Sakin bir dağ evinde şömine başında, dışarda kar yağarken içeri de aşk ateşi yansa saatler bitmese harika olurdu..

ŞÖyle dört yıldızlı bir otelin , geniş yatağı olan ve banyoda jakuzisi olan odasında olursa tadından yenmez.. Güzel bir akşam yemeği ardından tatlıyı odaya aldırıp zaten kendi tatlı olan o hatunu tatlılar ile doyasıya yemek.. Yasak yok, kural yok ve hudut yok tam tekmil fantaziler ile saatlerce sevişmek..
Özel bir villa kiralardım
Havuzlu
Şömine ateşi yanıyor
Ortalık sessiz
Akıyorsun dudaklara
Bakıyorsun gözlere
Yakıyorsun tüm bedeni ve geceyi
Dalıyorsun ruhuna
Akrebin yelkovanla sevişmesi gibi...
Dakikalar ele geçiriyor tenleri
Sakin bir evde, şömine önünde kuzu postu üzerinde, dışarda kar ya da yağmur yağarken, içeri de aşk ateşi yansa şehvetle saatler bitmese, karşılıklı erotik masajlarla tahrik olsak harika olurdu... 💓😘🌸🍃
Telefonlarımız kapalı, şömine başında bir dağ evinde sıcak şarap eşliğinde alev alev yanmak isterdim..
Cevap
38Cevap
dağ evi gerçekten de güzel. Jakuzi içinde de olur :)
Aynen zakuzi gerçekten zor bide sonra heryer su kim temizlicek
Bağırşmaların, inlemelerin sesinin sadece duvarların ve bizim duyabileceğimiz kadar ıssız, tenha ve sessiz bir yer olmalı..
İlk mutfak masası üzerinde beraber olduk muhteşem idi

Böyle biyer olabilir 😌😌
Teknenin veya yatin uzerinde gecenin karanligini aydinlatan isil isil parlayan yildizlarin altinda ve ay isiginda dalganin hafif hafif vuran sesiyle birlikte hareket ederek bence harika otesi olurdu
Vallahi ben açık havada yaşamak isterdim biliyor musun? Mis gibi çam ağaçlarının altında mis gibi kokan kimlerin arasında Al Aşağı Vur Dizi Kimse görmesin bizi hikayesiyle oy oy oy
Günaydın
Hiç bir icraat olmadığı İçin hayallere kapılmıyorum, birlikte olduğunla her yer güzel bence🍀
Böyle kırmızı renkte gece pijaması bile kırmızı olacak ama siyah ten çorap giyecek, durex olacak birlikte başlayıp birlikte bitecek
Başbaşa olacağım bir yer...
yani mekanın pek önemi yok..
tabi herkesten uzakta bir yerlerde olmak daha cazip olabilirdi.
Sevgililer günü geçti gitti ama soruya cevap vereyim. Şömine başında <3
Dağ evi güzel olurdu ya. Şömine ateşi karşısında. Geniş bir yatak. Mumlar. Loş bir ortam.
Değmeyin keyfime 😏😋
Farketmez ya bir sürü varyasyon yapılır aöa sevgilim yok.
Öyle mum şömine falan benim uykum gelir yatar uyurum valla 😂😂
Ilgaz dağında, dışarıda kar, içeride evi tutuşturan bir seksin ateşi muhteşem olurdu.
Baya iyiydi
Mum ışığında... Sabaha kadar bitmek bilmeyen bir sevgi ile efendim
dağ evi şömine karşısında :)
Yanan bir şömine ve şarap eşliğinde sevişmek isterdim.
Onu çiçek toplamak için ormana götürürdüm.. O çiçek koparmak için eğildiğinde arkadan paketi kucaklayıp hediyesini oracıkta verirdim.
:-)
Neresi olursa olsun. Telefon tv vs olmasin... gerisi guzel olur.
Loş ışıkların olduğu gizemli bir evde yakalanma korkusuyla geçecek bir gece harika olurdu
Loş ışıklı ve konforlu bir yerde isterdim.
Ege'nin sakin koylarından birinde teknede
Temiz bir odada, kırmızı gece lambası açıkken
İstemez Ben bana yeterim i love kendim
Denizin ortasında bir teknede.
Aklımdakini harfi harfine yazmışın
Sakin sesiz bir yer iyi olur.
Şömine karşısında
Resim güzel ama bide şömine olsa güzel olur
Issız bir deniz kenarında
Gönül muhabbet istet kahve bahane
Hayaller ve hayatlar cogu kimse icin bu
5 yıldızlı bir hotelde ve duşta