzı gibi mi
12 Yorumla- +1 yıl
2 . Dünya savası gibi harp olmus
- +1 yıl
@Gogo_latte katır ağzını 😂
Hayır nesorun olacakki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBazilari cok kotu yalan yok seninkini bilemicem
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılmerhaba sekli nasilkii sorun edecek gibii
00 Yorumla
+1 yılHiç dert edecek bişi yok. Gözü görmüyor çünkü.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılilk başta etmez sonra eder
00 Yorumla
+1 yılben sorun ederim.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yıletmez bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen sorun etmem yalarım da
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseven kişi sorun etmez
00 Yorumla
+1 yılSorun etmez takma
10 YorumlaŞekli nasıl ki.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasıl ki
31 Yorumla- +1 yıl
Bülbül yuvası gibi
Gizli Üye(30-35)+1 yılTakmaz bile
00 Yorumla
+1 yılEtmez
00 YorumlaBen ederim
00 Yorumla
+1 yılHijyen daha önemli
00 Yorumla
+1 yılSorun olmaz korkma
00 Yorumla
+1 yıldudaklımı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır etmez
00 Yorumla
+1 yılEtmez yaa
00 Yorumla
+1 yılEtmez
00 Yorumlanesi var ki şeklinin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEtmemeli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıletmem benolsam
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında